Сватба 2018 - IV-та част

• 46 878
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Булчета - един съвет от мен - не пестете пари от фотография ! Ако трябва, откажете се от нещо друго, но по-важно от снимките няма.
Тази година бях на 4сватби, включително моята, всички двойки стигнахме до извода, че нашите снимки са на светлинии години от на останалите, както и сумата,
Ние платихме 1600лв за 2ма фотографа, без видео! 2 от двойките платиха 800лв за фото+видео+фотокнига. Познайте какви снимки получиха ... трагични ! Едната булка плака миналата вечер като им ги дадоха, 3 месеца след сватбата. Няма снимка с родителите си !
И все пак, не са важни само парите, а и фотографа да е доказал се. Не се подлъгвайте под красиво портфолио, тези снимки са супер обработени и си ги правят за себе си, да привличат клиенти. Вашите снимки няма да са с такива ефекти и старание.
Наистина ви казвам от опит

Напълно подкрепям това мнение. Ние сме с двама фотографи за 1550 лв и отделно сме запазили видео. При фотографката сме били на фотосесия преди години и сме много доволни.

аз имам едно такова питане: ще имате ли сватбени обети, и ако да вие само ли ще ги изричате или ще ги чете някой вместо вас ( например водещия на ритала)?

# 556
Булчета - един съвет от мен - не пестете пари от фотография ! Ако трябва, откажете се от нещо друго, но по-важно от снимките няма.
Тази година бях на 4сватби, включително моята, всички двойки стигнахме до извода, че нашите снимки са на светлинии години от на останалите, както и сумата,
Ние платихме 1600лв за 2ма фотографа, без видео! 2 от двойките платиха 800лв за фото+видео+фотокнига. Познайте какви снимки получиха ... трагични ! Едната булка плака миналата вечер като им ги дадоха, 3 месеца след сватбата. Няма снимка с родителите си !
И все пак, не са важни само парите, а и фотографа да е доказал се. Не се подлъгвайте под красиво портфолио, тези снимки са супер обработени и си ги правят за себе си, да привличат клиенти. Вашите снимки няма да са с такива ефекти и старание.
Наистина ви казвам от опит

Напълно подкрепям това мнение. Ние сме с двама фотографи за 1550 лв и отделно сме запазили видео. При фотографката сме били на фотосесия преди години и сме много доволни.

аз имам едно такова питане: ще имате ли сватбени обети, и ако да вие само ли ще ги изричате или ще ги чете някой вместо вас ( например водещия на ритала)?
Ние няма да имаме,защото и двамата не можем да пишем. Ако можете и искате няма нищо лошо да напишете. И по принцип ги четете вие, защото това все пак е един вид начин да изкажете любовта си един към друг

# 557
Искам да споделя роклята с която възнамерявам да се омъжа. Това е абитуриентската ми рокля, която обожавам! Мисля да въведа доста корекции по нея, макар модела да е на сватбена рокля има някои нещица по деколтето, които не харесвам. Цвета на сватбата е пепел от рози и сиво, а роклята е точно такъв цвят. Мисля по цялата рокля отгоре да се пусне дантела и се надявам да намеря шивачка, която да се захване.

Розова ли е роклята? Защото изглежда бяла и даже не съм съгласна, че не изглежда булчински. По магазините видях доста подобни рокли, особено ако добавиш дантела... А ако е розова и искаш да я направиш по-булчинска, според мен винаги можеш да добавиш светла или бяла дантела и тюлове и да стане само с розови елементи ...

# 558
Скрит текст:
Искам да споделя роклята с която възнамерявам да се омъжа. Това е абитуриентската ми рокля, която обожавам! Мисля да въведа доста корекции по нея, макар модела да е на сватбена рокля има някои нещица по деколтето, които не харесвам. Цвета на сватбата е пепел от рози и сиво, а роклята е точно такъв цвят. Мисля по цялата рокля отгоре да се пусне дантела и се надявам да намеря шивачка, която да се захване.
Розова ли е роклята? Защото изглежда бяла и даже не съм съгласна, че не изглежда булчински. По магазините видях доста подобни рокли, особено ако добавиш дантела... А ако е розова и искаш да я направиш по-булчинска, според мен винаги можеш да добавиш светла или бяла дантела и тюлове и да стане само с розови елементи ...
[/quote]

Цвета на роклята е пепел от рози. Според светлината понякога изглежда розово-сиво. Точно и аз си я представям с дантела и тюл. Надявам се да стане както си го представям. А модела си е на сватбена рокля - Да. Още като я купувах тогава всички се чудиха, защо си вземам такава рокля.

# 559
Харесах това като идея за украса на столчетата

Нещо такова за украса на изнесения ритуал

Намерих тези свещници под наем и мисля, че ще ми свършат работа

Тук много ми харесва покривката

# 560
С Ламбов задължително се свържете,ако все още не сте.Аз много исках да е той,въпреки цената,обадих му се още ноември и беше вече зает за нашата дата,която е неделя 26.08 😓
Благодаря на момичетата, който се включиха относно черното 💐

И ние със сигурност ще инвестираме във снимки. С фотографа едва ли ще се немерим в нашия град и май ще е от околните. За видеото много харесвам Ламбов и държа да е той. Дори си мисля, че ако е друг няма да искам да има видео. Нещо като с мъжът и роклята- когато намериш свойте, не искаш други и спираш да търсиш😄

Ако познавате някоя певица (да може да пее народно), която да води и ритуалите ще съм много благодарна.

# 561
Ламбов е уникален, и аз истински се забавлявам с видеата му. А каква е цената, ако не е тайна, и какво включва?

# 562
С Ламбов задължително се свържете,ако все още не сте.Аз много исках да е той,въпреки цената,обадих му се още ноември и беше вече зает за нашата дата,която е неделя 26.08 😓
Благодаря на момичетата, който се включиха относно черното 💐

И ние със сигурност ще инвестираме във снимки. С фотографа едва ли ще се немерим в нашия град и май ще е от околните. За видеото много харесвам Ламбов и държа да е той. Дори си мисля, че ако е друг няма да искам да има видео. Нещо като с мъжът и роклята- когато намериш свойте, не искаш други и спираш да търсиш😄

Ако познавате някоя певица (да може да пее народно), която да води и ритуалите ще съм много благодарна.
Така е. Въпреки цената много бързо го резервират и като гледам клиповете му са все на скъпи места. Наемат го хора, който имат възможност. Може ли да кажеш каква цена ви каза.

# 563
  • Burgas
Момичета от много време не съм писала, но да се отчета : С почти всичко сме готови, остана да си направя тейбъл картичките и таблото за настаняване. По една втора среща с фото, видео и жената за украсата и април може да заповяда Simple Smile

# 564
  • София, България
Браво! Най-накрая една булка да се похвали, че е готова с всичко! Grinning Hands Plus1 

Ние вчера поръчахме покани за родители и кумове, сега ще правят дизайна, надявам се скоро да го видя и да ги пускаме официално вече за изработка. Simple Smile

# 565
До нашата сватба има още много време, но аз лекичко си движа нещата 😀

Много ми и чудно как другите булки си правят сами нещата а аз, ако започна да си правя нещо сигурно ще си отрежа пръстите 😂😂

# 566
  • София, България
Аз просто не бързам... започвам нещото в Събота като си изпия кафето и без да бързам, ако трябва цяла Събота и Неделя ще отделя за него... гледам сними в Пинтерест, харесвам си, експериментирам го и така... Не е толкова трудно наистина, просто липсата на време създава неудобство в повечето случаи. Аз за това и поканите ги работих близо месец и половина. Днес едни картончета режа, утре други. Ако се занимавах само с това, вероятно за 4-5 дена щяха даса готови.

Сега не знам тези с поканите за родителите колко време ще им отнеме. Реших да не ги правя сама, защото нямам оборудването за направа на покани с твърди корици. И ми се иска да станат наистина луксозни и за заложих на агенция. Simple Smile

В Събота мисля да направя бутониерите и гривничките да са готови. И евентуално ще мисля тейбъл картичките.... Simple Smile

# 567
Здравейте, момичета! Имам бързо въпросче относно алиекспрес. Снощи си поръчах някои дребни нещица от сайта (бутониери - дамски и мъжки, декорации, тейбъл картички). Изпратиха ми имейл, че крайната дата за получаване е 16 март - та въпросът ми е може ли да пристигнат по-рано и до адрес ли ги доставят или се взимат от пощата.

# 568
Здравейте, момичета! Имам бързо въпросче относно алиекспрес. Снощи си поръчах някои дребни нещица от сайта (бутониери - дамски и мъжки, декорации, тейбъл картички). Изпратиха ми имейл, че крайната дата за получаване е 16 март - та въпросът ми е може ли да пристигнат по-рано и до адрес ли ги доставят или се взимат от пощата.

По принцип се вземат от пощата, но на мен някои малки пратки ми ги пускат в пощата, а понякога и ми ги носят до нас (различно е, не знам от какво зависи). По принцип това което са ви дали е оптималния срок за доставка. Би трябвало да идват по-бързо, но има забавяне още от коледните празници. Сега наближава и китайската нова година, за това който ще поръчва да побърза.
Може ли линкове на нещата които сте поръчала?

# 569
  • София, България
От Алиескпрес е Божа работа кога ще пристигнат нещата. Може да е преди 16 Март може и да е след..... Следиш си времето за защита, което доколкото разбирам е до 16 Март. Ако до тогава не получиш  продукта, отваряш диспут.

Нещата пристигат в пощенския клон ,отговарящ за адреса, който си дала в сайта.

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 13:43 от Purple_Peanut

Общи условия

Активация на акаунт