Това "една жена ти го каза" или имаш опит?!
Има един куп теми за немюсюлмани, тук, които не зарязват роднините си заради жена си. Очевидно нищо не знаеш за религиите, традициите и 'малките" разлики между тях.

.И на всичкото отгоре, щяла да има още разходи даже-за Нова Година, защото ще я кара със приятелки у тях,та трапезата трябва да е по-богата.И за "делимано"пак няма да останат..И пак и прати пари де-“за Делиманото"
.Но както казах -всеки реагира различно на такива неща. Примерно ако по абсолютно същият начин каже за "Делиманото" на брат му на ММ, той ще и каже" ми да не си си харчила парите за глупости ,като спреш да пуфтиш по една кутия цигари на ден-ще спестиш и за "делиманото" и за лекарствата". Той не и цепи басма въобще-и тя и не му реве на него много ,а ако се изтърве пи навик-набързо получава отговор от този тип и млъква веднага. Мисълта ми е че има хора, за които оплакването си е напълно в реда на нещата.. Реакцията от отсрещната страна пак си до човека.Един не би обърнал внимание на оплакванията на родата,друг би реагирал според собствените си разбирания .
. В началото постоянно се опитвах да им се харесам, а те все удряха ли удряха! После с времето установих, че с това си поведение те просто са се опитвали да вземат преднина, "да ми вземат страха" и вероятно неосъзнато са искали да изпреварят моето разочарование от тях самите, да насочат фокуса към мен, за да не "лъсне" истината за тях.... Друго, което разбрах е, че съпругът ми също не е изпитвал истинска обич и уважение към мен, с което им е давал негласни сигнали, че могат да са лоши с мен.