Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 46

• 97 898
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • В царството на игрите:)
И друго ще попитам - някой има ли опит от употребата на Зеолит?
https://apteka.framar.bg/30046651/%D0%B7%D0%B5%D0%BE%D0%BB%D0%B8 … -%D0%BC%D0%B3-180
Водата, която пием вкъщи е от филтърна кана. Винаги на дъното на каната има една супена лъжица зеолит. След 3-4 месеца го сменям. По друг начин не съм го ползвала.

# 481
Момичета, има ли някой, който е имал проблеми с алкалната фосфатаза при пиене на аримидекс и какви добавки пиете за чернодробните показатели? Явно съм амортизирана и голям карък. Не ми понесе чернодробно нолвадекса, смениха го с аримидекс, но и той нещо не ми понася. Имал ли е някой проблеми с хормоналните лекарства и как си държите показателите в норма?

# 482
  • София /Абсурдистан
За черния дроб не пиете ли Карсил?

# 483
Карсила изишно са ми казали, че не е подходящ при онкозаболявания?
Аз пиех при проблеми ЛИВ52 на Хималая.
Момичета, има ли някой, който е имал проблеми с алкалната фосфатаза при пиене на аримидекс и какви добавки пиете за чернодробните показатели? Явно съм амортизирана и голям карък. Не ми понесе чернодробно нолвадекса, смениха го с аримидекс, но и той нещо не ми понася. Имал ли е някой проблеми с хормоналните лекарства и как си държите показателите в норма?
Моя близка приятелка направи токсичен хепатит от Ноолвадекса. Смениха го с Аремидекс и пак не и понесе и спряха всичко. По - малко години и беше хормоналната, но това е положението. Жива, здрава, щастлива е и хубавее..Скоро правила ли сте сцинтиграфия?

# 484
"Обърнете специално внимание при употребата на Карсил

ако имате заболявания, придружени с хормонални нарушения (ендометриоза, миома на матката, карцином на гърдата, яйчниците и матката, карцином на простатата), преди започване на лечение с Карсил е необходимо да се консултирате със специалист поради възможен естрогеноподобен ефект на силимарин

Още за КАРЗИЛ капс. 90 мг. * 30 (CARSIL caps. 90 mg. * 30), цена и информация от Framar.bg: https://apteka.framar.bg/11011183/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B7%D0%B8 … 0-%D0%BC%D0%B3-30

# 485
Карсила изишно са ми казали, че не е подходящ при онкозаболявания?
Аз пиех при проблеми ЛИВ52 на Хималая.
Моя близка приятелка направи токсичен хепатит от Ноолвадекса. Смениха го с Аремидекс и пак не и понесе и спряха всичко. По - малко години и беше хормоналната, но това е положението. Жива, здрава, щастлива е и хубавее..Скоро правила ли сте сцинтиграфия?
Да, правих сцинтиграфия на 28 ноември. Показа само леки дегенеративни промени.

# 486
Карсил не пия. След спиране на нолвадекса, всички чернодробни показатели влязоха в норма, но сега това завишаване на фосфатазата след като започнах сримидекса много ме тормози. Знам, че се повишава при проблем с костите.

# 487
  • София /Абсурдистан
Да попита кой назначава сцинтиграфия? Лекуващият онколог ли?
На мен преди малко ми звъняха от болницата за повторната хистология, ще правят още един разрез в блокчето да изследват още един маркер, че нещо било съмнително, та се притесних аз по този повод, времето тече, няма минаване на комисия и това е.
Да докладвам за Б17 - червенината на гърдата силно намаля, а уплътнението на кожата почти се разкара и омекна. Там и на пет скенера не се видя ясно и категорчно дали има активни клетки, или е само възпаление - мастит. От днес го увеличих на 2 капс сутрин и 1 вечер. Терапевтичната доза е 2 сутрин и 2 вечер. След седмица - две ще добавя и вечерната капсула и ще го пия дълго време, пък да видим какво ще стане.
Купих си книгата "Пълна ремисия. Как да победим рака напук на всичко".  Препоръчвам я, има много интересни и полезни неща, описани там.
 http://iztok-zapad.eu/books/book/2013
 За сега не мисля, че може чак ей така да го победим, но би могло да се споразумеем да ни остави на мира.

# 488
На мен сцинтиграфия ми беше назначена от химиотерапевт след проведена химиотерапия, също така и скенер на коремни органи, но трябваше да взема направление от личния лекар. За скенера влязох три дни в онкологията като лежащо болна.

# 489
Карсил не пия. След спиране на нолвадекса, всички чернодробни показатели влязоха в норма, но сега това завишаване на фосфатазата след като започнах сримидекса много ме тормози. Знам, че се повишава при проблем с костите.
И при мен след спирането на Нолвадекса чернодбробните влязоха в норма...И сега съм като преди диагнозата, не пия никакви лекарства и след 8 години лечение се чувствам супер странно. В началото ме беше даже страх Simple SmileТолкова исках да дочакам този момент, а сега хем се радвам, хем ми е притеснено Simple Smile

# 490
  • София
И защо ти е притеснено ?

# 491
И защо ти е притеснено ?
Познай ! Smile

# 492
  • София /Абсурдистан
При мен всичко е готово най-после и в сряда съм на комисия. Не се налага да присъствам и аз, ще ми се обадят кога да отида направо за лечение. Да се почва вече, че доста време загубих, а аз си започвам противоалергичната подготовка.

# 493
Браво , най-накрая раздвижване  Peace

Днес отидох да си подам документите за втората операция.
Насрочили са ме за петък . Бях се настоила за утре ама..........
То какво ли върви по план ......
Имам чувството , че нарочно така става . Винаги всичко досега съм планирала отрано ,а сега ако се опитам да направя план - то веднага ще се промени нещо  Crazy

# 494
Да попита кой назначава сцинтиграфия? Лекуващият онколог ли?
На мен преди малко ми звъняха от болницата за повторната хистология, ще правят още един разрез в блокчето да изследват още един маркер, че нещо било съмнително, та се притесних аз по този повод, времето тече, няма минаване на комисия и това е.
Да докладвам за Б17 - червенината на гърдата силно намаля, а уплътнението на кожата почти се разкара и омекна. Там и на пет скенера не се видя ясно и категорчно дали има активни клетки, или е само възпаление - мастит. От днес го увеличих на 2 капс сутрин и 1 вечер. Терапевтичната доза е 2 сутрин и 2 вечер. След седмица - две ще добавя и вечерната капсула и ще го пия дълго време, пък да видим какво ще стане.
Купих си книгата "Пълна ремисия. Как да победим рака напук на всичко".  Препоръчвам я, има много интересни и полезни неща, описани там.
 http://iztok-zapad.eu/books/book/2013
 За сега не мисля, че може чак ей така да го победим, но би могло да се споразумеем да ни остави на мира.
Не си въобразявай, че Б17 с нещо ти е подействало за 1 седмица. Ракът не е настинка или обрив или вирусно заболяване... Билките и добавките казват, че са полезни, но не действат толкова бързо.
Сцинтиграфия се прави за разсейки в костите. Ти имаш ли съмнения за такива? На ПЕТ скенера не се ли виждат разсейки, аз на такъв скенер не съм била.

Общи условия

Активация на акаунт