Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 46

• 97 792
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ти spirit Crusher,за ободряващите слова,дано наистина всичко започне да се оправя,че вече ми е вповече всичко,дасега се чудех как ще ги изкарам,сега пък това...

# 646
Spirit Crusher, я горе главата :*
Как да си никому нужна. На нас си :*
Ако имаш почивка през седмицата свиркай за по едно кафе :*

Няма смисъл, много сладък пухкавелко имате :* Ще се оправите и двамата :*

niki376 , това че си говорим за моренце не означава , че сме ОК.
Въпрос на вътрешна нагласа.
На 10ти ще ми назначат и моята химия , но това не значи че не мога да мисля за лятото :*
Имай вяра на лекарите и не се притеснявай Hug

# 647
  • Cherven Bryag
И аз съм на морска "вълна"....оглеждам за втори бански. Миналата година разбрах, че имам вопиюща нужда от втори....единият неуспяваше да изсъхне! Понеже взех протокол за нова епитеза след, като първата я спуках от носене, и покрай това оглеждам бански. Искам да се похваля, открих в Aliexpres  сутиени на 12– 20 долара отлично качество за такава цена веднага си поръчах и бях приятно изненадена. А бански там нямат голямо разнообразие, но на прилична цена.Мечтая за море.!!!!

# 648
Момичета, защо са ни противопоказни минералните басейни?

# 649
Момичета, защо са ни противопоказни минералните басейни?
Аз попитах онколог от болницата, където ходя на диспансер. Според него са ни противопоказни само ТОПЛИТЕ басейни, над 40 градуса. Такава нещо бях чела и от бившата завеждаща онкологията в ИСУЛ  д-р Цекова.

# 650
Искам да се похваля, открих в Aliexpres  сутиени на 12– 20 долара отлично качество за такава цена веднага си поръчах и бях приятно изненадена. А бански там нямат голямо разнообразие, но на прилична цена.Мечтая за море.!!!!
Може ли линк :*
Рових доста там , но не успях да намеря нищо като за нас 🤗

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 08:09 от DZ

# 651
  • София /Абсурдистан
На мен ми казаха, че и състава на водата активизирал каквото не трябва и никакви минерални води не може, туй то. Което ми разби сърцето. Най- обичам да се кисна в горещите минерални басейни, ама на, не може ...

# 652
  • Cherven Bryag
https://ru.aliexpress.com/item/-/32845928086.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.8y9PI4      Това е линк със сутиени, поръчах си същият винен на цвят – страхотен!

# 653
https://ru.aliexpress.com/item/-/32845928086.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.8y9PI4      Това е линк със сутиени, поръчах си същият винен на цвят – страхотен!
Много ти благодаря  bouquet

# 654
  • Варна
Spirit Crusher, я горе главата :*
Как да си никому нужна. На нас си :*

Тенкю, DZ! Много си мила и вдъхновяваща. Simple Smile

Наистина имах нужда някой да ме сръчка, да ме разсмее, провокира. Изведнъж от хиляди места дойде тая помощ. От форума, от колегите, от близките... при това най-голямата помощ от близките ми дойде от свекървата... да се не надяваш, а!? Но ние двете с нея имам чувството, че в предишен някакъв живот сме си били наистина майка и дъщеря... все се коалираме срещу щурия и син и вироглавия и съпруг като им хрумне поредната глупост или опит за авантюра в главите. Grinning Не дами канят, ами дами бият се получава в повечето случаи.

Иначе аз май чаааак сега усетих и осъзнах какво всъщност съм преживяла и през какво съм минала. Най-гадното, най-тежкото, най-трудното е вече зад гърба ми и съм не просто още жива, но и възстановена, даже май по-добре от преди, даже съм и по-красива... едни букли се заформят по главата, едни хубави миглички ми поникнаха наново, с кеф си ги гримирам и пърхам с клепачи блажено срещу слънцето, излишните килца хвърлих покрай химията и тревогите и се побирам в рокличката, с която станах първа подгласничка на Мис "Търговска Гимназия - Пловдив". Ихаааааа! Оттук нататък главата не само горе, но и носът вирнат до небето. Това щом не успя да ме пребори, кво ще ме пребори?? Повече трябва да си вярваме, момичета!

И още малко ведрина за всички жени войни тук под формата на виц.

Скрит текст:
В училище децата получили за домашно да разкажат по една история, свързана с професията на близките им, в която да има поука. На следващия ден учителката проверила как са се справили с домашното.
- Аз съм от фермерско семейство - започнало да разказва първото детенце. ? Веднъж с татко тръгнахме към пазара да продаваме стока. Бяхме сложили кошница с яйца на предната седалка. Но при една неравност на пътя колата подскочи, кошницата падна и яйцата се счупиха. Поуката е да не слагаме всички яйца в една кошница.
- Нашите също са фермери ? споделило второто. - През пролетта сложиха яйца да се мътят, но само от половината се излюпиха пиленца. А поуката е да не броим пилците, преди да са се излюпили.
- Моята леля е летец ? прекъснало фермерската сага трето. - През войната самолетът й бил улучен и се наложило да скочи с парашут на вражеска територия. Леля ми разполагала само с бутилка уиски, една картечница и брадва. Докато падала с парашута, изпила уискито. Когато се приземила, изтребила голяма част от враговете с картечницата. Когато патроните й свършили, започнала да ги посича с брадвата, докато тя се изтъпила. Останалите удушила с голи ръце.
- И каква е поуката от тая история? - възкликнала ужасена учителката.
- Да стоите далеч от леля, когато е пила!

Та тъй! Поуката е следната: Ако си тумор, стой далеч от ей такава валкирия като персонажа от вица по-горе. Майтап няма, в един момент докторите, които ме следяха и продължават да следят лечението ми започнаха едни шеговити реплики да си подмятат: "Хм... да се чуди човек, кой точно е туморът..."

# 655
  • София /Абсурдистан
Не мога да се ориентирам с тези цифри аз  Simple Smile Колко български пари излезе?
За Али-то - внимавайте много, на една позната и източиха цялата карта от там някъде. На приятелка 2 поръчки изобщо не пристгнаха, а бяха за не малка сума. Сега ми каза друга приятелка, че най-сигурно е да се маркира доставка от сингапурските пощи и идва бързо и сигурно за около десетина дни до 2 седмици.
Вчера ходих на подстрижка и моят фризьор ми каза нещо интересно. Когато косата започне да пада пада от химията, ама същият ден, да не се пипат очите  и веждите и да не се мият, просто да не се докосват. Тогава косменият фоликул се разтваря от химията и пипнеш ли косъм, ще изпадне. Но не след дълго сам се затварял и ако не е пипано, веждите и миглите се запазват и не падат. През това време с мокро памуче с вода може само да се обтрива под очите и между веждите и миглите за хигиена, като се внимава да не се докосва косъм, а по-добре изобщо да не се прави и това. Колко е така, не знам, но ще го пробвам със сигурност.

# 656
Не мога да се ориентирам с тези цифри аз  Simple Smile Колко български пари излезе?
За Али-то - внимавайте много, на една позната и източиха цялата карта от там някъде. На приятелка 2 поръчки изобщо не пристгнаха, а бяха за не малка сума. Сега ми каза друга приятелка, че най-сигурно е да се маркира доставка от сингапурските пощи и идва бързо и сигурно за около десетина дни до 2 седмици.

От Али поръчвам вече над 2г.
Използвам карта , която пълним само с пари за съответната поръчка.
Пупу ........
Всички поръчки са ми идвали , но имаш защита - ако не пристигнат до 60 дни отваряш диспут и Али ти връща парите.
Ако се поръча от мобилното приложение дават и още % отстъпка.
30лв излиза този , но си поръчах още един 15лв от мобилното приложениеТози трябва да пристигне до 39 дена.
Поръчах и двата - като цена идват много по-евтини от предлаганите в БГ
Няколко бански си набелязах . Ще помисля още малко точно кой модел да поръчам.

# 657
  • В царството на игрите:)
И аз не съм имала проблеми с Али -то. Доволна съм от поръчките си.

# 658
  • София /Абсурдистан
Благодаря за информацията! Ще разгледам и ще използвам синковеца за техническите подробности и той да ми поръча, че аз съм трогателно смотана с техниката. После да кажете дали да същите като на снимките.

# 659
  • Cherven Bryag
19$ми излезе по курса 1,6$,приблизително 30лева за сутиен, доставка безплатна

Общи условия

Активация на акаунт