Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 451
  • 812
  •   1
Отговори
# 510
  • нейде там, където ....
От преди 2-3 дена: свободната зона на северния плаж ми се вижда доста малко, почти целия е в чадъри. Свободната зона в южния край на северния плаж не се охранява. Имаше и камъни. Повече свободна зона има на южния плаж, като цяло - там ни хареса повече.

# 511
Здравейте, някой ходил ли е в хотел Конкордия Плаза 1 ? В момента има ваучери в Грабо и се чудя, защото не намирам никаква информация за този хотел.

# 512
Конкордия е близо до общината , Северния плаж е по-близо, но и южния не е далече. Там преди виждах групи с малки дечица. Тази година не . Пред него обаче има едни надуваеми работи за детски забавления и може да е шумно , както и закриват гледката . Отвън хотела е добре, мястото поне на мен ми харесва по принцип. Там предлагат с изхранване , не знам как е, но има възможност за хапване. Не ми харесват там терасите, много са малки и така направени, че със съседите се гледате , няма място за простор, има някакви столчета ама малко е много терасата. Иначе ваучерите не съм гледала сега колко са, по принцип са им добри офертите и си заслужава за цената. Ако не сте много време в стаята няма проблем. Ако взимате ваучер искайте да не сте към хотел Белведере мисля беше , а на юг , мисля е по-добре.

# 513
Извинявам се, ако вече е обсъждано, но някой ползвал ли е услугите на Детска кухня в Приморско, докато е бил на почивка? Ако има такива, моля да ми кажат как се казва кухнята и как стоят нещата със записването.

# 514
  • София
В Приморско няма детска кухня. Има някаква от Бургас май Беборани или нещо подобно се казваше. Става с поръчка по телефона. Имат пункт в едон детски магазин в началото на главната улица. При договорка доставят и до ходела.

# 515
Извинявам се, ако вече е обсъждано, но някой ползвал ли е услугите на Детска кухня в Приморско, докато е бил на почивка? Ако има такива, моля да ми кажат как се казва кухнята и как стоят нещата със записването.
Има частна детска кухня.  В Приморско  дел сол се запознахме със семейство  с малко детенце.  Донасяха им  храната на рецепцията на хотела.   Казаха че преди  да заминат са си уговорили храната.  Намерили са телефон в интернет.

# 516
Каква е цената на легло в квартирите в момента ,някой ако е в Приморско в момента?Питам защото сина ,ще пътува в четвъртък , 3 нощувки двама или трима младежи ще са ,та да знам какви пари да му дам.Те са кротки ,ама ако идат на място и то за три нощувки нямам идея какво ще намерят ,ако намерят?!

# 517
20 лв. на легло. Без закуска. Може и 25. Погледнете в pochivka.bg .

# 518
  • Пловдив
20/25лв върви леглото на центъра.

# 519
миналата седмица времето беше чудесно - нито дъжд, нито облаци.. въобще не може да се вярва на прогнозата. Чак не ми се връщаше тук..

# 520
Ние сме в любимото градче!
Слънчево и горещо е.
Хубаво лято на всички!

# 521
  • гр.Пловдив
Никой от вас ли не почива в квартири или не надничат в темата хора даващи такива. Търся нещо бюджетно. Трима сме (аз, мъжът ми  и малката на 6).  Капризите ми са за чистичка стая със собствен санитарен възел и тераса, около центъра. Ходим на Перла на плаж, стоим по цял ден, а вечер сме по разходки. Стаята ни е само за спане и къпане. Очаквам ви, може и на лично.

# 522
  • В.Търново

smarfietka_, трудно е по това време да резервирате, запазено е почти навсякъде.Ако тръгнете на място ще си намерите, но аз с дете не бих тръгнала така, не съм и тръгвала и преди да имаме деца.

# 523

smarfietka_, трудно е по това време да резервирате, запазено е почти навсякъде.Ако тръгнете на място ще си намерите, но аз с дете не бих тръгнала така, не съм и тръгвала и преди да имаме деца.

Незнайно защо, но от преди десетина дена, като пристигнахме, та до вчера висяха много табели, за свободни квартири!  Става дума и за тези с по-високи цени и тези с по-ниски. И в Китен видях, че така беше. А  уж, разгара на лятото е?  И през август, май ще е така? Не е заради времето, което няма нищо общо в останалача част на страната, където силно вали
Слънчево и приятно е в Приморско!
Но принципа, предварително човек да си ангажира е най-добър и е субективен!
Приятна почивка на тези, които сега ще почиват... пък и на тези, които ще повторят/има и такива/! Blush

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 22:00 от derova

# 524
  • В.Търново
Тези табели със свободни стаи си висят постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт