Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 314
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 715
Скъпчии са да, моят два голфа разнася в устата😂🤪 Ма то там беше друга работата и нямаше как да ги прескочим. Но пък 10 години не са мръднали, да чукам на дърво! Значи само фасета нали, щото ако е цял зъб, корона е повече.
Но 1500 е чужбинска цена май:)

# 5 716
JACKLIN*,би ли споделила лека/мазило, което твоят използва за болки в кръста?
Може ли да се намери другаде освен в  Израел ли беше/да не греша/?

# 5 717
Вася, няма надпис на аннглийски, но мисля че има съставка, като нашия Волтарен. Не лекува, облекчава болката.

# 5 718
ООо, липов чай. Напомня ми за детството.
Турете ми отметка за спортуването. Обаче клековете на Давиз ме амбицираха и аз да направя. То...и без това още мириша.

Дами, да ме извинявате за неспоменатите в резюмето, но както казах разшивах по- важни пердета. После се сетих и за други неща, но...беше късно.
Покрай зимата загризках направо джинджифила. Люто в устата, носа тече, ама това е положението.

# 5 719
Айде и мен ме отметнете с планк от 1 минута.

# 5 720
За отпушване на нос съм си правила инхалации с кармолис. Отпушва и всичко изтича, а пък кумата ми каза, че на нея са й казали да си капва в чая и да го пие. Аз не знаех, че това може да се пие, прекалено парфюмирано и ароматизирано ми идва.

Оо, Крамолиса много го тача аз. И си го капя в чая, правя инхалации, че и си мажа гърдите него.. Малко мириша на партизанин накрая ама.. Grinning

Жаки, при мен са си инфекции - гъбични, бактериални... За това не смея.

# 5 721
Ъъъъ, Кате, еднъж ли само? А малко се напъни де 3 по 1:) Увеличавайте по малко:)
То преса за минута не става:)

# 5 722
В Пазарджик, единственият закрит басейн е на мястото на складовете на дядо ми и не работеше, поне аз докато ходих там.
Има работещ басейн поне от няколко години. Масово познати ходят на плуване в Пазарджик.

# 5 723
Ъъъъ, Кате, еднъж ли само? А малко се напъни де 3 по 1:) Увеличавайте по малко:)
То преса за минута не става:)

Обещавам до довечера още 2  Peace

# 5 724
В Пазарджик, единственият закрит басейн е на мястото на складовете на дядо ми и не работеше, поне аз докато ходих там.
Има работещ басейн поне от няколко години. Масово познати ходят на плуване в Пазарджик.

Зимата ли?

# 5 725
Моето момче замина на ски трип тая сутрин. Мисля тоя седмица да се отдам на спорт. Indoor Walking и йога съм планирала за днес. Не свалям никакви килограми обаче, нищо че се сгърчвам от спорт.

Това с причерняването ми се случва и на мен. Колкото и парадоксално да звучи – в началото на тренировката по пилатес, когато само дишаме. Ако не се лъжа, преди много време Белинда беше обяснила нещо по темата - че като дишаш дълбоко и бавно, ставало нещо с мозъка, което води до световъртеж (а хората обикновено си мислят, че като им се замота главата трябва да дишат именно така и то става още по-зле). Е, мога да го потвърдя. 

Светълчо, да знаеш аз пък как обичам кънтри музика. Сигурно звучи странно, но имам чувството, че в някой предишен живот съм била каубой. И до днес идеята за ранчо някъде из южните щати, коне, поляни, дънкови панталонки, карирана ризка и каубойски ботуши ми звучи много „моя“.

Акаша бързо да оздравява. Ако има още болни – също.

# 5 726
Да работи басейна в Пазарджик, децата от клубовете в Асеновград ходят чак до там да тренират.
Аз се чуствам много добре, разходих се до Асеновата, приятно бърборене с приятелка изобщо нещата са ок. Много ме зарежда сутрешна разходка в хубаво време в гората.

# 5 727
  • Варна
Момичета, аз пак като "черна станция", но тъй като сте ми голяма разтуха да Ви чета, искам ако е възможно и да съм полезна.  Hug

За хрема много помага отвара от листа от люляк - по две листа в 150 - 200 г вода. ОПАСНОТО е, че повишава доста кръвното налягане. За кратко е, но някой с проблем...

За цинабсин и други хомеопатии - да се чете винаги листовката, защото на повечето пише, че не бива да се приемат от хора с автоимунни заболявания и проблеми с щитовидната жлеза. Тъй като това е и мой проблем, пък снаха ми го препоръча от бебетата си, че е безвредно и така се бях подредила...само от два приема.
Изобщо и винаги: Да се чете внимателно преди прием, защото след е..."мандалото  лопна" и жлезата е огромна.

Благодаря на всички, че сте толкова "нормални" - това е комплимент от клиент към мен, който първо ме втрещи и после осъзнах!

bouquet

# 5 728
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Весела, блазе ти за гората!
Флорче, има приятно кънтри, да. Обаче това беше някакво сладникаво, дето певецът си изтънява и накъдря гласа по един особен начин, не е точно фалцет, не знам как се казва. Обаче е много лигаво и дразнещо, като плач звучи малко. Едва ли успях да го обясня. Ама как се обяснява музика?

На мен ми казаха, че джинджифилът вдигал кръвното. 

# 5 729
Ооо, супер. Дано и в Трявна го оправят. 

Общи условия

Активация на акаунт