Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 314
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 700
  • Бургас
Добър ден!
Подадох си документите за детски, при най-кривата служителка на света. Поне не ме върна Simple Smile
Запазих и час за РД на малката, който е през април, ноооо явно има и по-зле от мен,защото имаше само два свободни часа за деня Simple Smile Simple Smile Simple Smile Харесах и тоалет, в тематиката на Елза и вече спокойно мога да мисля за други глупости Wink

# 5 701
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мари, страхотна си! Как ги запомняш само всички какво са писали - капа ти свалям!

Направо ме убивате с луковичните! Ми то по-лесни цветя от тях няма бе, хора, какво има да им се сбърка? Бодваш в земята на около 10 см лалетата и нарцисите и на около 5 см кокиченцата, зариваш с пръст, поутъпкваш малко и чакаш да дойде пролетта. Лалетата в някои райони ги извлича сляпото куче, а в глинеста почва се случва да изгният някои, но все има да останат и за цъфтене. Другите нямат проблеми.
Сбъдваща, добър ти е басейнът. А за салатата - дори и руколата е скъпа тук, добре че не я обичам. Гледах онзи ден един пакет, колкото плик от чорапогащник, рехаво напълнен - 5 лв. Предпочитам да дам 3 лв. за айсберг. Макар че тук е вносен и докато дойде от чужбината, често не е "айсберг", ми омърлушен и състарен марулек, с пожълтели "вени".
При мен положението е почти като с айсберга - омърлушено и спаружено, към скапано.
На всеки час проветрявам - да разкарам гадните вируси и да се поосвежа. Не знам дали помага или само си въобразявам, обаче чувството ми е хубаво.

По радиото ми звучи чудно латино, боже, как обичам! Награждават ме, че изтърпях половин час кънтри преди малко (щото не ми се ставаше) Joy Joy

# 5 702
Хм, обясненията ви за луковичните ми дава яснота защо изчезнаха на мама лалетата, а пък аз я обвиних, че понеже не ги е разсаждала са се погубили. Когато взе къщата беше пълно с лалета, после изчезнаха. Явно са изядени от това сляпо куче, за което Светълчо пише newsm78

Прочетох за кривата служителка на Лина. Замислих се - крива в понеделник, жалко за хората на които ще им се наложи да комуникират с нея и утре и вдругиден. Имам "честта" да познавам такава служителка, ами супер тегаво е да се чудиш за какво й е криво в тоз момент, грозно, невъзпитано, комплексарско и т.н.

# 5 703
  • Някъде там
В Пазарджик, единственият закрит басейн е на мястото на складовете на дядо ми и не работеше, поне аз докато ходих там.
Работи но го използват клубовете.Самостоятелно не може да се ползва.Трябва да си записан в някой от клубовете.Има и спортна аеробика. Доста добре поддържан е.
Добър ден SmileВръщам се да чета и ще пиша след това.

# 5 704
  • Варна
Момичета, намира ли ни се адвокат в темата? Имам въпрос относно една призовка.

# 5 705
Жаки, върнах се да прочета, ето това споделено от теб: А за бульона с малко месце, нямаш много опции- ориз не ядем, картофи не ядем, брашно не може, та каша да забъркаш, затова режи повече зарзават там тиквички, карфиол, зеле каквото имаш и това е.
Аз бих умряла от глад само с такава месно-зеленчукова супа!
Имаш воля значи и за това и резултати, браво!
Пък ние ще си ходим пухкави,ясно!

# 5 706
  • Някъде там
Мария, благодаря.Така няма нужда да чета всичко,и без това много постове се губят Flowers Hibiscus
Страхотна си.
Акаша бързо оздравяване.
Светалчо и на теб. За хремата при децата а и при майка ми подейства тигрова мас или виетнамско чудо.
Няколко намазвания през деня и  за два дни нямаха хрема а обикновено ги държи седмица.
Свърших спешната работа и сега чакам да ми изпрати мм новата и се размотавам.
Девойките вече са на училище.Днес и утре имат оформяне.Даже едната учителк им е казала че в четвъртък ще ги оформя всички.
Времето е приказно и може да направим една разходка с кучката до магазина.
Аз пък съм на вълна течна мусака.Направих си цяла тенджера и често често я обикалям.Вкусна ми е много.
Ако някой диетуващ  и не само(и децата я харесват)иска ще я напиша.
Джена,два броя планк от минута и тридесет клека направих.Не е достатъчно знам но толкова ми е възможно за сега.

# 5 707
Васе, как ще умреш бе:)) Да казвам ли колко извядох- много! Ограничения не си слагам, като съм гладна ям, но от каквото съм решила за деня:)
И знам, че ще дойде петък и ще имам гала вечеря. Не си забранявам, отлагам:) Жаки сутринта ме гледа, че ям нещо и ми вика- мамо, петък ли е бе? Много ядеш😂😘

Сега е зима при вас, не е сезона на диетите, чакай да пукне пролет, да се засвалят шубите и ще ти дойде мотивация:)

Зачетох за Зоната тези дни, много балансирано хранене, изключая обезмаслените млечни, щото аз ако ям, то са само пълномалсени. Ма много сложнооо бе, то блокове, то грамове, трудно бих се справила. Иначе имам две другарки с впечатляващи резултати.
Мързи ме мен да изчислявам:)

# 5 708
Моля те, Мари, повече не се отказвай да правиш резюмета. Много те бива. А като прочетох, че техниката на Хай умира... Joy
Вече съм на работа. Последен ден на антибиотик. Болните да оздравявате, а другите не се давайте. Ужасен вирус.

# 5 709
  • Sofia
Добр'утро,банда  Hug!
Отчитате ли се от заранта?  Whistling
Аз освен да отчета доволно количество разядки и напитки...друго-няма. Ще ходя да разклачкам малко телесата  hahaha.
Жаки,и н амен ми причернява най-редовно,ама хич не го броя.От дете съм си така.Хем,че аз най-малко въглехидратите ограничавам.Понякога на тренировка чак ми се повръща,бучат ми ушите...
Много хубаво напекло.
МарИ,чудничко резюме  Heart Eyes
Някой дали може да ме ориентира за цена на циркониева корона върху имплант? Един чуждестранен другар ще си идва и иска да си прави зъбни манипулации.

# 5 710
  • Ямбол
На мен официално ми тръгна хремата. Малко ме болят очите, иначе нищо друго ми няма, освен, че ми е студено. Смятам да се завия качествено и да почета, но преди това ще си забъркам разни илачи.

# 5 711
Джен, ЕО Дент, преди няколко години към 800 лева, сега може и да са паднали, а в друга клиника със сигурност ще има по- добра цена.

Лили, наливай чай - джинджифил, мед и много лимони. За хрема нищо домашно и ефикасно не съм намерила за сега. Освен ако имаш инахалатор? Да подишаш на него, облекчава. За прополис ти си пиеш.

# 5 712
  • Sofia
Джен, ЕО Дент, преди няколко години към 800 лева, сега може и да са паднали, а в друга клиника със сигурност ще има по- добра цена.
1500 лв му искат на моя човек  Shocked.Брех,как дерат чуждестранни кожи.Допусках аз,че е наполовина цената.ЖакО,мерси! Хем,че ЕО Дент са скъпчии  Mr. Green.(вчера сутринта закусвахме на съседни  маси, със собствениците на клиниката. Жената по вечерна рокля... Laughing,душичка.Трябваше да я запра да я питам.)

# 5 713
  • Варна
Снощи нещо ме позаболя гърло мен, та и аз се наливам яко с чайове. Липов, джинджифил. Всички с повечко мед. Лимони ненавиждам.

# 5 714
За отпушване на нос съм си правила инхалации с кармолис. Отпушва и всичко изтича, а пък кумата ми каза, че на нея са й казали да си капва в чая и да го пие. Аз не знаех, че това може да се пие, прекалено парфюмирано и ароматизирано ми идва.

Общи условия

Активация на акаунт