Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 322
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 835
Джена, wc има ли определено за френдката?

# 5 836
Да не те шашкам излишно, Мър, ама Първородният ми проходи с номер 23-ти.
А, това звучи оптимистично, аз мислех някъде към 1 клас, че ще станат (ама аз грам понятие си нямам от номерация!) Joy Аз просто ги взех, защото много ми харесаха, реших, че все някога ще му станат...

Кате няма я, ама то техниката е важна - значи първо си правя заготовката, на каквото ще му слагам (примерно задушавам спанака, запържвам салама и т.н.) и го махам от тигана. Яйцата ги чуквам в една купа, но не ги бъркам! Изсипвам в същия тиган и дефакто в него с шпатулата ги разбърквам - не енергично, просто си "стържа" по дъното на тигана, те си се разбъркват. И самата техника е - както са на котлона, минавам с шпатулата по дъното, махам от котлона и продължавам пак така, то се готвят от топлината на самия тиган, пак връщам на котлона и бъркам, пак махам и така докато не станат готови - по 20 секунди на процедура, примерно. И така не се преготвят, а остават едни сочни и много вкусни. И някъде към края, като са почти готови му сипвам и другите съставки - примерно сготвения вече спанак+сирене; запържения колбас/салам и т.н. Накрая махам от котлона слагам капак  ги оставям 5 минути.
Не помня къде го гледах това, за да го пусна, ако го намеря, ще пусна и клипчето му (май съм го гледала някъде.... а не да съм го чела сякаш).

# 5 837
Ая, Давиз, благодаря!
Първо ще пробвам това на Ая и ще дам отчет. Ама чак в неделя 😁

# 5 838
  • Пловдив
Хора, котарака хърка! Ама стабилно хърка. Не, не е мъркане. Хърка си. Сигурно одъртява.

# 5 839
Кой, Въгленчо ли, та той има ли две години 😂

# 5 840
  • София
Въглен се е превърнал в истински мъж!

# 5 841
  • Sofia
Джена, wc има ли определено за френдката?
Ооооооо,има си хотели за настаняване. smile3521
Вкъщи преспиват само родителите ми и сестра ми със семейството си newsm08. Понякога и те предпочитат да се настаняват в хотел. Шест спални нямам  Tired  Mr. Green
Янтре,моята уж,че е дама,хърка като дърт пергиш  hahaha

# 5 842
  • Пловдив
Ти пък, на към 3 и половина е. Което за котка си е зряла възраст.

# 5 843
  • София
Козуначето в момента носи буйки номер 19-20.

Пържолките бяха чудесни. Сочни, като за мен, мразя месо на подметка! Ставам му фен на това филенце, вкусно и диетично, тамън!

# 5 844
  • Някъде там
Янтра моят е на шест месеца и хърка и пръцка едновременно Simple Smile

# 5 845
Ти пък, на към 3 и половина е. Което за котка си е зряла възраст.

Малееее, растат "децата", само ние си оставяме млади и Убави 😁😉😂

# 5 846
  • Sofia
Хм,да намина и аз утре към ОНЯ магазин за пуешко?  newsm78 Вземала съм веднъж-дваж...не ми го харесват моите махнати мъже  Crossing Arms.

# 5 847
  • постоянно
А пък помислих , че Френдката хърка и тъкмо щях да я защитавам . Аз нали свалих веднъж един апп да доказвам на ММ , че хърка ама се оказа , че съм била аз като слушахме записа 😜🤪😂 В моя защита винаги съм страдала от синуси .

# 5 848
  • Sofia
А пък помислих , че Френдката хърка и тъкмо щях да я защитавам . Аз нали свалих веднъж един апп да доказвам на ММ , че хърка ама се оказа , че съм била аз като слушахме записа 😜🤪😂 В моя защита винаги съм страдала от синуси .
Ох,бе,Хър  hahaha,вместо да изпишеш вежди, избоде очи,а  Joy. ММ хърка юнашката и той,да не му е уръки,истинскии мъж   Laughing.Тия дни ги заплашвах,че вече не желая да обитавам обща стая по хотели с тях. Единият попръцква,другият-похърква....еееее,ми аз съм префинена,'сепак  Crossing Arms.

# 5 849
И моят единият хърка... какво да го правиш. Ама и как мъркааааааа....

Общи условия

Активация на акаунт