Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 241
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 6 060
  • Някъде там
Джена слагай един бял чаршаф,взимай гъст гребен и реши.Има ли буба веднага ще си проличи.Дано няма.
ха,сега,де....нямам бял чаршаф,все едни шаренки  ooooh! Силно се надявам да си внушавам,  Praynig,утре пак ще ме мъчи ММ.
Еее ти пък,нищо бяло ли нямаш.Не е задължително да е чаршаф.
На бяло се вижда и най-малката гадинка и дори гнида ако е паднала.Поне моите винаги така съм разбирала че имат когато ги забележа че се почесват.
И от шампоана може да е.Дано си внушавате.

# 6 061
  • Варна
По въпроса за митниците искам да кажа, че зорът е дор' се регистрирате. Упълномощаването може да стане и по-нататък през годината. А иначе крайният срок за регистрация е до утре.

# 6 062
  • Sofia
Опнах една бяла тениска,ресах,ресах,нищо не виждам...май е някаква реакция към един нов стилизиращ продукт  Thinking.Утре на дневна светлина пак ще се разреша,да видим.
Мерси за съвета,давиз Hug

# 6 063
Опнах една бяла тениска,ресах,ресах,нищо не виждам...
то и да имаш нещо, те са подпийнали по това време от винцето и се държат яко, мислят че корам ги лщлее. Виж утре като ги барне махмурлук  Joy

# 6 064
  • Някъде там
Няма защо,Джена.Дано няма нищо,че тия гадини са ужасна напаст.
Лека и спокойна нощ на всички.
Ще се мъча да заспя преди полунощ..

# 6 065
  • Sofia
Опнах една бяла тениска,ресах,ресах,нищо не виждам...
то и да имаш нещо, те са подпийнали по това време от винцето и се държат яко, мислят че корам ги лщлее. Виж утре като ги барне махмурлук  Joy
newsm62 smile3534

# 6 066
Ето ви моята косица от днес!

На ТАРТИ да и е здрав и щастлив половинът!
Вили,радвам се за резултата!
Момичета,пазете се и оздравявайте!
СВЕТЪЛЧО,чела съм всичко от Исабел Алиенде.Харесвам я.
Прегръдки и лека нощ!

# 6 067
  • постоянно
Ейнцццц трънче , много си джиджина 😍😘😍

# 6 068
  • Sofia
Ейнцццц трънче , много си джиджина 😍😘😍
smile3521 ехаааааа,нааааайс  smile3525

# 6 069
Мерси,другарки!
Обикновено е събрана на върха на главата ми също като свраче гнЯздо.

# 6 070
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Трънчеее, утрепА рибата, майка! Блондинка-трепач! То затва планковете у вас са правилните. Joy
Пък русото ти едно такова, интелигентно русо.(Така една клиентка на моята фризьорка обясняваше какъв нюанс на русото иска да я боядисат.)

# 6 071
Трънче, много хубава коса и цвят.

# 6 072
  • Бургас
Аууу, жестока коса, Трънче!

ДжеНа, къде те прочетох сега с тези подозрения. Няколко дни ме сърбеше така главата и тъкмо днес не съм се дращила и ти, хоп, въшки вика. Дано нямате. Аз, колкото можах, се прегледах.

Сесил, как си днес след вчерашната случка?

Нареждам се в групата на майките "мека Мара". Вряскам, тряскам, крия играчки и след няколко дни току ѝ ги извадя наново. Искам да съм желязна като Титина.

Силно се надявам стоката ни да е утре на митница, защото ако остане за 01.02, гарантирано ще ми спре кърмата от нерви. А точно сега излиза 3 зъбче на сукалчето и хич не е моментът. Ще трябва да съдя някого за трудова злополука Simple Smile

Вики ми се е разкашляла, но засега тъпча яко Тонзилотрен, компреси и литри чай. От дни чайникът  е нон стоп зареден. Да е жив и здвав баща ми, като билкова аптека е у нас.

# 6 073
Добро утро!
Саня, благодаря за информацията!
Селесте, дано да успеете днес с вноса! И да се "озъбите" без болка и нерви.

Трънче, разкошна коса!

Станах в 5, за да се изкъпя от цялата марината, която бях положила на нежното си телце... Котките отказаха да спят с мен, явно крехкото им обоняние не понесе едновременно миризмата на евкалипт, ракия и черен пипер Grinning То и аз, ако и хремава, едва заспах от тия аромати, чак ми текна цифката, явно в знак на протест Grinning Ама трябва да овладея положението, защото колежката е на умирачка и няма да я има до края на седмицата, а мъжката част от офиса няма да удържи фронта...

# 6 074
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Дано сте спали добре  и да ви е хубав и ползотворен деня.
Четох за съмненията за въшки и у мен взеха да се прокрадват такива /разраних си скалпа от чесане/. Joy Мисля, че няма от къде да ги завъдя, деца - големи, мъж - почти плешив, ма знам ли.  newsm78

Страхотно Трънче видях, чудна коса.

Сесили и аз се нареждам за рецептата за кюнефето.

Ей, това човека е странно същество. Години наред не съм правила сладкиши, защото моите не харесваха, а пък и аз не обичах да се занимавам. Сега обаче, все по-често се заглеждам по сладкото и правя някои неща, защото моите започнаха да харесват домашни сладкиши, а и на мен вече ми харесва да правя, но не мога да ги ям или по-точно не бива, заради ИР.  Sad  Хапвам по залък - два и гледам жално. Embarassed
В тази връзка да помоля някой да ми помогне с намирането на рецептата за Брауни /беше хвален в темата/, не мога да намеря рецептата, а искам да направя, защото е един от любимите десерти на снахичката и да я изненадам, като си дойдат. Heart Eyes

Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт