Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 914
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 380
Здравейте, тези:

дали са хубави? Взех ги за гости, да не се изложа?

# 1 381
Хубави са. Малко са раздвижени с бял и черен шоколад, тук-таме ядка, но без да е нещо твърде изчанчено.

# 1 382
  • София
rovaru Много ги харесвам тези бонбони, както и много потребителки от темата.  При едно обсъждане си спомням, че единствено за някой са много сладки.

# 1 383
rovaru, бонбоните са много хубави. Харесват се от всички, които съм черпила с тях до сега, а знаеш хора и вкусове разни  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 16:31 от beauty_magnolia

# 1 384
Здравейте, тези:
Скрит текст:

Охх, дано не ги бъркам, но на мен изобщо не ми харесаха. Изядоха се доста трудно, и то в моментите, когато нямаше никакво друго сладко под ръка. Ако не бъркам, пълнежът не ми допадна особено. Но, както казах, не съм сигурна, че бяха точно тези. Не смея вече да купувам шоколадови бонбони от ЛИДЛ, понеже нацелвах няколко вида, които не ми допаднаха и така... За разлика от шоколада, който е 200 грама, с ядките... той е уникален

Пиши после дали си ги харесала, интересно ми е Simple Smile

# 1 385
Благодаря Ви за мненията Flowers Bouquet!
Ще споделя, ако ми предложат да ги опитам Grinning.

# 1 386
Хубави са бонбонките...белгийски шоколад, имат си вид, не са прости тип "Сезони" ☺....за подарък са чудни. И не само де 😀

# 1 387
Здравейте, тези:

На мен не ми харесаха тези белгийски бонбони  Peace

# 1 388
  • Перник
Аз много харесвам показаните белгийски бонбони. Мога да си изям кутията сама Blush

# 1 389
  • Асеновград
И аз не харесвам точно тези от белгийските. Другата седмица трябва да се заредя с инстантно кафе и кокосово мляко консерва. Ще взема от намалените шоколадови бонбони килограм, на мен те ми допадат повече на вкус жалко че не са в постоянния асортимент.

# 1 390
И аз харесвам Белгийските бонбони точно тези.
По Коледа купих едни други в черна кутия - нещо не ми допаднаха. Бях убедена, че само опаковката е друга, а вътре са едни и същи.

# 1 391
Абе на снимката гледам строено и едно ликьорче куин Марго...та ще ги прокарат бонбонките...не се и съмнявам. 😂☺
На мен не ми харесаха с плодовия пърнеж, защото не обичам плодови вкусови...но хубавото е, че са розлични и има за всеки вкус. Сигурна съм, че ще се забавляват, опитвайки всички видове... ☺

# 1 392
Да, видях че има различни видове, дано има за всеки вкус. Аз също не харесвам с плодов пълнеж Grinning, ама вече и сладко ям рядко, и ми е все едно какви ще са, стига да не са много гадни. До преди години се изхранвах със сладки неща и познавах всичко на пазара, то не че имаше и такъв огромен избор.

# 1 393
  • Beyond the stars
Този вариант на белгийски са ми горчиви, ама има едни подобие на Мерси мммммм - за една кутия няма да имам нужда от помощ хич Mr. Green

# 1 394
  • София
Тази кана SILVERCRESTна колко лв беше у нас и дали я пускаха - на телефона не ми дадоха отговор.
Скрит текст:
И дали е с широко гърло, за по-лесно миене. Тази на First Austria ми допадна също, гърлото е изцяло стъкло, докато лидълската не е ясно дали не е окантена с пвц по ръба.

Скрит текст:
Тази риба тон е в маслиново масло. Дали е хубава? Аз съм купувала само в олио и в собсвен сос.

Не е като  Рио Маре, но става

А в сравнение с тази в олио, зехтин и собствен сос - по-гадна ли е и има ли някакъв натрапчив вкус?
Много е хубава, няма натрапчив вкус. На нас ни харесва много. Аз дори на лидл рибата в консерви харесвам много повече от Рио маре.
мен ми хареса тази от преди 3 седмици, в собствен сос. Този път ще се заредя с повече, щом е със зехтин Heart Eyes
Гледам че има ограничения до 5бр. Предния път един беше само с консерви в количката и бяха поне 20бр.
Е Рио-марето  е на 2-тройна цена, нормално. Трябва да тествам някой път като я намалят. chef

Общи условия

Активация на акаунт