Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 904
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 425
Освен обичайните неща , купих тези мъфини : https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=7372
(шоколадовите, не знам дали излиза) - е, страхотни са. Дори моят , който не си пада по шоколада, си облиза пръстите. Взимала съм преди от тези с боровинково сладко, не ни допаднаха.
Нещо много се зачудвам дали най-накрая да не се прежаля да пробвам да си направя домашно суши Grinning някой, ако е пробвал, ще сподели ли дали е твърде сложно?

# 1 426
  • София
Мнения за пижамките?
Иначе от азиатските си харесах един куп неща, ще заредя соев сос, а и брашното ще е намалено... Отече Joy
Имам от дамските пижами. По принцип съм М размер, но този модел специално горе са супер широки, но не ми се връщаше и и сложих 1 ластик. Стана супер, и долу ми харесва при крачолите, че са тесни. ще си взема още една.
И аз ще взема брашно.

# 1 427
  • Beyond the stars
Нещо много се зачудвам дали най-накрая да не се прежаля да пробвам да си направя домашно суши Grinning някой, ако е пробвал, ще сподели ли дали е твърде сложно?

Според мен не е  Peace Трябва рогозка или някакво фолио за навиването, иначе всички съставки са ни обикновено от Лидл и се одобряват. Импровизираме на воля, патентовали сме суши с филенце вътре  Laughing

# 1 428
Мнения за пижамките?
Иначе от азиатските си харесах един куп неща, ще заредя соев сос, а и брашното ще е намалено... Отече Joy

Децата ми имат пицами главно от Лидл. Много ги харесвам. Децата също. С нетърпение чаках да пуснат пак големи номера, за да купя. Дано успея да взема от цвета, който харесах.

# 1 429
  • София
Помня! hahaha
Моят...моят убавец беше. 😂
С кърначе от кварталния магазин...черен пушек имаше и мъгла...😆
В оплакваческата тема го оплюх...Joy
Joy

Иначе, вчера сбъднах една своя мечта - да имам Бокарнея  Heart Eyes
Скрит текст:

От Лидл в София, на бул. Сливница - 20 лв

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 15:28 от mimeime

# 1 430
  • велико търново
Здравейте търся една нощна лампа с датчик от миналата седмица.С щипка за закопчаване.Дали сте виждали някъде останала? При нас били само две и не се добрах .

# 1 431
  • София-в сърцата на моите деца
Помня! hahaha
Joy

Иначе, вчера сбъднах една своя мечта - да имам Бокарнея  Heart Eyes
Скрит текст:

това не е ли Нолина?

# 1 432
Припомнете ми назамразеното бутер тесто колко грама е?

# 1 433
  • Бургас
Припомнете ми назамразеното бутер тесто колко грама е?
Охладеното бутер-тесто е по 275гр.

# 1 434
  • до най-прекрасния мъж
Аз се отчитам с кухненския робот. Изработката изглежда добра, но не съм го пробвала още. Идеята ми е да го ползвам предимно като чопър, защото ми изгоря пасатора 3 в 1, а новите са или с едни мини-чопърчета, колкото за 2 скилидки чесън, или са супер скъпи. Сега ще дебна пасатор само Simple Smile

# 1 435
Пасатор и аз дебна..тъй че свиркай.
Не ми е стъпвало крачето в лидл от....десетина дни. Само ви чета "на сухо" ....Joy

# 1 436
Аз се отчитам с кухненския робот. Изработката изглежда добра, но не съм го пробвала още. Идеята ми е да го ползвам предимно като чопър, защото ми изгоря пасатора 3 в 1, а новите са или с едни мини-чопърчета, колкото за 2 скилидки чесън, или са супер скъпи. Сега ще дебна пасатор само Simple Smile
Дали става за ядки,фурми?

# 1 437
Не ми е стъпвало крачето в лидл от....десетина дни. Само ви чета "на сухо" ....Joy

Браво, Тете, почти си се изчистила Joy
Скрит текст:

# 1 438
Ба...как ме намери...опасна си JoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye

Ох..болести, болнични, гледам си детето...за това. А и на него маска не мога да му сложа...иначе да сме се замъкнали...
Начи ако не са ми опънали червения килим другата седмица...мноу ще ме ядосат...тэй да знаят 😂😂😄

# 1 439
  • София
Скрит текст:

Браво, Тете, почти си се изчистила Joy
Скрит текст:

Joy Joy Joy

Скрит текст:
Помня! hahaha
Joy

Иначе, вчера сбъднах една своя мечта - да имам Бокарнея  Heart Eyes
Скрит текст:

това не е ли Нолина?
Доколкото четох и "Нолина" му казват. На бележката пише Бокарнея, та така му разбрах името. (Хич, не ги разбирам растенията.)

Общи условия

Активация на акаунт