Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 701
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 665
Балетните пантофки топлят ли през зимата, с каква подметка са, да не е само от плат?

# 1 666
  • София
Ние взехме някакъв екстра върджин от Deluxe серията, от о. Крит, ама мнооого горчив се оказа...

В къщи привършваме един испански, доста горчи и затова търся гръцки, защото зна, че не горчи.
 Благодаря за споделеното!

# 1 667
Миналата седмица беше намален този от 1л на Померина, екстра върджина...беше на 11 лв май. Редовна цена - 14лв.

Не съм видяла.  Sad Гръцка марка ли е?

Гръцки е, да. Померина или Промерина, в пластмасова бутилка е, има и от 1л и от 2л. От същата марка има и помаче - да не стане объркване, да се гледат добре етикетите и цената.

Точно че не ми горчи, вземала съм от него и преди. След него пробвах оня португалския ли, испанския ли беше, в стъклената бутилка...като пелин е, отврат.
Понеже бях болнични миналата седмица и гледах детето, не сме мърдали сред бацили и не се добрах до него. Още отиквам една 3л бутилка Коста доро от К, и ще се оглеждам пак за промоции...дано скоро пак го пуснат този Померина-та...

# 1 668
  • София
На 2.2. съм планувала да ходя до Лидл. Ще разгледам за Померина. Може да имам късмет с едно шише. Благодаря за споделеното!

# 1 669
  • София
От рибата тон купихте ли си Thinking

# 1 670
  • Пловдив
Някой да е засичал изостанал от сивия клин - размер С? 🙄
тъкмо се прибиракм от Тракийския - има доста повече бройки от снощи. Точно черна С-ка гледах

# 1 671
  • Варна
Момичета, извинете ме, но моята несподелена любов с Лидъл продължава ooooh!
Моля, ако някой в Пловдив види този уред за почистване на сребро
http://prikachi.com/images.php?images/645/9257645l.jpg
да ми даде знак!  Praynig

Оказа се, че в София го има в един магазин, но пък не можели да му направят "трансфер" в друг, до който ми е възможно да изпратя моя позната. Имам вариант за Пловдив, та МОЛЯ, ако някой го види да пише!
 bouquet

# 1 672
  • софия
Момичета, извинете ме, но моята несподелена любов с Лидъл продължава ooooh!
Моля, ако някой в Пловдив види този уред за почистване на сребро
http://prikachi.com/images.php?images/645/9257645l.jpg
да ми даде знак!  Praynig

Оказа се, че в София го има в един магазин, но пък не можели да му направят "трансфер" в друг, до който ми е възможно да изпратя моя позната. Имам вариант за Пловдив, та МОЛЯ, ако някой го види да пише!
 bouquet
Е защо да не може? Тези са страшни мърди.
Пиши им през формата да видим какво ще отговорят.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 15:52 от zvаnchе

# 1 673
Абе не можели....нали преди можеше?
Я грабвай слушалката и ги почвай....защо не поискаш до твоя град да ти го доставят, а ще пращаш позната в София, не разбрах.........

# 1 674
  • Пловдив
заслужават една бг-маммска офанзива на прословутия телефон Grinning

# 1 675
  • Варна
Абе не можели....нали преди можеше?
Я грабвай слушалката и ги почвай....защо не поискаш до твоя град да ти го доставят, а ще пращаш позната в София, не разбрах.........
Защото: "...нямаме такава практика..." Това е положението Crossing Arms Първо беше защото го няма, после, след като им казах, че имам снимка, че го има на бул. Сливница, стана, че не може "Защото София е към Регионален център Равно поле, а Варна е към Кабиле", а накрая излезе, че "не може, защото в момента е на разпродажба". И изобщо, защото...не им се занимава, а на мен много ми се иска да доставя удоволствие на скъп човек! Сега ще помоля мои близки от Перник, ако имат ходене до София, но в Пловдив ако го има ще ми е много по-лесно, защото зълва ми живее там.

Затова си позволих вече цял ден да Ви занимавам с един тъп, "регионален" проблем от частен характер Embarassed Моля, да ме извините bouquet bouquet

# 1 676
Аз ако бях...няма да ги оставя.
Къде писа или по телефона звъня ти?
Във фейса писа ли им?
Не се отказвай...

# 1 677

Ето чешкия колбас нарязан. Мазничък е.
Още ми харесва...направо 1/3 замина в небитието...😆

# 1 678
  • Варна
Аз ако бях...няма да ги оставя.
Къде писа или по телефона звъня ти?
Във фейса писа ли им?
Не се отказвай...
Ейййййййййй, страшна сила сте, благодаря! Аз съм свикнала да си троша главата и да пробивам стени с главата си, но винаги сама. Сега обаче, под въздействие на Вашите думи им написах писмо във формата на сайта им /нямам фейсбук/, защото днес говорих 3 пъти и все с различни служителки, съответно с различни причини за отказ. Сега чакам писмен отговор, дано Peace

ПП Току що ми се обадиха, 10 мин. след писмото, и ми казаха, че няма как да го трансферират, защото бил в разпродажба. Отказвам се ooooh! По-лесно щеше да ми е да дойда в София и да си го купя.....и по-малко натоварващо.

Благодаря Ви, момичета, за съдействието! bouquet

# 1 679
Стискам палци...дано кандисат.
Но нали преди изтегляха така стоки. Странно ми е. Не съм ползвала услугата, но така съм чела тук...

Друг вариант е някоя бгмама да ти го купи и прати по еконт с наложен платеж.

Общи условия

Активация на акаунт