Домакини 64 / Нова година, нов още по-добър късмет!

• 73 614
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Тук нали пак е дъждовен сезон и няма кой знае какво да се прави навън, та сме заседнали пред тв-то да гледаме тенис. И мм като му се прияде нещо тестяно, не че е първа фиданка и познайте какво правя в момента - козунак, хаха. Ако стане, защото козунаците при мен не са с постоянен успех, колегите му ще се облажат в понеделник. Аз таквоз чудо в къщата си не ща, че туко съм го омела целия.JoyJoyJoy

Готвя се за посещението на сестра ми и нямам търпение вече.

# 166
Смърфи, и аз бих разкарала козунака, че си знам колко ми е слаб ангела.

# 167
Добро утро! Какви университети по това време, Джейми?
Ами изпита мина септември , но едва тези дни са изкарали списъците , обаче са допуснали грешка , надявам се само в списъка.
То аз и сега уча и съм на изпити не знам кога , като ми остане време , надявам се мъжа ми да почива междусрочната ваканция и да гледа момчетата , та да отида да отметна поне още  един.

# 168
Здравейте момичета! Добре съм, не съм правила операции - просто ме подеха ангажименти, а и сина реши, че трябва и на латино танци да ходи... че какъв джентълмен ще е като не може един Ал Пачино в "Усещане за жена" да изиграе.....
Славе мноооого се радвам за новата Мурка!!!! Живота продължава... и нашето куче е с името на предното. Все се сещам за един черен виц,  дето по времето на прекръстването един си кръстил децата ЧавдарI, Чавдар II и т.н...... да не се обърква...
Мими супер е с къщата! Много щастливи моменти!
Креми големи прегръдки за теб!
Няма да ви изброявам всички - прочела съм ви, а и през цялото време си мисля за вас!
Вале питаше за имуностимулатори - тук не съм чувала някой да ползва. Единствено миналата година преди химията лекаря ми каза, че съм в рисковата група и ми предложи противогрипна ваксина/направих я/ тази година вече не съм рискова Laughing  Иначе ситуацията е много различна тук - такива грипни истерии няма. Нормално е в зимния сезон да има кашлици и сополи, но това не е грип. Учениците си ходят сополиви на училище.
За езиците да се изкажа и аз Laughing английския е най-важен - факт! Не харесвам английския, но трябва... но руския... Kissing Heart може и да съм пристрастна, но го харесвам, а и информацията, която получавам на руски не може да се конкурира с информацията на английски... Мога да кажа съвсем уверено, че де що е издадено на английски се намира и на руски, но в обратния вариант не е така, а има много ценни неща. Не подценявайте руския език! Иначе езика, който ми е на сърце и с удоволствие възприемам е италиански..........
При нас такава "тежка" зима не е бивало.... вече трети път вали сняг.... Laughing Иначе съм супер доволна от разпродажбите - избрисах магазините - купих футболни обувки на сина, маратонки за ходене, гуменки за танци, бански, очила за плуване - всичко за 70 кинта Imp - скъперническата ми душа е напълно удовлетворена! Понакупих и за нас, възрастните по нещо - сега си получаваме коледните подаръци Laughing
Като не съм писала седмица - сега стана ферман....
Хуквам да готвя боб и да правя "рогчетата на Пина"
Усмихнат ден ви желая!

# 169
Засега изглежда, че ще станат пустите му козунаци. Ама защо таз плетка се къса, сега при печенето... Абе важното е да са вкусни, като не са красиви, хаха.

Калинка, той кратун в дълбокото скача, направо на танго-то, сладур!:hugs:

# 170
Лейди, радвам се, че всичко е ток и жици!
Смърфи, пусни някоя снимка на козунаците! Моля теее!
Джейми, разбрах те!

# 171
Мариат, ето специално за теб:

Скрит текст:

# 172
О, Смърфи! Разхлопа ми сърцето!

# 173
  • при късмета
Леле Смърфи, как не те беше срам да ги пуснеш? Направо искам да е Великден. Ммм много добре изглеждат

# 174
Оххх Смърфи ,нямаш милост.Страхотни са ти се получили.Heart Eyes
И влязох от новата версия ,та да се изфукам и тук. С новото си хоби.Grinning

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 12:38 от pisenxeto

# 175
Смърфи  Simple Smile  след тази снимка утре ще се закусва козунак  .Вече е решено и без друго нищо не се случва както трябва стоя на едно изречение вече повече от час и не мога да схвана какво се иска от мен .

pisenxeto красотички Simple Smile
имтересно публикувала си докато пиша и не ми излезе , едва сега ги видях, нещо не мога са се оправя с тази нова версия , а колко време мина.

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 17:39 от J_M_M

# 176
  • Бургас
Писе,браво на теб! Hug

Смърфи,нямаш ли сърце?! Heart Eyes

# 177
  • при късмета
И на мен ми идеше да хвана да правя козунак, ама шефа трябва да го водим на РД, а ние през това време ще минем през едни приятели. Утре е на друг, само, че рано следобяд, та ще ми се разминат, ама ще направя за другия уикенд.
Мнне, Смърфи да ми прати, като ни подкокоросва Joy

Писе, страхотни са станали играчките. А гоблена с мъниста е страшно времеемко и нямам да имам нерви никога

# 178
Смърфи, раздвижи темата!

# 179
Леле, едни козунаци какво правят с темата.Joy
Радвам се, че уредихме и закуската в Джейми.

Ма ко - пращам, колко му е да изпратя един козунак. Ама докато дойде, не ми се мисли на какво ще прилича. Joy

Ама всички може да си купите в БГ козунак, а на нас като ни се прияде йок. Няма...

Писе, куклите ти ли ги плете? Леле... Е, те плетенето е вече висш пилотаж за мен.

Общи условия

Активация на акаунт