Готвя се за посещението на сестра ми и нямам търпение вече.

Иначе ситуацията е много различна тук - такива грипни истерии няма. Нормално е в зимния сезон да има кашлици и сополи, но това не е грип. Учениците си ходят сополиви на училище.
английския е най-важен - факт! Не харесвам английския, но трябва... но руския...
може и да съм пристрастна, но го харесвам, а и информацията, която получавам на руски не може да се конкурира с информацията на английски... Мога да кажа съвсем уверено, че де що е издадено на английски се намира и на руски, но в обратния вариант не е така, а има много ценни неща. Не подценявайте руския език! Иначе езика, който ми е на сърце и с удоволствие възприемам е италиански..........
Иначе съм супер доволна от разпродажбите - избрисах магазините - купих футболни обувки на сина, маратонки за ходене, гуменки за танци, бански, очила за плуване - всичко за 70 кинта
- скъперническата ми душа е напълно удовлетворена! Понакупих и за нас, възрастните по нещо - сега си получаваме коледните подаръци 
след тази снимка утре ще се закусва козунак .Вече е решено и без друго нищо не се случва както трябва стоя на едно изречение вече повече от час и не мога да схвана какво се иска от мен .

Препоръчани теми