Домакини 64 / Нова година, нов още по-добър късмет!

• 73 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Благодаря за мнението, Смърфи! Не мисля, че ще можем да си позволим да учи в чужбина. Не зная...евентуално някаква стипендия, но пак ще е нужно да я подпомагаме доста финансово. По-скоро идеята е да учи тук, но да ходи на бригади или някакви специализации в чужбина. Не зная...

# 151
  • Бургас
Валка,тогава английски,ако може в гимназия.
Смърфи много,ама много правилно посочи разликата между говорене и владеене.
В Бургас руско владеещи езика много се търсят.
Накрая детето ще избере.Колкото и емоционално да подхождат,понякога са доста мъдри,без моя Иван естествено. Laughing
Лейди и мен започна да ме притеснява.
Радвам се,че Креми започна да пише! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
  • при късмета
Виоооооооо, нали щеше да пишеш. Ще те погна отатък да знаеш
Кълинче и ти промецай, че и при нас времето е лошо днес, но в новините гледах, че в Европа е още по-страшно.
Сложих ги моите да спят и отивам да си взема шоколада и да седна да си чета

# 153
Самата мисъл че утре не съм натоварена ме държи будна , едва сега видях колко станало , като видях че си ги сложила да лягат,  до сега играхме. Много бързо минава времето така, и най важното успяхме да ги отлепим от  майнкрафт. 

# 154
  • при късмета

# 155
Ида, ма ко! Новини от Вио имаш ли? А от Лейди?
Ние се успахме за сефте.

# 156
Тук съм. Вчера след прегледа се прибрах и легнах, и изобщо нямах възможност да се включа. С вирусна инфекция съм, изписаха ми хапченца и ме пуснаха да си ходя. Днес съм по - добре, нямам температура и даже дойдох на работа че имам един куп задачи. Рапорт даден Wink
П.П. Благодаря за стиснатите палци!
П.П.2. Добро утро Stuck Out Tongue Winking Eye

# 157
  • при късмета
Мария, и това се случва
Вио, радвам се, че си по-добре. Можеше да си спестиш ходенето на работа.
До сега по ТВ обясняваха за разликата м/у грип и вирусна инфекция. Много е важно да се отиде на лекар, защото симптомите са едни и същи, а за различните причинители се изписват различен вид лекарства и от тях зависи колко бързо ще се оправиш. Добре, че тук минаваме през доктора.

Много съм работна от сутринта, пуснах една пералня, сложих хляб, минах с прахосмукачката и се стягам да излизам, че вчера във ветрилника не ми се мърдаше

# 158
Вио беж в къщи да се лекуваш.Работата няма да избяга,а ще чака.
Ма ко много рано си го сипала това кафе,вече е изстинало.
Днес е слънце и топло,та и аз пуснах една пералня,подхващам плетките и чак за вечеря едни пържолки с гъби и топено сиренце.
Калинка стискам палци всичко да е наред и скоро  да се появиш. Hug

# 159
  • София
Оф, Бояна е на АБ- Аугументин. Личната досега никога не ми е изписвала АБ за нито едно от децата в продължение на...6 години май се при нея вече. А карат грип всяка година и в пристъп на паника съм я молила за АБ- не дава. Сега обаче каза, че гърлото и е силно зачервено и преминава в бактериална. И предвид клапата ...абе ще пие АБ, това е положението. Надявам се, че след като в живота си за 16г два пъти е пила, ще и подейства бързо. Хем се чувствам една ужасна майка, дето си трови детето, хем знам, че така е по-добре предвид ситуацията.

# 160
Вале, много хвалят компреса с извара за гърло. Но ти си познаваш детето, дали ще го изтърпи.

# 161
  • при късмета
Вале, като се налага, не си тровиш детето, а му помагаш Hug Аугументина е ефективен, бързо ще се повлияе.
Да не съм те чула, че си лоша майка, че ей сега ще ти дойда

Времето при нас е много хубаво, добре, че оставих ходенето навън за днес

# 162
Вале, понякога антибиотикът е по - малкото зло, не се коси толкова! Как ще си лоша майка, глупости!!!
Аз няма как да се прибера вкъщи, щото не ми дадоха болнични, пък не ми се иска да си пускам отпуск. Все се притеснявам за някое от децата да не потрябва да си остана вкъщи, че тогава да имам очи да искам болнични. Ма съм значително по - добре де, пия си лЮкарствата и си действам по задачките Wink

# 163
Добро утро

Днес се събудих отново рано .И рано почнах да се ровя из разни сайтове на университети.Установих че са излязли едни дълго чакани списъци и че има грешка в едно от имената.Ами събота е чак в понеделник ще мога да се обадя да проверя да не би и в документа да са сгрешили и ето така до понеделник ще съм под напрежение .
И понеже ми е нервно готвих и сладкиш направих....

# 164
Добро утро! Какви университети по това време, Джейми?

Общи условия

Активация на акаунт