Домакини 64 / Нова година, нов още по-добър късмет!

• 73 620
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Мими съболезнования! Къщата ще си я подредите - нали се пренесохте, то другото лека-полека ще стане.

# 196
  • Великобритания
мерси момичета , много ми е мъчно , че не можахме и ние да отидем с него , да го подкрепяме поне малко , ама така се случи
намазах се вчера с едно лекарство , и днес мърдам малко по спокойно , поразчиствам малко по малко , чакам да донесат матрака днес , сряда хладилника , Вчера наобед заваля сняг , веднага се топи като падне на земята , ама детето не е виждало досега и няма такава радост ви казвам , скача , вика ххахах
Мариат - ще снимам и кача , само да добие малко по цивилизован вид .. мен не ми дреме много де , имаме къде да сядаме ,да ядем и да спим ..та дето Калинчето вика - ще се оправим

# 197
  • София
Мими, съболезнования!

У нас сме отворили болница на края на града, буквално. Не ми се беше случвало отдавна- и трите сме на АБ. Грип караме всяка година, АБ децата не бяха пили отпреди поне 6-7 години. Е, Бояна я удари в гърлото, както и мен- ангина жестока. Нея гърло не помня да я е боляло някога, честно.
Мария я удари в ушите- отит.
Колкото и да мразя АБ, този път няма начин.
аз съм на черешата.
Бубка вече и е пети ден и не вдига температура, но Мими е от снощи и днес до 39,3 имаше. ужас.

Какво става с нашата Контеса, знаете ли? Гледам , че ме е махнала от приятелите  във фейса, тук не пише?

# 198
Вале, бързо оздравяване ви пожелавам. И за треперя за този грип. Чакам си грипната ваканция, дано да ме огрее.

# 199
Вале, оздравявайте !
Много е неприятно , аз все още не чувам добре и продължавам капките за уши и антибиотика.
mimmito съболезнования !

# 200
  • при късмета
И шефа в болните. Не е с висока Т, но пък е с повръщане. Оставих го вкъщи и чакам следобяд докторката да застъпи на смяна.

Вале, бързо да се оправяте! Джейми и ти.

# 201
  • София
Ма ко, ако няма висока температура, вероятно не е грип, а друг вирус. Оздравявайте!

# 202
Добро утро!
Най-сърдечни пожелания за бързо оздравяване!
Спи ми се та две не виждам - сутринта водих сина на футбол от 7ч., съответно съм станала в 5....
Мятам едни пълнени пиперки/чушки във фурната, хляба е пуснат и се надявам поне час да мога да спя...
Усмихнат ден ви желая!

# 203
Ма ко, кажи на сина, че на Шефовете им е забранено боледуването!
Да се оправя бързо!

# 204
Мими, моите съболезнования! Иначе багажът ще го подредиш, лека-полека нещата ще си намерят мястото в новата къща!

Ма ко - Мария е много права, на шефовете не се разрешава да боледуват. Дано се размине само с настинка!

Вале - антибиотиците са необходимото зло, понякога без тях не става. Бързо оздравяване на теб и момичетата!

Бях излязла днес да си свърша малко работа из мола и изведнъж като ми се замая главата, едвам се прибрах. Сега ми е едно отнесено от вихъра... Ядох дори малко шоколад, ама не помага. Сега си сипах едно маааалко уиски и като че ли леко ми просветна.

# 205
Смърфи, понякога такова замайване може да се окаже, че е от вестибуларния апарат и атмосферното налягане. И аз имам такива случки. Да ти кажа от опит, че и един цял шоколад не ми е помагал. Просто си минава след 2-3 дни.

# 206
Мария, най-вероятно е от атмосферното налягане. Като излязох от мола и само докато се прибера вкъщи (15-на минути с викането на убер), времето се развали много бързо и малко по-късно заваля супер силен дъжд с гръмотевична буря, та допреди малко. Сега ми просветна. Хапнах само 2-3 парченца, не ми помогна.

# 207
  • при късмета
Смърфи, другия път да знаеш да пропускаш шоколада и да минаваш на същественото

Шефа го видя докторката, за сега е само на диета като при стомашен вирус и разни илачи, но са противовирусни. Каза все пак да си стои вкъщи и да го наблюдавам, въпреки, че свали Т. Каза, че по принцип грипа тръгва с много висока Т, но има изключения. И може друг вирус да обърне на грипа. При нея беше митинг.

Обаче Смърфи мен ме подсети за шоколад и ще си открадна малко, че шефа не може да яде, а аз не съм яла цял ден

# 208
  • София
Това щях да ти пиша и аз, ма ко- и друг  вирус да е, имунитета допълнително пада и както навсякъде върлува грип, направо става като магнит. Бързо да се оправя!

# 209
  • при късмета
Добро утро!

Честит рожден ден на Вио и Джейми, да сте ни живи и здрави и само добри новини да четем от вас!

Вале, как сте?

Шефа е добре, по цял ден играем на нещо, много задобря на катан, бие ме вече. Обещала съм от днес и диетата да спрем, защото е добре и си поръча китайски спагети.

Общи условия

Активация на акаунт