Домакини 64 / Нова година, нов още по-добър късмет!

• 73 626
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Ехееее, тук ще има почерпка! Надушва я! Да сте живи и здрави, момичета!

# 211
  • Великобритания
Честито момичета , да сте здрави и щастливи
и аз да се наредя , нещо сладичко така ми се хапва
понаредихме се вече , тати си дойде , детето е щастливо
при нас се показа слънчице , към обед мисля да направим една обиколка на махалата да видим къде кво що
Simple Smile

# 212
Ехеее, от 11 хил.километра надуших тортааа...

Живи и здрави да сте, момичета! Много да ви обичат, слушат, помагат и уважават!

ММ днес е на служебна вечеря, а аз ще си направя да ям испански омлет (тортия), ама с карфиол вместо картофи. Нали ще влизаме в режим пак!

# 213
Честит рожден ден на Вио и на Джей и от мен ! Бъдете здрави и щастливи момичета !
Аз съм се развихрила вкъщи. Метнах едно зеле да се готви и чистя .

# 214
Благодаря ви мили за пожеланията.Вчера организирах разходка на семейството до София. Взех един изпит и уточниха нещата за още един.Съответно не бях сигурна дали ще оставаме или не и след като до 14 ч приключих се видяхме със зълвата и се прибрахме.Та моите мъже станаха в 5 и в 19 ч се прибрахме.Днес се очертава да почиваме.Вчера избрали подаръци и вместо натам взели разширението, та сега отиваме да купим и основната.

# 215
  • София
Джей, Вио, закъснявам, ама- Честити да сте, живи и здрави!
Ма ко, вие как сте днес?

Ние сутринта бяхме на лекар за проверка, докторката каза- бижу сте. е, има още кашлица и при двете, ама ще мине.
Дами, аз съм притеснена малко, ако може съвет. ама не ми се смейте.
Потя се. Откато съм болна. Надали имам пневмония, защото нито вдигам темп, нито кашлям много. Чувствам се от ден на ден по-добре. Обаче сутрин като стана отзад тила ми е мокър. и съм си втълпила едни лоши неща, дето ме е срам да ви ги напиша. Тва щото четох за болести и потене, де. Какво ще кажете вие? Дали е от грипа това. Само сутрин, през деня не. обаче като че ли се изпотявам десет минути преди да се събудя.

# 216
Вале, дишай!

# 217
Вале, и това ще мине! От грипа ще е. Не си слагай черни мисли в главата. А виж и страничните действия на лекарствата, които пиеш/пила за грипа. Може и от това да е.

Днес определено не ми е ден. Цял ден мъча една картичка и пак не става, ама нищо не става. Оставих я за утре.

# 218
  • при късмета
Добре сме Вале, благодаря!  Не се тормози сигурно е от боледуването. Браво на децата.
Смърфи, почини си малко и ще стане

Ваканция сме и другата седмица, вече официално. Шефа напълно се оправи, само едното противовирусно ще си до пие. Довършвам една пилешка супа и се хващам и аз да направя козунак. Сега поне имам време и ще има закуска за уикенд

Гушки на всички и се обадете, че сте здрави

# 219
Добър ден момичета!
Вио, Джейми Flowers Hibiscus много, много здраве, късмет и любов!
Вале аз съм от потящите се..... от хормони, от стрес, даже и от натоварване Laughing Когато сутрин се събудя в пот го свързвам със сън, или защото не съм спряла парното, а Т-та се е повишила/тогава всички са така/......
Днес спах доволно до късно и сега ми е мътна главата. Трябва да се мобилизирам и да излизам на пазар - при нас ту е лед, ту е кал - сина така паднал прибирайки се от училище, че скъсал панталона си на коленете.... Трябва да купя униформен панталон, че купувам по два броя, защото ги израства бързо....
За сега любимия танц на Кратун е джайв и много се кефи на танците. Естествено момичетата са много повече от момчетата и нашия танцувал постоянно с различни партньорки, че да не се обидели Grinning
Сега е решил, че иска дълга коса, отказва да се подстригва и е като урунгел в главата...
Ставам да правя баница за закуско-обяда, дето тука му викат brunch, от breakfast и lunch Laughing

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 14:00 от Ladybird_

# 220
Здрасти и от нас ! Днес мързелуваме с пълна сила . От вчера се тръшнахме три броя настигнали с течащи носове. За сега се надявам да мине само с това.

# 221
  • при късмета
Добро утро!

Хайде на отчет, да не ви мисля!
Тити, бързо да се оправяте

И тази седмица ще се наспивам и съм много доволна. Само компютъра чака, че шефа няма да издържи  да виси там докато се занимаваме с него или да ходим два пъти да го оставя и взема. Някой питаше какво ме, но забравих да кажа. От време на време все едно гасне монитора. Става целия черен, все едно е изключен, за няколко секунди и пак тръгва. Не е от монитора, пробвах с лаптопа, работи си перфектно. Казаха, че не е и процесора, защото ако изгасне от процесора, после изобщо не тръгва, направо гасне. А той си работи, само примигва. Стигна се до извода, че е от видеокартата. Миналия път го почистиха и на охлаждането сложи някаква смазка да върти перката по-свободно и работеше нормално няколко дни, но пак започна.
Та само с него ще видя как ще се оправя и сега правим планове какво ще правим цяла седмица.

И аз никога не проверявам симптоми в интернет, а направо се завличам до съответния доктор. Иначе може да луднеш, а на доктора това му е работата.

Ставам да правя палачинки на шефа за късна закуска, а вие идвайте на кафе.
Хубава седмица на всички Hug

# 222
Ма ко благодаря за кафето Simple Smile
Вися пред компа работя, по едни задачи и чакам да разбера дали ще удължат ваканцията.... За разлика от учениците не съм щастлива от това което се коментира.Като от вица съм Вале   Simple Smile
Скрит текст:
Попаднали в Ада полицай, кмет и учителка. Дяволът им казал:

- Имате право на едно телефонно обаждане, но трябва да си го платите.

Първи звъннал полицаят – обадил се вкъщи, пита как са нещата в семейството, в службата. Отговарят му, че всичко е наред; да не се тревожи за нищо.

Дяволът казал:

- Разговорът ще ти струва 10 хиляди лева.

Въздъхнал полицаят, платил. Звъннал на свой ред кметът, питал как е положението вкъщи, как върви работата в кметството, как са служителите, проектите вървят ли. Разбрал, че всичко върви безпроблемно и без него. Дяволът поискал от него 100 хиляди лева за разговора. Кметът, какво да прави, разплатил се. Звъннала в училището си учителката да пита за своя клас:

- Как мина класното по български език? Как така Мария и Наталия не са се справили добре? Има ли ученици с двойки са срока? Боже, а по математика?! Цветан се е сбил с осмокласник? Тц-тц-тц, няма да стигне далече това момче! Оценките оформени ли са? Колегите насрочиха ли вече родителските срещи? Е, как грипна ваканция, нали е краят на срока? Ох! Ще се заринем с тия бумащини... Ох, нови искания за спешни отчети към министерството?

Затворила телефона и дяволът ѝ казал:

- На вас разговорът ще ви струва 4 лева и 60 стотинки.

Възмутили се тогава кметът и полицаят:

- Ама как, защо, откъде-накъде?!.. Ние говорихме по пет минути, а ни поиска толкова много пари, а тя един час говори и ѝ искате само четири лева?

Дяволът отвърнал:

- Тя звъня от Ада в ад. Таксуването ѝ е като за местна зона.
Дребното ме слуша, чете пише домашните дадени от госпожата , обаче баткото такъв мързел го мъчи ... а мен ме е яд като го гледам.

# 223
Привет.Свърших си бързо важната задача за днес и ще мързелувам и аз.Пълно с болни по болницата и кабинетите,хубаво че бързо се оправих и беж с колата в къщи.
Ма ко моя лаптоп прави същото-почернява и трепти екрана в черно.Та като намериш проблема,пиши.Аз четох че или иска преинсталация или сдава багажа. newsm78
Днес е приятно времето,ама ще си стоя вътре.От два дни ме боли едната сливица ама от страната на ухото,та като преглъщам ме боли и ухото,луда работа.За трети път ми става така,уж като си пия алергичните хапчета и минава,ама да видим тоя път. Thinking
Отивам да сготвя телешко с ориз.
Успешна седмица ви желая.

# 224
  • при късмета
Мария, имаш награда от играта на форума за Ринг мола, честито!
Писе, установено е вече, че е видеокартата. Не може от инсталацията да е това. Това беше и първото съмнение, защото ако беше процесор, като изгасне няма да тръгне, но за всеки случай основно се изчисти и смаза охлаждането на процесора и той наистина си тръгна. Но след известно време работа, проблема се върна и това им говори, че товари видеото и то сдава багажа. Пак казвам, че първо тествах монитора, защото и в самия него можеше да е проблема, но свързан с лаптопа си работи перфектно.
При теб обаче е лаптоп, а не компютър и ако проблема е в монитора, няма как да го разбереш, че са заедно. Трябва да го види някой в сервиз.

Изядохме палачинките, учихме малко от таблицата за уморение Joy и сега малко ще излезем, че времето е хубаво

Общи условия

Активация на акаунт