Тест за овулация - въпроси / тема 7 /

• 87 661
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте на всички!
От скоро правя тестове, но този месец получих противоречив резултат. Мога ли да считам някой от тези два теста за полужителен?

Самата контролна линия ми се стува доста Светла. На коя марка са тези тестове?

# 151

Здравейте на всички!
От скоро правя тестове, но този месец получих противоречив резултат. Мога ли да считам някой от тези два теста за полужителен?

Самата контролна линия ми се стува доста Светла. На коя марка са тези тестове?

Тестовете са на Oview.

# 152
Мне, нещо се бъркаш. Тези тестове не са Oview.

# 153
Мне, нещо се бъркаш. Тези тестове не са Oview.

Oview са. Ето кутията.

# 154
Брей, никога не съм ги виждала тези. Както и да е.
На мен този отгоре ми се вижда като положителен.

# 155
Благодаря. Дано да е отчело вярно 🙂

# 156
Навсякъде пише, че тестовете се правят следобед,  но ми е интересно пробвали ли сте да ги правите с първата урина сутрин? Какъв би бил проблемът да се правят по това време на деня? (просто през деня ми е невъзможно да спазя изискването за 2-4 часа без вода и тоалетна Blush)

# 157
Да, аз ги правя само сутрин. Тези, които пуснах по-горе са правени с първа урина.

# 158
Теста от 15-ят ден. Нали е плюс, днес е бледа вече.

# 159
  • бургас

момичета последният най-долу е от преди малко. Дали е "+", да хващам ли моя мъж за ушите????

# 160
  • София
Положителен е според мен.. Хващай го за ушите днес и утре или по другата схема: след положителен тест- хващаш го за ушите на другия ден и след това през ден. Simple Smile

# 161
Хващай го за ушите - Ама да не го държиш само за ушите, еййй.  Laughing

# 162
Здравейте, момичета. И аз се записвам в темичката.
(Накратко: имам една Б през лятото на 2017, приключила в 8ма г.с. Август, с кюретаж.) още през октомври док каза да действаме, та до днес без резултат. Този месец съм решила да следя О с тестове, пък да видим. Предни месеци си я усещам кога е, но все имам чуството, че я изпускаме. Попринцип Ц беше около 30-31 дни, но миналия беше 28, като усетих Ц точно на 14ти ден. Днес ми е 9ти ден, направих тест с първа урина, има си втора черта, но съответно е по-бледа от контролата. Решила съм да правя по 2 теста на ден, като единият да е със сутришна, а вторият следобед. Да видим дали ще успеем да я засечем и хванем съответно.
Успех на всички и скоро да бременеем вече и ние Simple Smile

# 163
Дияна, няма смисъл от излишни харчове, прави тестовете всеки ден, като се въздържаш от приема на течности в периода 13-16 часа и в 16 направи теста, аз така съм я засичала и не са ме подвеждали никога. Почвай с тестовете от 10 ден ,правят се от отрицателен до отрицателен.Секс през два дни, когато видиш плюс тест, правиш в него ден, другия, после пропускаш следващия и на по другия пак.Примерно правите през два дни, и имаш плюс тест на 14 ден, правите го на 14,15,16 пропускате, ба 17 правите пак секс, и 16 дни след положителния тест можеш да направиш тест за бременност. Успех, ползвай на Овю или Клиър

# 164
Мони, благодаря!
Реших да започна по-рано този месец, понеже ми е първи и да не пропуснем. Надявам се като всички до следващия да не се налага да правя пак, но все пак... а относно двато пъти на ден, реших така понеже на работа ми е трудно да се въздържам от течности и пишкане, мисля че с първата урина ще ми е по-лесно. Въпреки това ще дам всичко от себе си да се въздържам и да правя следобеден тест, но не знам дали ще успея, та за по-сигурно ще действам така за сега, пък да видим...

Общи условия

Активация на акаунт