Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 519
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 935
24 са пуснали някакви подробности, не знам доколко може да им се вярва.
Според тях Кети е ходила с джипа до Луково на 31 и може да е убита във вилата.
https://www.24chasa.bg/novini/article/6650541

Ако е убита във вилата е по-вероятно да има окървавени дрехи. Но как мобилният й телефон се оказа и той във вилата, нали беше намерен в гората ?
Не само това, но и Нанси, която беше убита с 1 куршум в слепоочието, сега е убита с пет.

# 1 936
  • София
М, да. Оказва се, че гражданите са виновни и не вършат работата на полицията. Трябва да сме наясно дали съседа е издирван. Глупаци, да не кажа друго.

# 1 937
Ми да им качат снимките някъде, за да знае обществото кого издирват.
То може и в моя блок да живее някой осъден и издирван, ама аз откъде мога да я знам тая работа  newsm78

# 1 938
Някаква жена по Нова с много блага усмивка коментира, че бил винаги любезен

# 1 939
Симпатичен, с брада "като на художник" и винаги изпран.

# 1 940

Най-големия цирк, който очаквам е , след време да кажат, че не е бил нито педофил, нито е одил у затворо, че е бил с приятели по време на убийството и не е познавал жертвите.

П.П.: И че не е се е казвал Росен.

# 1 941
Сега с показното убийство в София и там ще трябва да хвърлят сили...
ние навръх председателството почнахме да се изтребваме още по-активно. Юнкер горкия как ще ни оправдава не знам...

Юнкер - не знам, ама Шенген вече е мираж

# 1 942

Ще се окаже, че половината лелки в Нови Искър и околие са влюбени в Росен, а половината мъже си пият ракийката с него.

# 1 943
  • София
Да не е същата Евелин, на която попаднах на доста коментари да ги защитава по групите и да пише, че 11-годишните деца сами си търсили изнасилването.

# 1 944
Според документи публикувани тук, второто му име е Ангелов, фамилията му е Желев, това подвежда
http://kanal3.bg/news/bulgaria/crime/67582-Rosen-Angelov-na-svob … -si-s-11-godishna

интересно ми е и чия е изоставената вила в която живее

# 1 945
Сега с показното убийство в София и там ще трябва да хвърлят сили...
ние навръх председателството почнахме да се изтребваме още по-активно. Юнкер горкия как ще ни оправдава не знам...

Юнкер - не знам, ама Шенген вече е мираж

Бе какъв Шенген, ние не сме за Шенген изобщо. Всяка жаба да си знае гьола и толкова. Обявени за издърване не можем да намерим, оказва се, че даже били ходили в легион, без да са минавали границата... стотици хора с фалшиви документи или без такива... Брендо, който е официално издирван от Интерпол, си купува хотел. аз лично не бих искала да ни приемат в Шенген, защото явно нямаме ресурси да пазим граница, продаваме информация и е по-добре да нямаме достъп.

# 1 946
Само се включвам да изрязя възмущението си от всичките ЛЪЖИ, които се пуснаха отгоре за случая! Моите съболезнования на родителите на момчето и на останалите роднини на убитото семейство!

Свалям шапка на Афера и Бит за търсенето на истината!

# 1 947
Ако видите някое от тези лица https://www.mvr.bg/sofia/footer/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D … D0%B8%D1%86%D0%B0
моля сигнализирайте на полицията

# 1 948
Аз не виждам ни лица, ни имена  newsm78

# 1 949
И аз, но трябва да съдействаме на полицията
извинете за сарказма

Общи условия

Активация на акаунт