Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 478
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 145
Благодаря, Анди, объркала съм ги.

# 2 146
Не съм чула някой в България да демонстрира нисък стандарт на живот, прикривайки милионите, които притежава. Тази версия ми отпада веднага!

Жените и децата почти винаги биват убивани по погрешка. Дайте пример за мафиотско убийство в къща, където семейството на мишената е убито до крак? И защо продължавате да наричате убиеца бродник, при условие, че явно е бил въоръжен и подготвен. Легиона има ли го, няма ли го, на мен не ми стана явно...

# 2 147
За Легиона май и на МВР не им е ясно.

# 2 148
Аз въобще не се сещам за убити мафиотски деца. Тези хора се познават взаимно, сред тях се знае кой кого утрепал. Не си посягат на семействата, защото знаят, че и техните деца, майки, братя ще станат мишени на свой ред.

# 2 149
Имало е убити деца и близки роднини като сплашване.
Но само на "служители"  от средно към ниско ниво.
Не се разчуват много историите, но родителя се стряска и отчита липсата.

# 2 150
Така е, у нас мафията като цяло не закача жените и децата. Колко вдовици има, които харчат спокойно парите на мъжете си, продават им хотелите и т.н.

Затова се заговори за албанска мафия и наркотици - те са известни с бруталността си и че не оставят свидетели, дори и деца.

# 2 151
Ама кой говори за разпра между равни?
А за назидание на прегрешили нямаше ли?
Няма шанс някой да ви изпляска във форум конкретни имена и случки отпреди 20 години, които официално даже не са се случили.

# 2 152
  • тук и там
Режеха им ушите  до колкото имам спомен на провинили се  нарко-дилъри.И на ниско ниво не са разпространени тези мерки-с избиване на семейството.Може да го заплашат,да го пребият,да му отрежат я ухо,я-пръст,да го убият него самият-но това да избият цялото семейство със децата-не.

# 2 153
Ама кой говори за разпра между равни?
А за назидание на прегрешили нямаше ли?
Няма шанс някой да ви изпляска във форум конкретни имена и случки отпреди 20 години, които официално даже не са се случили.

Нали се случвало често, жени и деца се взривявали, а сега преди 20 години ставало, че и неофициално... Те полицаите казаха, че такова нещо не са виждали в кариерата си, но тук повече са наясно някои.

# 2 154
  • Русе
  Ако семейството е знаело за среща или за човек, не става въпрос за убийство за назидание.

# 2 155
На Рали Пенков взривиха жена му и дъщеря му.
На Брено дъщерята (10 годишна) беше отвлечена и я спаси само това, че са играли по свирката на похитителите.
Бончеви бяха отвлечени "семейно"...

Отделно от случая в Нови Искър, се чудя на глупостите на някои - не било стила на мафията еди какво си, не правили така и така...
В цял свят мафия означава и прави едно и също. Хора, които убиват, ръководят трафик на наркотици и жива плът, трафик на органи, педофилия и т.н. Това са хора, за които да убиеш някой е в реда на нещата. Хора, които не приемат чуждия живот за ценност.

Не изкарвайте мафиотите едни доблестни мъже със силно изразено чувство за общоприета справедливост.

Пак повтарям, защото все някои няма да е разбрал - не коментирам Нови Искър, а писаниците ви.

# 2 156
Току що вътрешния министър, когото удобно скриха около драмата, че и той ги плещи без да мисли, съобщи, че утре ще има пространен брифинг, на който ще предоставят доказателствата и щепресекат спекулациите.

# 2 157
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Принципно, полицаите казаха, че ще хванат тези, дето взривяваха банкомати, ама не чух да са ги хванали. Статистиката сочи, че престъпленията намаляват, но всички знаем, че дребните престъпления не се докладват, поради липса на доверие в работата им. И още колко много...

# 2 158
И защо продължавате да наричате убиеца бродник, при условие, че явно е бил въоръжен и подготвен. Легиона има ли го, няма ли го, на мен не ми стана явно...

ами щом е въоръжен и подготвен как така е бродник, запитай се? след като е такъв ценен кадър, и е бил в затвора и е обучен в легиона (кога става това и как напуска държавата? самото мевере отрекоха в началото, че е бил легионер, а после друга песен запяха) няма ли логика , че можел и отй да е свързан с локалната мафия в Нови Искър. Защо един човек в нелегалност , укриващ се, имащ опит в легиона, седял в затвора, издирван за престъпления, да не е свързан с мафията, за да се препитава поне някакси? Не му ли е изгодно все пак? Особено предвид, че в Нови Искър и околия има престъпни групировки (както навсякъде из провинцията). Защо би си стоял като работник вместо да се заеме да подпомага тоя и ония местен апаш в разни деяния? Според мен е много вероятно Росен Ангелов да е имал общо с мафията, както и Недялчо. Просто са такива типажи. Ето за колегата ми, кльощав и с цайси, слушащ опера на слушалките си, никога не би ми минало подобна мисъл.

Имаше мнение на човек свързан с нови искър, който разказва, че това е много мафиотски край.

""В Нови Искър всичко минава, всичко се потулва и забравя..., а командва мафията. А екзекуцията е за отмъщение, смята бившият юрисконсулт в общината Симеон Иванов". Представителят на ГЕРБ там бил свързан с организираната престъпност, в което аз не се и съмнявам. Ето я и цялата статия. http://dnes.dir.bg/news/ubiystvo-mafia-novi-iskar-simeon-ivanov-26750803

# 2 159
Колко пъти да напиша, че според мен, ако смъртта на всички членове на семейство е свързана с организираната престъпност, то това се е случило защото нещо се е объркало?

Около десет пъти казах, че това е първото подобно убийство у нас.
За неразбралите, пак, през 90те, с анцузите, не две и някоя, когато станаха модерни шанаджиите и техните уши,  се биеха/убиваха хора без видим ред, с цел сплашване и подчинение. Някой попита кога мафията е вилняла - тогава. Кога е убивала по толкова - доколкото ми е известно, не е.
Правите тюрлю гювеч от мненията на няколко човека, а после - за четенето и неговото разбиране.

Общи условия

Активация на акаунт