Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 519
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 160
  • тук и там
Въобще не ми е идвало на ум даже че мафиотите са едни "доблестни мъже".Коментираме конкретния случай.Не се вързва просто нито убийството на цялата фамилия, нито ниският им стандарта на живот със тезата за мафията.

# 2 161
  • Русе
 Ако Кетито е видяла нещо, дет не трябва да се вижда, не се знае, дали не е споделила със семейството. Ето ти причина за убийството на всички.

# 2 162
След като откриха трупа и направиха брифинг имало ли е друга пресконференция или изнасяне на официални данни, или всичко е предположения на журналистите?

# 2 163
Ето за колегата ми, кльощав и с цайси, слушащ опера на слушалките си, никога не би ми минало подобна мисъл.

Но пък от такива стават перфектни серийни убийци. Особено щом слуша опера. Да си гледала някога филм, в който психопатът да слуша чалга или кънтри? Не, нали? Винаги опера и винаги с цайси...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 164
Анджък, де, ама отказвам да философствам какво биха могли да са видели или направили убитите - не е редно, не че не може да се сетиш поне за пет причини.

# 2 165
Няма лошо да се философства над причините довели до тази жестокост. Но, наистина е добре да се прави въз основа на фактите, които са известни досега. Връзки с огранизираната престъпност няма данни да са имали. За мен поне, това е достатъчно да не разсъждавам точно върху тази версия. За момента.

# 2 166
След като откриха трупа и направиха брифинг имало ли е друга пресконференция или изнасяне на официални данни, или всичко е предположения на журналистите?

https://www.24chasa.bg/novini/article/6652428
тази статия, която уж е базирана на висш полицай в МВР. В нея има нещо смущаващо
Заключението на съдебните медици е, че той е дръпнал спусъка на 3 януари. Оттогава били и последните данни за активност в интернет, намерени на таблета му.
защото на 4ти ни казаха, че сутринта е напуснал къщата, която е обитавал

от преди малко
Министър Радев: Готови са основните експертизи, Росен Ангелов е убиецът
https://www.24chasa.bg/novini/article/6653676

# 2 167
Интересно защо господин министъра благодари на медиите. За развинтеното въображение вероятно...

# 2 168
Ето за колегата ми, кльощав и с цайси, слушащ опера на слушалките си, никога не би ми минало подобна мисъл.

Но пък от такива стават перфектни серийни убийци. Особено щом слуша опера. Да си гледала някога филм, в който психопатът да слуша чалга или кънтри? Не, нали? Винаги опера и винаги с цайси...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

недей, че сега и него ще го гледам с подозрение. Той е и тихичък, такъв, потаен и много възпитан. Да не излезне той виновникът за труповете в Нови Искър? Нищо чудно, че  не желае да обсъжда темата с мен.

П.С. аз си мислих, че радев е президентът?

# 2 169
Статията за пострадалите момичета е измислица.
На никаква гара не е стоял и никой не е притеснявал.
Местните са раздвоени и за случката с момичето във вилата.
Както обикновенно гадните мършляци от Телеграф  са се появили да разпитват и после са си написали каквото си решат.

# 2 170
  • тук и там
Ако е видяла нещо,каква е гаранцията че го е споделила само със семейството..

За очилата и операта..Ами в литературата поне,доста от психопатите са си баш такива.Със очила,смотан  но спретнат вид и имат и семейства,които не подозират нищо и обикновени професии-като счетоводител например.Без операта де,но може просто да не я споменават...По-скоро класическа музика.

# 2 171
За мен фактът, че жената е чистила къщи, а мъжът е ремонтирал коли и историята с ДДС-то са достатъчни, за да предположа, че поне някакъв контакт има как да са имали. За неразбралите - познанство, допирна точка, не че са били шефове, мулета, или са си пили ракията заедно с местните дерибеи.

# 2 172
Но пък от такива стават перфектни серийни убийци. Особено щом слуша опера. Да си гледала някога филм, в който психопатът да слуша чалга или кънтри? Не, нали? Винаги опера и винаги с цайси...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Винаги Вагнер... Обичам Вагнер и това клише от филмите дълбоко ме смущава.

# 2 173
Чета ви и си мисля как някои от вас си представят хора, замесени с престъпна дейност и мафия? Никой няма да си лепне ЕТикет на челото, че е от мафията...Никой няма да демонстрира, че има купища пари от наркотици например.. Нали тогава полицията ще го погне, от къде толкова пари има?
Та стига с това материално положение на убитите? Бедни били, за да са от мафията... Абе вие нармални ли сте? Просто ви се чудя...

# 2 174
Чакаме с нетърпение разказът утре.

Днес от БТВ

Профилът на убиеца от Нови Искър не съвпада с този на Росен Ангелов, смята Марин Марковски
http://btvnovinite.bg/article/kriminalno/profilat-na-ubieca-ot-n … in-markovski.html
„Той се е криел да не отиде в затвора. При него е било задача номер едно да се крие. Тази психология на блудника трудно се вписва с вампиро-убиеца. Блудниците са интровертни, стават активни само ако има момиченце, което да заплува в обърканото им либидо”,

Бивш съкилийник на Росен Ангелов: Несериозно е да бъде обвиняван за убиец

http://btvnovinite.bg/article/kriminalno/bivsh-sakilijnik-na-ros … van-za-ubiec.html

Той определи версията на криминалистите, че Росен Ангелов се е прибрал до вилата си след убийството, като несериозна. „След като се е укривал осем години, да отиде във вилата и почти да чака да бъде намерен, за да бъде арестуван”, коментира Ташков.

Общи условия

Активация на акаунт