Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 412
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 280
Няма данни да е изнасилвал студентка. Източник?

тук

За присъда за изнасилване се говори и тук.

# 2 281
1 куршум е достатъчен да неутрализираш някого. Не знам какви борби ви гонят. Да изчакаме официална информация. Peace

Съкилийникът го е познавал преди близо 20 години... Rolling Eyes

не и когато е малокалибрен пистолет, нали това се дискутира от всички хора, които разбират от оръжие. трудно е да убиеш/обезвредиш някого с малокалибрен пистолет.

я кажи за вилата, защо тази вила, в която се е настанил, не съществува в правния свят и откъде Ангелов знае за нея? И защо всичко това в мутренския регион на нови Искър? Аз продължавам да си мисля, че става дума за някакво леговище, което е използвано и за отвличания или други престъпления. Този регион е идеален за такава цел. и то точно във вила без собственици, ей така издигната в пустошта неизвестно от кого...

полицай е знаел за Росен и вилата, бил е предупреден чрез жалба на селяни. това как ще го коментирате?

Статия от Дневник за случая.

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2018/01/09/3109140_sluchaiat_novi_ … ref=bottomcomment

Вижте и коментарите...

Ама наистина никой от полицията досега не изнесе инфо чия е била вилата, в която е пребивавал Росен. А може и въобще да не е пребивавал там. Вече на нищо не вярвам по този случай, освен на това, че има 7 трупа.

# 2 282
Стрелба с Берета 22
Скрит текст:
https://m.youtube.com/watch?v=VcW8kE3u5xQ
От това, което виждам, смятам, че убиецът е могъл лесно да произведе 4-5 куршума в телата на баща и син и след това вече е лесно и да презарежда и да стреля. Със сигурност останалите са се сковали от страх.

https://m.youtube.com/watch?v=Z3VITZ6-CcY

# 2 283
  • София
той като е живял в тази вила нали се е топлил, хабил е ток и т.н., а този ток и водата все ги плаща няккой, нали ще забележи, че сметките муса по-високи, отколкото ако е необитаема.

# 2 284
  • Street of Dreams
А дали има изобщо седми труп, или Росен е само една мнооого стара снимка.

# 2 285
Аз пък разбрах, че работодателя и кмета са знаели, че се издирва..така пишеше в един вестник и даже някой коментираше, че тези хора са за съд, защото са го укривали...

А това, че се е самоубил /или е убит/ на 3.01., а е намерена вилата където е живял на 4.01. с ядене, затоплена, може да е нарочно направено, за да заблуди полицията, че е жив и избягал... Той така и така е крадял ток, защо да не остави включени печката и котлона...Simple Smile

Всъщност Росен се е самоубил в деня когато намериха тялото на Кети... Каквото и да значи това...

Възможно е и Росен да е убит заедно с Кети и тялото да е било закарано в онази вила по-късно. Ако Кети е споделила с Росен това, което е знаело семейството й, нищо чудно мафията да е убила и него и после да му е тикнала оръжието в ръцете за да го изкарат него убиеца.

Последна редакция: вт, 09 яну 2018, 21:52 от elvina5

# 2 286
Като казвате, че съкилийникът му не го е познавал добре, нали си давате сметка, че шефът му и магазинерката също не са завършили докторантура по психология?

Вярно е, но със същият успех и аз мога да правя профил на моя съквартирантка, с която съм живяла 1 година и която не съм виждала оттогава... Ти същата ли си, каквато си била преди 19 години? Аз не.

# 2 287
  • София
На мафията нямаше ли да ѝ е по-лесно да захвърли трупа в къщата, за да имитира класическа murder-suicide сцена?
Съвсем се отнесохте.

# 2 288
Сега се съмнявате дали има Росен? Ами тия свидетели, които разказват за него лъжат ли? Росен че има е ясно, избягалия и "издирван" педофил.. Но каква връзка има с убийствата и дали той не е 7-мата жертва, това е въпроса? Убил ли е семейството, защо ги е убил, самоубил ли се е или и той е убит? Ето това са въпросите...
Между другото защо майката на момчето не приема, че Росен е убиеца? Познавала ли го е според вас или знае нещо от Нанси например?

# 2 289
Упорито се мълчи чия е вилата и Росен Ангелов самонастанил ли се е или е пуснат да живее там от собственика...Ако се е самонастанил, този собственик не се ли е питал откъде са тези сметки за ток, примерно? Ако е пуснат да живее там, това вече много променя нещата...

# 2 290
Като казвате, че съкилийникът му не го е познавал добре, нали си давате сметка, че шефът му и магазинерката също не са завършили докторантура по психология?

Вярно е, но със същият успех и аз мога да правя профил на моя съквартирантка, с която съм живяла 1 година и която не съм виждала оттогава... Ти същата ли си, каквато си била преди 19 години? Аз не.

Не знам, честно. Като поведение, изказ, емоционална зрялост - не, променила съм се. Обаче в най-основни параметри на характера, съм същата.
По принцип съм най-съгласна, че трябва експерти да правят анализи на характеропатиите. Но по обективни причини, вече няма как да стане, така че каквото и да се каже оттук ще е пречупено през нечия субективна гледна точка.

# 2 291
Тока Росен го е крал от енергото, собственици няма според регистъра...Може вилата да е незаконна или да са починали.. Имало е май счупени прозорци на долния етаж и твърдят, че е влязъл с взлом... Друг е въпроса защо никой не е сигнализирал, че имота е разбит? Явно няма комшии наблизо... А кмета видяхме е с къса памет...

# 2 292
На мен пък ми хрумна следното. Росен е ходел въоръжен на работа, според свидетелските показания на работодателя му. С крадения пистолет ли е бил запасан и с какъв акъл?

# 2 293
На мен пък ми хрумна следното. Росен е ходел въоръжен на работа, според свидетелските показания на работодателя му. С крадения пистолет ли е бил запасан и с какъв акъл?

И аз се чудя защо е ходил въоръжен - от страх да не го "намерят" от полицията или ако се наложи да гръмне някой с някаква цел... Може да е бил на повикване и да е трябвало винаги да е готов...Той и багажа си носил всеки ден 20км до работа...

# 2 294
Упорито се мълчи чия е вилата и Росен Ангелов самонастанил ли се е или е пуснат да живее там от собственика...Ако се е самонастанил, този собственик не се ли е питал откъде са тези сметки за ток, примерно? Ако е пуснат да живее там, това вече много променя нещата...
Доста хора могат да се свържат към ел. мрежата преди електромера и тогава няма да има сметки за плащане. Много роми го правят, та не вярвам да е проблем за един Росен, който май е бил съден от енергото за подобна кражба.
От съфорумки, които писаха в темата, има много вили, чиито собственици са в чужбина и не е проблем да се самонастани някой в тях, след малко проучване. А незаконни вили има на много места в страната.

Общи условия

Активация на акаунт