Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 238
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 610
Кога са намерени дънките?

Казаха го- в гаража на вилата, когато влязаха и не го намериха, а след тях обикаляха табуни журналисти.
На 3 май беше.
Голяма разправия настана по тоя повод, ако не се лъжа Силвия Велкова ги изнерви с уточненията, че те доказателства, че е бил в къщата нямат и никакви ДНК проби от там няма.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 19:31 от flambe

# 2 611
Сега го слушах - няма намерени следи в къщата от него.
Върти ми се в главата, че първоначално твърдяха, че има.

Връзката е дънките му намерени в гаража на вилата в гората - по тях има кръв от Кети и мъжът й.
Смотаха и въпроса как да пропуснали тази къща, при условие, че е на улица с поредица от вили, които са на пътя за вилата, която обитава.

Напротив, казаха че въпреки че 500 м звучи малко като разстояние между двете къщи, местността е пресечена, трудно достъпна. Въобще няма никакви улици там. С това украсяване...

# 2 612
И после журналистите им отговориха, че все пак и те са били там и знаят къде се намират двете къщи.

# 2 613
За една малка армия с най-модерна технология и кучета, които не бива да се подценяват - 500 метра е или позор, или пълна лъжа.
Залагам на второто Simple Smile

# 2 614
Aaa забравих още нещо... Стана ли ясно защо дупката в главата на самоубилия се Росен е в лявото слепоочие? Левичар ли е Росен? Кой ще се гърми с дълъг пистолет заради заглушителя и то от лявата страна ако е държал оръжието в дясната си ръка? Направо филм на ужасите...

# 2 615
  • Варна

Казаха, че последната активност в нета от таблета му е на 3.01.

Не , на 04.01.

Те първо са нарочили Росен или са открили дънките, за да стигнат до него?

Стигнали до Росен по оперативен път, после намерили негови дрехи с кръвта на Неделчо и Кети.

# 2 616
Lunna pateka, имало е подготовка за празника, в хладилника е имало готова храна, която не е била извадена, тъй като Кети е изчезнала и са усетили, че нещо става.

# 2 617
Сега го слушах - няма намерени следи в къщата от него.
Върти ми се в главата, че първоначално твърдяха, че има.

Връзката е дънките му намерени в гаража на вилата в гората - по тях има кръв от Кети и мъжът й.
Смотаха и въпроса как да пропуснали тази къща, при условие, че е на улица с поредица от вили, които са на пътя за вилата, която обитава.

Напротив, казаха че въпреки че 500 м звучи малко като разстояние между двете къщи, местността е пресечена, трудно достъпна. Въобще няма никакви улици там. С това украсяване...

Не ми обяснявай,  че украсявам защото аз района го познавм и в темата съм предполагала, че е възможно хем да е близо, хем да е трудно.

Пусни си брифинга, чуват се коментарите на журналистите, които са били на място - те ги питат и казват за улицата. Улица е условно , там навсякъде е така - черен път, по който са наредени къщите.

# 2 618

2. Защо, аджеба, са убити всички в къщата?
/Знаели са за връзката й с Росен за мен не причина. Дъщеря й, майка й, мъжът й и завареният й син е доста странно да са знаели за тази връзка. Но дори да е така, очевидно има и други хора, които са знаели./

Най-вероятно Неделчо и останалите от семейството са знаели, че работят заедно /чистят къщи/. Росен знае, че намерят ли Кети мъртва, полицията ще издирва всички от нейното обкръжение. След убийството на Кети, Росен е сигурен, че останалите от семейството ще насочат полицията към него като евентуален извършител и затова решава да ги ликвидира. Любовната връзка излиза постфактум след убийствата от чатовете и разговори, както и от колегата с гаража, според МВР.

Мисля, мисля и не мога да го разбера. Значи имаме човек, който се крие от правосъдието вече 9 години за престъпление, в което в затвора така или иначе ще му направят живота черен. Той познава системата, свикнал е да бяга, да се крие. Значи Кети го ядосва с нещо и я убива. Захвърля тялото и в кладенец. Дотук  действията му са ясни и логични. И после... какво би направил всеки опитен престъпник на негово място? Какви свидетели, какви пет лева! Дреме му на него, че семейството евентуално щяло да насочи полицията към него! Че той е извън закона! Той живее извън закона! Нормалната реакция е да си плюе на петите и да се омете на другия край на България или да забегне в близка Сърбия. Да дойде в София дори....Но не! Този опитен, врял и кипял престъпник, се изплашва, видиш ли, че семейството ще насочи полицията към него, избива ги до крак и .... отива в близката къща, където го знаят че живее от години поне сто човека, барабар с кмета! Е не може да бъде!

# 2 619
ок от брифинга разбирам, че са го идентифицирали по оперативен път и после са го тракнали локализираи по моб тел. ами защо чак сега  се пита ?

# 2 620
дали не говорим и за великото и класическо нещо diversion в този случай?

# 2 621

Те първо са нарочили Росен или са открили дънките, за да стигнат до него?
Стигнали до Росен по оперативен път, после намерили негови дрехи с кръвта на Неделчо и Кети.
В смисъл, разбрали са, че той е убиеца преди да имат някакви доказателства - по оперативен начин (с което реално не казват нищо). Излиза, че са само свидетелски показания и ако тези свидетели са знаели за престъпленията, те не са били уведомили полицията за тях. Откриват вилата с оставени негови окървавени дънки и снимки (така и не ги видяхме) .

# 2 622
  • София
Според мен Кети не обикновена домашна помощница/чистачка.
Ходи по адреси с джип БМВ. Seriously?

# 2 623
Жаве, а каква е била логиката му след присъди за блудство и изнасилване, да се върне пак там, да клечи на пейката на гарата и да ловува за малолетни?

# 2 624
Дали са се поинтересували и кога е направен заглушителят на пистолета на база историята на гледаното клипче в ютюб? Защото ако е било преди година две може да е било за друга Кети и кучето й...

Интересува ме и как точно се затваря такова дело, хубаво имаме експертизи, свидетели, теории, кой трябва да каже, че доказателствата са достатъчни и делото приключва?

Общи условия

Активация на акаунт