Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 888
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 930
  • 221B Baker Street
Ще се повторя,той дори не е имал документи за самоличност.И журналисти питат,как така е живял толкова години,на чие име е договора с интернет доставчика и т.н.

И на мен наличието на интернет ми е много странно. На чие име е и кой го е плащал.
Да кажем, че интернет-доставчиците могат да си затворят очите за липса на елементарна лична карта.
Ами тока? Та тя вилата не е негова, в същото време е официално необитавана. Не разбирам как е възможно да има ток изобщо и кой го е плащал?
Най-вероятно Кети, нали споменаха, че до сега тя го е издържала.

# 931
той го е плащал, какъв е проблема с тока.
Партидата е на друго име, но го плаща той - никакъв проблем няма.

# 932
  • София
Ще се повторя,той дори не е имал документи за самоличност.И журналисти питат,как така е живял толкова години,на чие име е договора с интернет доставчика и т.н.

И на мен наличието на интернет ми е много странно. На чие име е и кой го е плащал.
Да кажем, че интернет-доставчиците могат да си затворят очите за липса на елементарна лична карта.
Ами тока? Та тя вилата не е негова, в същото време е официално необитавана. Не разбирам как е възможно да има ток изобщо и кой го е плащал?

Не е въпросът от къде има пари, а по какъв начин юридически.

# 933

Добре де, нали връзката им е от 6 месеца. Преди нея кой го е издържал толкова години?

# 934

А може и да се е вързал сам и да си е крадял ток. Нали преди за това е съден.

# 935
Май най-добре е да спра да следя развитието...все повече започнах да се психясвам...каквото ни е писано..такова..лека нощ!

Е, що психясваш? Ако е дело на албанската мафия ( Outta Joint), а Росен невинен и кротък като агънце, няма поводи за страх и изтерясване...

Ток нали е крал, колко му е да се върже към друга необитаема вила...

# 936
Имам усещането, че е го избраха като напълно подходящ за целта и от вчера направо ни внушават по всякакви начини, че е той, колко е опасен и т.н. Ако го намерят, ще бъде ликвидиран.

Абсолютно.

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 01:35 от Не се сърди, човече

# 937

Юридически като плащаш нищо не ти искат, просто плащаш сметките на този адрес.

Издържал се е с каквото намери, там по селата е пълно с 50г. мъже без постоянна работа.
Близко до ума е, че това включва и кражби.

# 938

Издържал се е с каквото намери, там по селата е пълно с 50г. мъже без постоянна работа.
Включва и работа в сивата икономика. Жената, която почиства в къщи няма лична карта от шест години. Не се води никъде. Всичко и е на някого на името. Правила съм и услуги да и поръчвам стоки и да и плащам почивки с моята карта, защото е точна.

# 939
Не знам кой ви пълни главата с тези глупости. Тя полицията само невинни търси...

# 940
  • София

Включва и работа в сивата икономика. Жената, която почиства в къщи няма лична карта от шест години. Не се води никъде. Всичко и е на някого на името. Правила съм и услуги да и поръчвам стоки и да и плащам почивки с моята карта, защото е точна.

Наскоро разбрах, че моя далечна роднина също няма лична карта от няколко години. Не знаех, че е възможно. Все си мислех, че има някакъв механизъм, регистър, впоследствие полиция да те накара да си издадеш лична карта като изтече старата. Та като какъв гражданин се водиш без лична карта? Жив ли си, умрял ли си, що ли, как ти се хващат следите..

# 941
  • Street of Dreams
Че и негови снимки е имало в къщата, да е по-твърдо доказателството  Mr. Green

# 942
И мен ме впечатли това, че са намерили снимките му във вилата... И това, че е имал лаптоп...Нали е бил ''Горски човек''? А Кети пък все на затворници е налитала в живота си...Голяма мистерия е този случай.

# 943
  • Rock & Roll feeling ...
Как така вилата я " няма на картата" , а има ток, нет,камера ? Непроходимо с автомобил, как са прокарали интернет ? Не се знае на кого е вилата, а на кого се водят сметките ?

# 944
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Моя приятелка си носи "интернета" за лаптопа под формата на флашка.
Не е необходимо да има кабели.

И на мен ми е любопитно как в чужди домове хора могат да присвояват и да си живеят необезпокоявани.Било го издирвали,а той години наред си живее необезпокояван. Rolling EyesА после казват,че Америка била страната с неограничени възможности.

Общи условия

Активация на акаунт