Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 289
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 180
Виждаш сама, че убийството е ужасяващо и много показно. Като да е направено за назидание, не просто заради дългове или нещо друго.

# 181
  • Rock & Roll feeling ...
Оф, защо изобщо тефтера е станал публично достояние?

И аз се надявам и вярвам, че случая ще се разнищи!
Тефтерчето го е намерила журналистка от Нова. Имало е и някакви интимни неща,които виждам са спестили.

Цитат
Местенето на телата може да е било заради първоначална уплаха от страна на убиеца- в шока си да е решил по някакъв начин да замазва следи.Може да е миел следи от обувките си,на пример,а не кръв.
Многото куршуми в телата,според мен е по-нормално да има-стреляш ,докато си сигурен ,че си ги убил.Може и автоматично оръжие да е било.
Има почерк - коршуми в тялото, но задължително на всички в главата. За мен те не са за сигурност, а изразяват отношение. Кръвта е била измита,но са зарязали парцала с кървавата кофа. Не ми се връзва един да е, да ги изпозастреля и после да бърше кръв и да стиска парцали или мопове. Мисля,че са двама. Но не повече,защото все пак извършителите не са искали да привличат внимание , а ако са 3-4 човека ще наподобяват групичка вече.
Със сигурност са били точно в полунощ в дома,защото са прекънсвали на майката на Боби.

# 182
  • София
Интересно е и кои са бившите собственици на къщата. Може и от там да изкочи някой психар.

# 183
Виждаш сама, че убийството е ужасяващо и много показно. Като да е направено за назидание, не просто заради дългове или нещо друго.

Така са мислели и в случаи, когато се е оказало стечение на обстоятелствата. Горе се спомена вече "Хладнокръвно" на Труман Капоти - по истински случай, избито е цяло семейство.

# 184

Със сигурност са били точно в полунощ в дома,защото са прекънсвали на майката на Боби.

А и точно по това време и да има някой, който да е дочул изстрели, ще ги е приел за пиратки. За мен си е чисто планирано убийство за заличаване на информация.

# 185
На мен тефтерчето ми се струва нарочно подхвърлено, за да може да се отплеснат и да търсят покрай него версии.

Тефтерчето може да е изцяло фалшиво и подхвърлено, точно за заблуда.
Как точно се елиминира пълна къща и се оставя тефтерче?

Ужасяващо е...

# 186
 http://m.btvnovinite.bg/article/bulgaria/psihiatar-tragedi … vo-ot-strast.html

Ето линк към емисията на БТВ от вчера в 17 ч. Тук психиатър от болницата казва за обаждането към сина 30 мин преди полунощ.
Скрит текст:
"Директорът на психиатрична болница „Св. Иван Рилски” Цветеслава Гълъбова е познавала 20-годишния Георги и го определя като приятно и интелигентно момче.Трийсет минути преди полунощ на 31 декември Георги е на работа в психиатричната клиника в Курило. Там работи като санитар от няколко месеца. Звъни баща му Неделчо и настоява момчето да се прибере вкъщи, защото имало проблем. Той тръгва притеснен. Казва на колегите си, че ако не се върне до 30 минути, няма да се върне никога."

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 12:17 от _Smile_

# 187
  • Ямбол
Затова трябва да се внимава с кого се захващаш.Понякога знаците са налице,но хората избират да не се вслушат в тях.Достатъчно е един член от семейството да се забърка със съмнителни типове.Някои изобщо не се колебаят да избият цялото семейство на техен длъжник.Гангстерите рядко си поплюват.
Колко случаи на такова убийство знаеш, че да твърдиш подобни неща?

# 188
Всички тук говорим, без да сме специалисти.

# 189
  • Ямбол
И без да си специалист, мисленето трябва да е възможно, преди да напишеш някоя глупост.

# 190

А т.нар. специалисти какво са разкривали досега?!?  Sunglasses Напиши "неразкритите убийства на прехода", че и след това, и виж колко са много, да не говорим за много други престъпления, които остават неразкрити и ненаказани!  Sunglasses Щото и правосъдната система е като политическата - пълна е с едни и същи разложени и аморални мозъци!

# 191
А т.нар. специалисти какво са разкривали досега?!?  Sunglasses Напиши "незаркритите убийства на прехода", че и след това, и виж колко са много, да не говорим за много други престъпления, които остават неразкрити и ненаказани!  Sunglasses Щото и правосъдната система е като политическата - пълна е с едни и същи разложени и аморални мозъци!

Битовите убийства ги разкриват. Мафиотско-политическите са друга работа. Тук още не се знае за какво става дума.

# 192
  • Rock & Roll feeling ...
  http://m.btvnovinite.bg/article/bulgaria/psihiatar-traged … vo-ot-strast.html

Ето линк към емисията на БТВ от вчера в 17 ч. Тук психиатър от болницата казва за обаждането към сина 30 мин преди полунощ.
Благодаря,че го намери!  А в същото време директорката казва,че нищо обепокоително не е имало,нито той нещо е казал.  Двете версии би били верни,ако тя не знае за това обаждане. Но тя дори не спомена,че той е бил на работа на 31 Thinking

# 193
Вярно е че такъв ужас не сме виждали досега, едва ли са били най-големите длъжници на някой в държавата тези хора!

да, но има чужди групировки именно с такъв подчерк. по телевизията това се нищише от някакъв специалист: албанската и руска мафии така действали. може и да е луд някой от психиатрията, но нали уж е пипано много професионално.

мъжът си прилича на мутра (без да искам никого ад засягам) и момчето с калашников...кой ги знае в какво са се забъркали.

# 194
Случаят Белнейски не е съвсем разкрит.

Общи условия

Активация на акаунт