Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 159
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 450
Хора, датата не е избрана случайно! Психопат та дрънка! Албанската мафия едва ли ще се вдигне насред новата година, да ходи да трепе някакъв треторазряден герой в мрежата си (теоретично).

# 451
Отново коментират случая при Милен Цветков.

# 452
  • София
Не е случайна датата, но мисля, че е по-скоро заради възможността нищо да не се чуе покрай гърмежите в полунощ.А и почти всички хора са заети с приготвяне на вечерята, с празнуване.
Няма да изберат тиха и светла лятна вечер..

# 453
  • There I was on a July morning
Казаха ли нещо, което не знаем?

# 454
  • София
Казаха ли нещо, което не знаем?
Не.
Аз обаче гледах репортажи на Нова и в един от тях има кадри на Х5-цата, струва ми се, че стъклото е счупено отвътре навън.

Edit:
Открили са окървавени дрехи във вилата му:

https://novavarna.net/2018/01/04/откриха-кървави-дрехи-във-вилата-на-из/

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 01:24 от The Joykiller

# 455
  • Rock & Roll feeling ...
В местенето на телата не виждам никаква логика. Защо му е и на професионалист и на аматьор да го прави?
Предполагам, че всеки средностатистически полицай знае как изглежда "естествено" паднало тяло и това няма да ги забави особено много.
Защото реалната позиция на строполяване носи информация. Когато телата са разместени,трябва да се търсят други опорни точки,за да се направи възстановка кой кога и как е убит и реално да се проследи действието на убиеца. С една дума целта е заблуда.

Въпреки,че раните носят информация за начина по който са получени - разстояние,посока на стрелба. С малко повече анализ и играчка могат да се затвърдят основни хипотези за последователността на умъртвяване.

GatoNegro,много ми беше интересно това, на което обърна внимание във връзка с вида оръжие,презареждането и че е необходимо време. Не се бях замисляла.  Според мен жертвите със сигурност са били в различни стаи или извършителите са повече от 1.

# 456
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Отказвам да повярвам,че такъв грандиозен случай ще завърши с престъпление от страст на някой си Мунчо от Горно Нанадолнище.
Очаквах мафии,тъмни сделки,отвличания,но несподелена любов(при това касаещи зрели,уж разумни хора,а не някакви тийнчета) като мотив..голямо разочарование.
Значи три невинни деца и възрастна жена платиха с живота си,защото родители не могат да си поделят една Кети. Rolling Eyes  Stop

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 17:00 от Beautyholicа

# 457
  • Варна
Уф, че грозно изказване..  Sick(Горното)

Дано да разплетат случая и накажат убиеца.

# 458
И незнам обаче ... майката на Боби защо изглежда толкова спокойна и дава интервюта наляво-надясно? На нейно място нямаше да имам сили дори да се покажа навън. Освен ако не е в някакъв вид шок, просто нямам обяснение. Загинало е единственото й детенце.

Защото не го е видяла с очите си. За нея детето и може да е още живо и полицията да греши. Види ли с очите си , съм сигурна че нито ще изглежда толкова сдържано, нито ще говори с когото и да било. А и предполагам я държат на силни успокоителни, имаше празен поглед и говореше все едно не се отнася за нея и нейното дете.

Не ми се вярва да е от страст. Защо ще убиват две невинни деца, които, ако са били на втория етаж дори не са го видели. И докато долу избива хорате, те горе кротко го чакат ли? Не трябва ли децата и бабата да са с по-малко куршуми. Той и от тях ли я е ревнувал?

# 459
  • Rock & Roll feeling ...
Нанси и Боби са с най-малко куршуми според споделеното от поемното лице,който даде най-точна информация от всички.
Според това,което каза са с следния брой куршуми :
Неделчо с 10 - в гърдите и в главата
Георги с 8-9 - в гърдите и в главата
Бабата - 4, в главата
Нанси е видял,че е простреляна в главата отстрани, била е в спалнята, краката й висели (т.е. е била поставена на леглото )
Боби с 4 куршума - един между очите точно и 3 в гърдите, бил е в друга стая легнал с разперени ръце.
Кучето е било при Нанси застреляно с нагоре краката.
По пода е имало тук там следи от кръв, предполага,че някой е забърсвал, имало е кофа с кървава "вода".

Поемното лице каза,че е видял за последно Неделчо сутринта на 31 с джипа. Т.е. всичко е станало в рамките на 12 часа. (ако Кети е била екзекутирана първа на друго място )
Убиецът според мен е действал преди полунощ,защото иначе щеше да ги завари в една стая да се поздравяват. И явно се е забавил,защото малко след полунощ някой е прекъсвал телефона на Боби.

# 460
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Заради увяхнали любови от преди години,сега три деца нямат бъдеще.Чудесен мотив наистина,makes sense.Ето това е грозното.
Когато нямаш какво да кажеш,си замълчи.

# 461
  • София
Колко струва един тир?

# 462
Ако този се окаже някакъв патологичен ревнивец може наистина да ги е убил всичките. Имам позната, чийто бивш съпруг след развода се беше заканил да запали къщата на майка ѝ с всички роднини в нея, включително и собственото им дете. Такива хора са на принципа 'Ако не си с мен, с никой няма да бъдеш'.

# 463
Скрит текст:
През 1974 г.17-годишен келеш е избил много повече хора заради несподелената си любов. Отива с пистолет в студентското общежитие, където е живеела девойката и започва да отмъщава на всеки, когото види. В една от стаите празнуват рожден ден. Застрелва всички. После гръмва бременна студентка и мъжа й. Общо 16 човека. Луд, с диагноза избива толкова много хора.
Точно баща ми разказва днес за този случай. Бил е студент по това време и са затегнали страшно много пропусквателния режим в общежитията.

да но там икой спец не е говорил, че е проесионално. онзи гърми наред с много ранени и някои убити. заловен веднага.  съвсем различен профил. тук е с малокалибрен пистолет, изчистено цялото семейство без да гъкне никой.

Да, някой тук беше постнал фейс-страниците на трима от убитите/на страница 19та от темата/ и видях тир, който Неделчо си е купил и е пътувал често към Косово. Това го четох пак от линк, пуснат тук. А там, в своя фейс, Кети е пуснала рецепта за домашна торта в 23:38. Значи убийствата са станали след този час. Баш по време на новогодишните гърмежи. А и видеото тук доказва, че Неделчо се е занимавал с нечисти сделки.
Тъй че, не вярвам този 56-годишен педофил да е масовият убиец, по-скоро е изкупителната жертва, чрез която ще бъдат прикрити истинските извършители. Държавата НЯМА сметка да афишира мафия, особено при европредседателството, което започна преди дни. Едно такова признание, би насочило доста подозрителни погледи към България като цяло.

Абсолютно! Мълчанието на някои хора, които се изказваха гръмко по повод стрелбата на данъчния шеф е любопитно.

Относно т. нар. заподозрян - откъде изкопаха тази снимка, на която сигурно е 30-35 годишен, в момента с 20 години отгоре, възможно е въобще да не си прилича. Като го хванат държа да чуя как е убил 5 човека, от които 3 млади мъже.

# 464
  • Варна
Заради увяхнали любови от преди години,сега три деца нямат бъдеще.Чудесен мотив наистина,makes sense.Ето това е грозното.
Когато нямаш какво да кажеш,си замълчи.
Имам какво да кажа, благодаря!
Добри съвети даваш, последвай ги.

Общи условия

Активация на акаунт