Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 163
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 435
  • Street of Dreams
Претупаха пак новините. Въобще не стана ясно как полицията е решила, че точно Росен е убиецът? Били приятели във фейсбук (?!)

# 436
  • София
Претупаха пак новините. Въобще не стана ясно как полицията е решила, че точно Росен е убиецът? Били приятели във фейсбук (?!)
Не са.

# 437

Едва ли ще кажат преди да са сигурни на 100%. Все пак още си тече разследване.

# 438
Гледам, че някои от вас се чудят как въпросният Росен ще избие сам толкова хора. За втори път тази вечер чувам по телевизията, че той имал сериозна военна подготовка /не казват подробности/. По една от телевизиите даже я нарекоха "тактическа подготовка". Честно казано има смразяваща физиономия, точно като на рецидивист. Все повече се затвърждава първоначалното ми усещане - а именно че става въпрос за убийство на база личен мотив, любовен, и то насочен точно към майката. Толкова агресия е имало в този човек, че е избил семейството за секунди.
И незнам обаче ... майката на Боби защо изглежда толкова спокойна и дава интервюта наляво-надясно? На нейно място нямаше да имам сили дори да се покажа навън. Освен ако не е в някакъв вид шок, просто нямам обяснение. Загинало е единственото й детенце.

Вероятно нещо в проведените разговори или личните съобщения във Фейсбук са ги насочили към Росен. Не съм гледала, но май четох че не са приятели във Фейсбук, а просто той е харесвал някои нейни снимки.

# 439

Аз разгледах отгоре-отгоре фейсбука на Кети, който беше постнат тук на страница 19та в темата и открих един лайк от въпросния Роко Боко, за когото се твърди, че е Росен. Нищо особено, всеки може да лайкне нещо. И май не фигурира в приятелите й. Може и изобщо да не е той. Може и да не съм видяла някой лайк, но нищо особено не видях.

# 440
И на мен ми направи впечатление поведението на майката на Боби.... не мога да си го обясня, а и май и не трябва.

# 441
  • София
Майката на Боби и на мен ми се видя по-сдържана.Точно и затова ми стана много жал. На жената са и пресъхнали сълзите вече, в един момент просто те завладява апатията. Казва, че е ходила да го търси, но не е знаела в коя къща живее Нанси.А той е бил убит вече през няколко къщи.

# 442
Аз предполагам , че има телефонни разговори. Оттам може би е излязла връзката на убийствата с  Росен.
Естествено е да не казват какви връзки между Росен и останалите, проверяват.
На мен ми е любопитно прозорецът на автомобила отвън навътре ли е счупен , или наобратно.

# 443
  • На топло
Защо Росен е убиецът?

- намерили са ДНК на мястото на престъплението и в колата.
- в открития тел. на Кети има също негови обаждания.
- наел е къща близо.
- живите роднини на Кети са насочили  разследващите към него.
И още сигурно много неща.
В полицията не работят само 3 ма човека, за да могат да фалшифицират тези данни.( в името на някакви имагинерни мафии)

# 444
Майката на Боби и на мен ми се видя по-сдържана.Точно и затова ми стана много жал. На жената са и пресъхнали сълзите вече, в един момент просто те завладява апатията. Казва, че е ходила да го търси, но не е знаела в коя къща живее Нанси.А той е бил убит вече през няколко къщи.

Жената най-вероятно е на успокоителни вече втори ден.  На мен ни се видя като сянка, измъчена и все още в шок...

# 445
Гледам, че някои от вас се чудят как въпросният Росен ще избие сам толкова хора. За втори път тази вечер чувам по телевизията, че той имал сериозна военна подготовка /не казват подробности/. По една от телевизиите даже я нарекоха "тактическа подготовка".

Дори и да не е имал специална подготовка, може просто да е звъннал на вратата и да е опрял пистолет в главата на първия, който е отворил. Влиза с него при останалите и те просто ще са принудени да правят това, което им каже. Едва ли някой ще гъкне, ако види насочен пистолет към главата на близък човек. Който е гледал Хорейшио е виждал подобни моменти във всяко трета серия сигурно.

# 446
Не съм гледала майката на Боби, но ми е много мъчно за нея. Май няма друго дете, щом живее само с майка си Sad. Миличките жени..

# 447
Тази 2018 започна с ужасяващи новини. Нито следя криминални хроники, нито се интересувам, но тук за има-няма 3-4 дни този кошмар със семейството, а и случайно попаднах вчера на новината за момичето, което се издирваше лятото (Лилия Ботушева), беше разпространена снимката ѝ из Фейсбук и искрено се надявах да я намерят близките ѝ, а то какво се оказа...

# 448
  • София
ДНК за два дни в България? Не ми се вярва. Подозират го, защото е логично да го подозират. Ако съм разследващ и открия лице в категория "бивш, досадник, с криминално минало", със сигурност ще искам спешно да си поговоря с него. То и аз съм един детектив, понеже съм гледала CSI и съм фен на Агата Кристи... И все пак мисля, че е някакъв принцип първо да се търси най-простият отговор, защото най-често тъкмо той е верният. Да, престъпна групировка, лихварство, извънземна конспирация също са варианти. Да, има един малък процент вероятност да е нещо такова. Но на първо място би трябвало да се разглеждат елементарните връзки - любовници, бивши любовници, разярени роднини и подобни. Ако жертвите са откровени престъпници, положението е друго, тогава логично първо ще търсиш причините там. Но тези хора с нищо не приличат на такива.

# 449
И на мен ми направи впечатление поведението на майката на Боби.... не мога да си го обясня, а и май и не трябва.
Така е. Но шокът има различно изражение при различните хора. Вероятно е и на лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт