Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 159
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 465
Ако това е историята, според мен жената и грам не е подозирала, че бившия й Росен е чак такъв изрод. Иначе нямаше да пуска публично снимки с щастливото си ново семейство Sad

Относно майката на Боби, толкова ми е жал за жената, че нека прави и говори каквото иска. Ако поне малко й олеква от това. Sad

# 466
Всеки изживява шока по различен начин. Намирам за много грозно да се коментира как изглеждала майката на Боби. Да не говорим за липсващата журналистическа етика Sick

Росен последно бившият съпруг на Кети ли е? Тоест Нанси е негова дъщеря ли?

# 467
Не ми се вярва да е от страст.

А защо не? Такъв масов разстрел или е показно-назидателна акция на професионалисти, или е извършен от човек, който е насъбрал много злоба и яд към някой от семейството до степен да се реши да затрие всичките му членове.
Логично е и да се случи по това време на годината. Празниците отключват всякакви психотични състояния – депресии, суициди, агресии...
Гледах и аз фейсбуците им. Имат вид на задружно и щастливо семейство. Ако си някой озлобен от живота и завистлив социопат, отритнат от обществото, без личен живот и семейство, колко му е да откачиш и да тръгнеш да си отмъщаваш. Защото е можело ти да си на мястото на самодоволния Неделчо, ама на, гадът ти я е отмъкнал изпод носа.
А ако е имал контакти с Кети, ако ѝ е досаждал, а тя го е отрязала "Абе, я се разкарай оттук, имам си добро семейство, любящ мъж, деца..." – ето още една причина да озлобее и затова да тръгне да си отмъщава на цялото семейство. Ей-така, от яд и омраза.
Също така е възможно да е избил семейството и да е отвлякъл Кети с цел да бъде негова, но тя се е съпротивлявала или се е опитала да бяга, затова е убил и нея.
Ако тя беше целта му и беше убил първо нея, от какъв зор след това ще убива и семейството ѝ? Щеше да си злорадства отстрани как я търсят и как ще страдат, след като открият трупа ѝ, и това щеше да му е достатъчно отмъщение.
По-скоро е убил другите като наказание за Кети, а защо накрая е убил и нея, може само той да каже.
Хипотеза просто. Хората убиват или за пари и имоти, или от страст.

# 468
Колко струва един тир?
От 20 до 100 хиляди, а може и повече, зависи от модела, година на производство, ремаркето към него, екстри за модела и др.

# 469
Росен очеизвадно не е бащата на Нанси. Твърди се, че Кети е имала връзка с него преди около 5 години, когато детето е било към 10 годишно.

# 470
Съгласна съм, че щастливото семейство може да е причина да ревнуваш и да искаш да ги затриеш, ама едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто да го направиш.

# 471
Някой е достатъчно мотивиран и способен, за да затрудни максимално разследващите с местене на тела, изхвърляне в кладенец ( но не мести и не пали колата, т.е. не е бил в нея, в нея няма улики,  и не се опитва да скрие убийствата, а само да забави разследването, защото ако не беше намерена колата на мястото, а примерно след 3км запалена, още щеше сигурно жената да е издирвана). Планирано, обмислено и т.н., но оставя уличаваща кореспонденция във ФБ и мобилен телефон?
Остави, че никой не тръгва на кървав джихад от любов след 5 години, но да кажем, отключило се е заболяване.

# 472
Точно това отличава социопата престъпник. Никой нормален човек не отива да се саморазправя с убийство, понеже е бил наранен на лична основа.

# 473
Аз говоря за интелект. Планирано и извършено с много мисъл, но откровено тъпо са оставени улики в нет-а. Патология е, разбира се, да можеш и да отнемеш така човешки животи, но тези патологии обикновено се свързват с висок умствен капацитет. Плюс, че доколкото знам, при подобна диагноза, самото убийство може да ти носи удоволетворение, но не изпитваш достатъчно силни чувства към хората като цяло - привързване, любов, ревност.

# 474
Съгласна съм, че щастливото семейство може да е причина да ревнуваш и да искаш да ги затриеш, ама едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто да го направиш.

То е ясно, че освен желание, са нужни и специални умения. Като например да боравиш добре с оръжие, да планираш убийствата, контролният изстрел също едва ли е по силите на всекиго... Ако се окаже, че е човек с лични мотиви, като нищо ще излезе бивш военен, полицай, състезател по стрелба или преминал някакво подобно обучение.
Е, ако е над 50-годишен, със сигурност е ходил в казарма и може там да е овладял нужните умения.

# 475
Всеки изживява шока по различен начин. Намирам за много грозно да се коментира как изглеждала майката на Боби. Да не говорим за липсващата журналистическа етика Sick
Разбира се, че всеки изживява шока по различен начин. Никой не я упреква, просто поставяйки се на нейно място съм сигурна, че няма да имам сили да стоя на краката си и нахалните журналисти ще са ми последна грижа. Няколко различни интервюта видях с нея, как не мирясаха. В такава трагедия не трябва да се удовлетворяват апетитите на лешоядите за сензации.

# 476
Уф, че грозно изказване..  Sick(Горното)

Заради увяхнали любови от преди години,сега три деца нямат бъдеще.Чудесен мотив наистина,makes sense.Ето това е грозното.
Когато нямаш какво да кажеш,си замълчи.

Какви угаснали любови? Става въпрос за огромна човешка злоба и ярост. Примитивни чувства и като е по-примитивен човек ги оставя да си вършеят на спокойствие. "Она ли че ме зарязва мене, тая беее? Я че я пречукам като куче барабар с цялата й рода! Че види она кой съм АЗ!"

Аз продължавам да недоумявам как Цацаров се изтъпанчи да каже, че всички били ликвидирани с по един изстрел! Поне това трябваше да е ясно от пръв поглед! Интервюта пред медии ще дава без да има информация от първо лице!

# 477
А, нарочно го правят разследващите това с противоречивата информация, и така трябва. Просто обичайно не се изтъпанчва чак главен прокурор да ръси глупости, а дават ролята на говорител, но нашият няма имиджови проблеми.

Обикновена казарма/обучение, преди 30 години при това, не дава чак такава подготовка. Нещо много по-специфично, може би.

Макаров ли е последно оръжието? Ако е така, това също е много странен избор, който вероятно говори нещо.

# 478
Обикновената казарма не дава, но имаше и най-различни спецчасти. А и след нея, който го влече, е можел да си доразвие някои умения, особено пък ако е лежал и в затвора.

# 479
Аз разбрах, че е лежал през 80-те години на миналия век

Общи условия

Активация на акаунт