Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 997
  • 3 545
  •   2
Отговори
# 750
Сега по новините чух Сарафов да казва за интимната връзка продължила 6 месеца.
Явно тая информация съм я проспала преди това.
Журналистката си беше снимала репортажа в къщата, където е живял обвиняемия.
Кой и защо я е допуснал там не е ясно  Shocked
Не би ли трябвало да е с лепенки тая къща, па дори и да са приключили огледите?

# 751
  • Варна
Ако беше от ревност, мисля също така че би убил само жената, евентуално и нейния приятел.

Не е било само ревност, човекът е искал да наказва.

# 752
  • София
Възможно е човек да убие сам толкова хора. Има не един и два случая. И то от злоба, омраза и т.н.

# 753
Мен и нещо друго ми прави впечатления - горе-долу през равен интевал от време са му престъпленията, т.е. нещо в него се отключва. Освен ако не е бил наистина във френския легион, залагам че страда от психично тежко заболяване.
Поправям се - едното не изключва другото.

# 754
Все пак от написаното за този тип не личи да е бил психопат.  Sunglasses Не съм срещал стистатистика на тежки групови престъпления, извършени по "интимни причини"?  Shocked

Да, по нищо не личи да е психопат. (?!) Психопатите имат рога и копита, но хубаво е, че ти отдалеч ги познаваш - сигурно по снимка.

Групово престъпление по интимни причини - в Пловдив един дебил застреля жена си и дъщеричката си и после се самоуби. Rolling Eyes

# 755
Ако беше от ревност, мисля също така че би убил само жената, евентуално и нейния приятел.

Не е било само ревност, човекът е искал да наказва.

И аз това казвам, имало е и друга причина. Просто да погледнат чатове и смс-и и ще лъсне всичко, нищо чудно и заплахи да е имало.

# 756
Е, вече шах с пешката, издирван е от 2009, а 2012 пак го съдили за кражба на ток....

# 757
  • София
Само майка й знаела за връзката й с Росен, тя също е мъртва. Та откъде разбра Сарафов за 6-месечната връзка? Боже, всички дрънкат каквото им падне от втори насам.

# 758
Аз не мога да разбера каква е тази луда ревност от страна на отявлен педофил към жена на средна възраст. Също така, по Нова споменаха, че двамата с Кети се познават във ФБ от 10 г. Дали е случайност, че двамата стават съседи, заживявайки в Нови Искър и Луково? Твърде много въпросителни има в историята, твърде много.

# 759
И нали уж Кюхова и Росен са се познавали отдавна?
Или не се познават отдавна?
Или се познават отдавна, но са във връзка от 6 месеца и връзката прикючва с убийството?
Или се познават отдавна, били са във връзка и тази връзка е приключила преди 6 месеца и този е превъртял и ги е изпозастрелял?
 newsm78

# 760
Случилото се е много гадно, разбира се, но пък в същото време ми става много смешно заради глупостите, които се пишат по медиите, чак е нелепо. Разследващите, освен ако не са пълни дебили, за супер кратко време могат да разберат цялата история на което и да е семейство. В същото време едно след друго бълват противоречия.

# 761
А репортерката на Нова се разхожда из стаята на убиеца...напррао    Joy Joy Joy Joy

# 762
Само майка й знаела за връзката й с Росен, тя също е мъртва. Та откъде разбра Сарафов за 6-месечната връзка? Боже, всички дрънкат каквото им падне от втори насам.

Може да са знаели и други - сестри, приятелки, или полицаите са разбрали от комуникацията им - лични съобщения, мейли, смс-и. Няма логика в "само майка ѝ знаела", защото майката е мъртва и няма как да свидетелства и да каже какво е знаела или пък не.

# 763
  • густо майна Филибето
Човекът си тренирал като Рамбо http://www.glas.bg/1055449/zloveshi-snimki-shestorniyat-kilr-ros … niral-da-ubiva-ka
Пак според същата медия, врэзката им е била тайна http://www.glas.bg/1055294/keti-sama-vkarala-bdeshiya-ubiec-v-ko … si-kdeto-plamnala
И още много свързано със случая, долу под статиите.

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 19:30 от Ljuboznatelna

# 764

Че Сарафов им е светил, това вече на всички стана ясно. Иначе откъде може да е сигурен, нали?
Но че само майка ѝ е знаела... Нямам думи просто. Едно, че горката жена е проговорила от Оня свят, ами направо си представям как някоя опитна кака ще тръгне да кръшка и ще изприпка при мама да се похвали. Точно на майка си, мхм.
Предполагам, че в селото се генерират от диви по-диви клюки, в нета също, за медиите да не говорим – нормално за такава ситуация, но защо ги вкарват в официалната версия, не ми е много ясно.

Общи условия

Активация на акаунт