Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 997
  • 3 545
  •   2
Отговори
# 840
Добре, де, тези хора нямат ли близки и приятели? Моите близки и приятели, не дай си боже да се случи нещо на семейството ни, все ще могат да дадат обяснение логично, какво, що се е случвало с нас и т. н. Тук все едно със смъртта и край, никой нищо не знае за тях, само някакви предположения, цяла България се прави на детектив от парченцата измишльотини, подхвърлени от журналята....

Те са дали обяснения на когото е нужно - полицията. Аз пък никога не бих тръгнала да се обяснявам по ТВ и Интернет на някакви кибици, ако съм загубила близки. Близките и приятелите не дължат никакви обяснения, че и логични - за неща, на които не са присъствали, нито пък ви дължат пикантни подробности. Rolling Eyes

Ай стига сте се превземали, направо вас идва да таргетира. ooooh!

# 841

Това много ме тревожи мен, в опасен цирк живеем.
6 трупа, цялата държавна "мощ", както се изразиха жОрналята, е на крак и... НИЩО. 8 години този същия го "търсят" в необятната ни ро̀дина и... нищо.
Същият цирк с пернишките обирджии на банкомати... полицаи се щурат из "непроходимата" пернишка гора и... нищо.
Престъпниците си гледкат някъде новините и умират от смях сигурно, така си го представям.
Аааа, днес се похвалиха, че хванали две хлапета, които от любопитство взривили банкомат в София.
И престъплението с истинските бомбаджии на банкоматите било разкрито, ама обвинените все още се били издирвали. Задочно ще бъдат обвиняеми и те и така с години няма да успеят да ги хванат.
Изобщо те от МВР-то много лесно ги разкриват престъпленията, ама престъпниците си щъкат на свобода, та кел файда  33uu
То даже вече смешно ми става като чуя какви глупости дрънкат.

# 842
  • Street of Dreams
Да,  има логика за легиона , и както някой писа, от там ги връщат с нова самоличност и документи, което би обяснило защо не е намерен.

точно! и аз съм го чела това, че имат право да си изберат име дата на раждане и тн след като са служили известно време.  които  . 
Абсолютно вярно. След втората световна половината SS са служели там и са се прибрали като нови хора.

Лично познавам няколко човека, били "на поправка" там. Разликата е във възрастта...

# 843
Въобще не вярвам да излезе от тоя район щом го познава толкова добре. Ще мръдне на 20-30 км, ще разбие някоя друга вила (сега почти всички са празни и хора няма) и ще се кротне докато не се разкарат полицаите оттам.

.

# 844
Абсолютно вярно. След втората световна половината SS са служели там и са се прибрали като нови хора.
Лично познавам няколко човека, били "на поправка" там. Разликата е във възрастта...

От много отдавна не приемат извършители на престъпления срещу личността. Единственият начин да постъпиш там към момента, ако си извършител на тежко престъпление като убийство, изнасилване, педофилия, блудство и тн., е да се представиш с фалшива самоличност, но шансът да минеш през проверките е много, много нисък. Причините за това са много, но основата е, че сега е 'модно' да се ходи там и има повече желаещи, отколкото места. Има много кандидати, които се явяват по няколко пъти на тестове, докато ги приемат. Причината за кандидатстване най-вече е френското гражданство, което се дава автоматично при изкарването на пълния петгодишен мандат. Новата самоличност, която получаваш е само до времето ти в легиона, това е причината много хора да остават и по-дълго (15-20 години) преди да напуснат. В момента има много разведени мъже, които бягат от плащане на издръжка. Simple Smile

# 845
някой писа, че мъжът е бил легионер. това дали е възможно? само в такъв случай съм склонна да повярвам, че той го е направил, все пак в във френския легион са все закоравели престъпници и истински тренирани убийци.

по принцип на легионерите им се издават и нови самоличности /лични документи. така, че може би заради това не са моглид а го открит дълго време. той вече е с друга самоличност и документи.
Прочети малко за Френския легион, пък дано се успокоиш и спреш да пишеш глупости.

чела съм за легиона доста, но мерси за учтивия коментар. създава се именно заради войните в колониите на Франция и наистина в него служат  много престъпници и изпаднали хора от цял свят (заплащането е много ниско, а службата е повече от много тежка и рискована). заради това им предлагат и самоличности, един вид нов шанс срещу "служба".  доста жестокости са извършени от въпросния легион. 

# 846
А може и още на 2ри, 3ти да се е качил на автобуса за София. И от София към всяко желано кътче на България.
И не ми казвайте, че е невъзможно. На 2ри нямаше снимка, а на трети изкараха снимка от преди 15 години. Никой не би го познал или заподозрял.

А да, в къщата всичко било оставено сякаш излязал преди 5 мин... Освен добър стрелец, явно е добър спринтьор.

# 847
Да,  има логика за легиона , и както някой писа, от там ги връщат с нова самоличност и документи, което би обяснило защо не е намерен.

точно! и аз съм го чела това, че имат право да си изберат име дата на раждане и тн след като са служили известно време. по принцип легионът е само за престъпници, които се опитват да почнат начисто .  измислен е за да не се лее френска кръв по колониите.

Глупости. И то страшно големи.

# 848
  • В Космоса
Добре, де, тези хора нямат ли близки и приятели? Моите близки и приятели, не дай си боже да се случи нещо на семейството ни, все ще могат да дадат обяснение логично, какво, що се е случвало с нас и т. н. Тук все едно със смъртта и край, никой нищо не знае за тях, само някакви предположения, цяла България се прави на детектив от парченцата измишльотини, подхвърлени от журналята....

Те са дали обяснения на когото е нужно - полицията. Аз пък никога не бих тръгнала да се обяснявам по ТВ и Интернет на някакви кибици, ако съм загубила близки. Близките и приятелите не дължат никакви обяснения, че и логични - за неща, на които не са присъствали, нито пък ви дължат пикантни подробности. Rolling Eyes

Ай стига сте се превземали, направо вас идва да таргетира. ooooh!

Тъй, де, аз не държа на мен да ми ги казват нещата. Но някак си едни неща стават общо достояние и то някакви пълни небивалици. Дано полицията и който трябва да си вършат работата по канали, които не са достъпни за жълтури и жадна за жълтурии публика. И аз се обърквам, сипят се всякакви инфота, кое е вярно, кое не... Кое трябва да ни става достояние и кое не. Ужасно е. Затова се запитах дали нямат все пак достатъчно близки, не може да нямат, за да не помогнат за разследването и да се спре с филмите.

# 849
  • Street of Dreams
Не може да ти дадат нова самоличност и после да ти я вземат. Grinning Освен това, докато си там, е все едно кой си.

# 850
В момента и Слави нищи темата. Дори изказа опасения, че Росен може би го гледа.

# 851
Този път циркът съвсем не е забъркан от полицията, а от обществеността, в т.ч. медиите, но нищо ново.

# 852
Може влизането в къщата на убиеца да е било нещо като бонус за намереното тефтерче. Все пак от Нова го намериха.

# 853
  • Street of Dreams
На вас струва ли ви се скалъпено това с тренирането по бутилки и ламарини?

# 854
Не може да ти дадат нова самоличност и после да ти я вземат. Grinning Освен това, докато си там, е все едно кой си.
в какъв смисъл да ти я вземат? естествено, че не ти я вземат...по въпроса за минаване на граница без лични документи, това от кога е проблем?

Общи условия

Активация на акаунт