Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 946
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 855
Скрит текст:
някой писа, че мъжът е бил легионер. това дали е възможно? само в такъв случай съм склонна да повярвам, че той го е направил, все пак в във френския легион са все закоравели престъпници и истински тренирани убийци.

по принцип на легионерите им се издават и нови самоличности /лични документи. така, че може би заради това не са моглид а го открит дълго време. той вече е с друга самоличност и документи.
Прочети малко за Френския легион, пък дано се успокоиш и спреш да пишеш глупости.

чела съм за легиона доста, но мерси за учтивия коментар. създава се именно заради войните в колониите на Франция и наистина в него служат  много престъпници и изпаднали хора от цял свят (заплащането е много ниско, а службата е повече от много тежка и рискована). заради това им предлагат и самоличности, един вид нов шанс срещу "служба".  доста жестокости са извършени от въпросния легион. 
Последно, там служат много престъпници или "там са все закоравели престъпници"?

Скрит текст:
Мой познат беше легионер, нито е бил престъпник тук, нито името си смени, момчето беше там за пари.

Сменят си самоличността докато са на служба, ако искат, никой няма да им издаде нова самоличност за "реалния живот"  ей така.

# 856
  • Street of Dreams
Не може да ти дадат нова самоличност и после да ти я вземат. Grinning Освен това, докато си там, е все едно кой си.
в какъв смисъл да ти я вземат? естествено, че не ти я вземат...
Беше към някой, който каза, че давали нова самоличност само докато си в легиона.

# 857
Скрит текст:
някой писа, че мъжът е бил легионер. това дали е възможно? само в такъв случай съм склонна да повярвам, че той го е направил, все пак в във френския легион са все закоравели престъпници и истински тренирани убийци.

по принцип на легионерите им се издават и нови самоличности /лични документи. така, че може би заради това не са моглид а го открит дълго време. той вече е с друга самоличност и документи.
Прочети малко за Френския легион, пък дано се успокоиш и спреш да пишеш глупости.

чела съм за легиона доста, но мерси за учтивия коментар. създава се именно заради войните в колониите на Франция и наистина в него служат  много престъпници и изпаднали хора от цял свят (заплащането е много ниско, а службата е повече от много тежка и рискована). заради това им предлагат и самоличности, един вид нов шанс срещу "служба".  доста жестокости са извършени от въпросния легион. 
Последно, там служат много престъпници или "там са все закоравели престъпници"?

Скрит текст:
Мой познат беше легионер, нито е бил престъпник тук, нито името си смени, момчето беше там за пари.

Сменят си самоличността докато са на служба, ако искат, никой няма да им издаде нова самоличност за "реалния живот"  ей така.

доколкото знам това не е вярно.. получават френско гражданство и нова самоличност (стига да искат). Да, има българи, които не са в легиона защото са престъпници, а са били за пари, но това не е представителна извадка, защото и парите там не са много.

# 858
Дано не му хрумне да вземе заложници. Confused

# 859
  • Варна
Гостът на Слави каза, че според него заподозреният най-вероятно ще отиде в големия град и ще гледа да се слее с масите. Освен това, от 31 досега вече е с брада и на  неговия тип лице, това щяло да изглежда доста различно. Изрази опасение, за това какво може да последва от това.

# 860
  • София
Шушон, аз цял ден не смея да го кажа това.
Не, че съм Слави и ме чете, ама ей така, все пак.

# 861
Сериозно ли някой мисли, че през 2018, държава от ЕС дава официална нова самоличност на куцо и сакато, за да се бие в несъществуващите вече нейни колонии?

# 862
Съмнявам се, че чичото е бил легионер. Ако към тази мисъл ни подтиква главно фактът, че го търсили 8г, пък не го намерили - е, или имаме много легионери у нас, или просто държава нямаме. Аз залагам 2 лв на второто.
И винаги се учудвам, че полицията разрешава толкова много плямпане на журналисти и кадри с полицаи и техника, че чак и вече в хладилника гледахме какво има и празни бутилки от боза на въже. Съспенс, драги зрители. Топ репортерката се мушна в леглото на убиеца да пробва дали матракът е дормео...

# 863
  • София
Изпуснах аз скорошната информация, но отивам да наваксвам.

Има хора в темата, които са гледали много филми и започват с параноята. Отделно пишат неща, които не са верни, а 2 коментара преди техния, вече е казано за какво иде реч.

# 864
Ако е имал нова самоличност, щеше да живее с нея, а не да се крие по чукарите, да работи за единия хляб. Видяхме как живее, само с неща от първа необходимост. Нямал е ресурса да си издаде фалшиви документи и тук. Само не проумявам защо на човек с дебело крими досие се вади черно-бяла стара снимка?

# 865
  • На топло
Ало какви закоравели престъпници ??? в чуждестранния легион?
В нормалните държави тези престъпници са в затворите и не могат да се явят по никакъв начин на тестовете за легиона.
Става въпрос за дребни провинения - откраднал кола, не плаща издръжка на бившата, скатал е данъци 😁 и тем подобни. След като са излежали провиненията си ( от няколко месеца до година), един вид могат да започнат на чисто.
Ама този Росен май си измисля.
Приемат за тестовете мъже само между 17 и 40 г. Той кога да е бил там? Преди 15 години?
И ако е бивш легионер сега щеше да има френски паспорт, а не да се шматка по чукарите без документи.

# 866
Гостът на Слави каза, че според него заподозреният най-вероятно ще отиде в големия град и ще гледа да се слее с масите. Освен това, от 31 досега вече е с брада и на  неговия тип лице, това щяло да изглежда доста различно. Изрази опасение, за това какво може да последва от това.

От чутото при Слави направо настръхнах.
Ако наистина се добере до София или друг град и започне да се движи сред населението ?

# 867

От чутото при Слави направо настръхнах.
Ако наистина се добере до София или друг град и започне да се движи сред населението ?

Дишай спокойно! Не си мишена.

Вече става смешно...

# 868
Сериозно ли някой мисли, че през 2018, държава от ЕС дава официална нова самоличност на куцо и сакато, за да се бие в несъществуващите вече нейни колонии?
ами, това съм чела.  какво ги интересува хората "самоличността" им в легиона? не виждам логика да се дава нова "самоличност" само по време на служба ?! както каза едно момиче, все едно там на някой му пука кой си точно.

# 869
Имаме един доказан.
Че коя държава ще устои на закоравели престъпници, документи веднага и да си устройват живота. Wink

Общи условия

Активация на акаунт