Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 917
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 005
Значи са познавали и майката, но не са знаели къде живеят? Ами странно е?

# 1 006
Братът е живял в София, според 168-часа и звъннал в полицията, защото от 29,12 нямал връзка с брат си. От 29, а те са убити на 31. Ми пак е странно, аз бих се вдигнала и отишла да видя какво става, София е на 22-23 км от Нови Искър. Или бих звъняла на негово близки, демек на Кети, децата, приятели.

# 1 007
  • София
Че то има ли нещо, което да не звучи /не изглежда/ в този случай?

# 1 008
Това, което чух в интервюто й е, че са знаели, че Боби отива в къщата на Нанси да празува, защото техните не я пускали и че на 1.01 го е търсила две къщи по-надолу викайки Нанси?
Казаха, че до последно са мислели, че Боби е с приятелите си. Когато на следващия ден майката се обадила на едно от момчетата, с които се предполагало, че празнува, той казал, че Боби се е отказал от идването си в последния момент.

Майката на Боби каза, че е говорила с Кети веднъж по телефона само.

# 1 009
Версията с не можещия да се свърже брат се разбра още на другия ден, че е лансирана от полицията и е невярна.
Местните сами си го казаха - труповете са открити на другия ден от търсещи Боби, даже разказаха точно какво са видели като са отворили вратата.

Сега пък Каракачанов е казал, че имало индикации, че е бил в Чуждестрания легион.
Каквото и да означава индикации в случая.

# 1 010
А мен ме гложди мисълта, като знам как тинейджърите са вечно на телефоните, и как според полицията двамата млади са стигнали до втория етаж, търсейки спасение, а убиеца е разбивал врати за да влезе, т.е. имали са технологично време да наберат 112, защо не са го направили? Дори да е претоварена линията покрай Нова година, нали обаждането до този номер е възможно и без обхват или? Не виждам и не знам точното разположение на къщата, но защо не са отворили прозорците или терасите и не са се опитали да скочат? Когато бягаш да спасиш живота си, не се затваряш в стаята, зад паянтова врата, а правиш всичко възможно, дори с риск за счупване, за да се спасиш? А според версията на полицията, сякаш всички са стоели и са чакали да бъдат разстреляни... никаква съпротива, никакво обаждане по телефона? Странно!

Вероятно са се вцепенили от страх. Има случаи в които хората се скриват и остават живи, за жалост те не са имали този късмет. Колкото до свързване с 112, не, не е възможно да се свържат без обхват. А може точно в този момент да са оставили телефоните някъде другаде - на маса, на шкафче, някъде на първия етаж. Аз когато съм си вкъщи никога не си държа телефона в джоба.

# 1 011
Сега хайде да не обвиняваме брата и т.н. Може да е смятал, че е изключен телефона, че ще се свърже скоро. Много е излишно.

# 1 012
Версията с не можещия да се свърже брат се разбра още на другия ден, че е лансирана от полицията и е невярна.
Местните сами си го казаха - труповете са открити на другия ден от търсещи Боби, даже разказаха точно какво са видели като са отворили вратата.

Сега пък Каракачанов е казал, че имало индикации, че е бил в Чуждестрания легион.
Каквото и да означава индикации в случая.

Каракачанов беше толкова неподготвен да говори за случая , че повече не може и да бъде. А и беше поканен по друга тема. Изобщо не беше наясно с развитието на случая, според мен.

# 1 013
Абе и аз се зачудих как така полицията се е вдигнала да провери какво се случва в къщата, а то друга била работата.

# 1 014
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/majkata-na-ubitiia-bobi-ne … e-vinoven-2070945
Майката на убития Боби не вярва, че издирваният Росен Ангелов е виновен

# 1 015
  • София
А може и да са звъняли на 112 ,но дали са им вдигнали?

# 1 016
Звъняла съм на 112, вдигат моментално и се държаха в моя случай поне супер адекватно. Наставляваха ме по телефона какво да правя, къде да застана, изчакам, как ще пратят кола, която е на еди какво си разстояние от мен.

А майката на Боби, ако са нейни думите, разсъждава доста трезво за човек под шок и успокоителни.

# 1 017
За мен тая жена се държи много странно, гледах я в директното интервю по Нова, все едно говореше за откраднат телефон, не за смъртта на сина си...

# 1 018
Дали разследват произхода на  доходите на семейството? Безработна от години домакиня, разхождаща куче. Само Недялко ли е работел и издържал 5 души /и  бабата броя/,  Георги доскоро е бил ученик. Че дори Кети подпомагала и "горския".

# 1 019
Още не го е осъзнала, виждала съм и преди такива случаи. Не я съдете.

Общи условия

Активация на акаунт