Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 741
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 140
[
Скрит текст:
quote author=flambe link=topic=1011996.msg36081816#msg36081816 date=1515264217]
...  вече  е напълно ясно, че са дезинформирали от първата минута.
[/spoiler]
Дезинформацията няма ли за цел да обърка убиеца? Или целта е да объркат мен? Какво печелят от мен?
Защото "душил ги е" не виждам как ще обърка човек, който е изстрелял 30 куршума. Не е толкова глупав да си помисли, че не са забелязали ъъъъ ситуацията.
[/quote]

Нямам отговор на твоите въпроси. Не знам защо го правят и кого трябва да обърка.
Ясно ми е само, че го правят от първата минута вътре, вкл. с изявлението на главния прокурор, лекаря от спешна до съобщението, че издирват Кети когато вече са я били намерили.

# 1 141
  • Варна
Любовните послания бяха по-скоро прочетени някъде сентенции, които са й харесали и е записала.
“Синдромът на долното бельо, казват англичаните за влюбването - когато останем без него, е друго." “Едно е да имаш любовна връзка, а друго е да имаш устойчива такава.”

Това е записано.

# 1 142
  • There I was on a July morning
Този джип също не е нов модел. Прилича ми на около 10-годишен.

Такива 10 годишни джипове на по 200 000 км вървят между 25 и 30 хиляди втора ръка. Също така въпросът не е в купуването, а в поддръжката. Частите и консумативите са скъпи, защото това е висок клас кола.
Човекът е бил автомонтьор и предполагам поддръжката не му е излизала прекалено скъпа.
Нищо впечатляващо няма в стандарта на живот на семейството, особено като се вземе предвид, че са затънали в кредити.

# 1 143
Първо и аз мислех, че кучето е убито първо, но сега не мисля така. От снимките на Кети си личи, че кучето е гледано вътре в къщата, а не като пазач. Открито е на втория етаж и не забравяйте, че е открито на място, което явно е показвало, че е опитало да се скрие /вероятно изплашено от стрелбата/.
Ако кучето е немска овчарка/както ми се стори/и над 9 месеца, много не ми се вярва да е тичало да се скрие,ако ще и на пухена спалня да е спяло.Но не знам, в България всичко е възможно последно време, може пък така да е. Горкичкото кученце, като знам как се хвърлят, дори абсолютно безсмислено, да защитават стопанина си,как ли е умряло Cry

# 1 144
Да, но като казват послания, много хора предполагат, че пише някакви обяснения в любов към някого.

# 1 145
...  вече  е напълно ясно, че са дезинформирали от първата минута.
Дезинформацията няма ли за цел да обърка убиеца? Или целта е да объркат мен? Какво печелят от мен?
Защото "душил ги е" не виждам как ще обърка човек, който е изстрелял 30 куршума. Не е толкова глупав да си помисли, че не са забелязали ъъъъ ситуацията.

Изобщо нямат за цел да объркат теб или мен. Имат за цел да не се говори за организирана престъпност в Бг, особено сега, когато сме поели европредседателството. Иначе,  държавата ще бъде в прожекторите на ЕС и дискредитирана. Затова са всички напъни да се потули извършителят и ни пробутват Росен. Ако го открият, ще бъде ликвидиран, за да няма никой достъп до него и в умовете на всички той да остане извършителя.

# 1 146
Е, не може да отричате, че въпросният Росен е въоръжен и опасен. Кой знае на какво е способен, за да се измъкне. Съвсем нормално е хората, които живеят в районите, в които се е подвизавал, да се страхуват. Дано го хванат по-скоро.
Ъхъ! Върви с автомати във всички ръце по 3, яхнал танк-напред към София-Дружба, Луково,Змеево/да не обърка, щото и в старозагорско има такова/...Треперете!!!!Като в някогашната детска игра-страшилка "три часа стана, черният човек го нямааа....." Joy

elvina5, абсълютли!

# 1 147
Любовните послания бяха по-скоро прочетени някъде сентенции, които са й харесали и е записала.
“Синдромът на долното бельо, казват англичаните за влюбването - когато останем без него, е друго." “Едно е да имаш любовна връзка, а друго е да имаш устойчива такава.”

Това е записано.

Това предполагам, че го е чула отнякъде и го е записала. Аз, като пътувам и чуя нещо по радиото в колата, което ми е интересно, спирам понякога и си го записвам в тефтера. Предполагам и при нея нещо такова се е случило. Чула или видяла отнякъде и го записала.

# 1 148
  • There I was on a July morning
Ъхъ! Върви с автомати във всички ръце по 3, яхнал танк-напред към София-Дружба, Луково,Змеево/да не обърка, щото и в старозагорско има такова/...Треперете!!!!Като в някогашната детска игра-страшилка "три часа стана, черният човек го нямааа....." Joy
Разбира се, че е опасен. Притиснат е до стената, необходими са му: убежище, храна, пари, дрехи, които няма как да си набави по традиционния и законен начин. Мисля, че има реална заплаха за всеки, който му попречи на намеренията.

# 1 149
Имат за цел да не се говори за организирана престъпност в Бг, особено сега, когато сме поели европредседателството...
Доста подценявате организирана престъпност в България.
Посочете поне 1 пример досега, в който да е действала по такъв начин. Извинявайте, ама смешно е.

# 1 150
# 1 151
Макар да не открихме Кети Кюхова в списъците на секционните комисии, тя си е водела записки за това как се смятат преференции и как се броят гласове, съобщава Нова телевизия.

# 1 152
  • София
За мене не са обикновенно семейство.
На автомонтьора къде му е сервиза, къде оправя коли и камиони?
Познавам двама - единия си работи в двора на къщата около София. По улицата са паркирани чакащи коли, в двора са поправяните.
Другия има и няколко таксита на аренда.
А при Неделчо не се вижда нищо  подобно около къщата.
Чистачката не ми хареса още при първите снимки. Има нещо гадничко във външния вид, във ФБ снимките.

Жалко за тримата младежи, възрастните си знаят защо са ги убили.

# 1 153
  • София
Още информация за размишление: Как Горския човек не бе открит 8 години
През 2014 г. Ангелов си купил телефон на изплащане. Прокурорите обаче няма как да разберат, защото нямат достъп до кредитното досие на Ангелов. Докато е издирван Ангелов си пуснал интернет. Спрял обаче да внася траншовете за телефона и го подгонила колекторска фирма. Тя завела изпълнително дело срещу Росен Ангелов в Софийския районен съд, показа проверка на “24 часа”. Срещу него има издаден изпълнителен лист, но той няма имущество и доходи. Странното е, че делото е заведено и спечелено в края на 2016 г., а договорът с мобилния оператор, който Росен е сключил и е просрочил задължението си, е в периода на издирването му - след 2009 г. Самото дело е гражданско. Съдът не е разбрал, че Ангелов е търсен, за да лежи в затвора за блудство, тъй като по процеса не се прилага свидетелство за съдимост. Операторът, дал на Ангелов телефона на изплащане, пък проверява само кредитното му досие, затова не е разбрал, че извършва сделка с дирен за вкарване в затвора.
Това е положението! Човек с излязла присъда, уж издирван, а си живее преспокойно... Къде другаде в цивилизована страна е възможно подобно нещо?

# 1 154
Имат за цел да не се говори за организирана престъпност в Бг, особено сега, когато сме поели европредседателството...
Доста подценявате организирана престъпност в България.
Посочете поне 1 пример досега, в който да е действала по такъв начин. Извинявайте, ама смешно е.

Прилича на чуждестранна мафия, както каза един експерт при Милен Цветков. Най-вероятно Неделчо като е пътувал с тира се е замесил в нещо, навярно с транспорт на дрога. Може да е сгафил нещо, да е изчезнало нещо, което трябвало да предаде и може да е за назидание. Имал е дългове и са му трябвали пари, освен това и преди се е занимавал с престъпления като кухи фирми за източване на ДДС, това си е предразположеност към престъпления, може пак да се е замесил с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт