Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 934
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 215
Що ви е толкова чудно от къде са разбрали, че са имали интимна връзка?
Ако са си комуникирали чрез фб, месинджъри и т.н., за полицията не е проблем да види това нещо.
Не че ми е чудно, но никъде до момента не срещнах обяснение как точно са стигнали до този извод, т.е примерно да се каже: прослушахме разговори или прочетохме лична кореспонденция, от която е видно че двамата категорично са били любовници в еди кой си период.

# 1 216
  • София
То може всичко да има, ама някак тази история не стои красиво.
На  мен тези хич не ми звучат като обикновено семейство, освен ако не смятаме за обикновено  лИбовни връзки с криминални елементи.

# 1 217
Проституция?! А аз видях в профилите на приятелите им едни скърбящи хора. И това за човек от ъндърграунда не звучи сериозно. Колко от вас ще разпознаят Мето Илиенски, Братя Галеви или друг изчезнал безследно, който отдавна е с променена външност?

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 23:22 от Шушон

# 1 218
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Проституция?! А аз видях в профилите на приятелите им едни скърбящи хора.

Не...имат приятели, чиито "приятели" са само момичета с предизвикателни селфита от различни държави...

# 1 219
Някъде в коментарите в Блиц срещнах мнение, че Георги е видял някой от изчезналите от БГ лица от ъндърграунда и затова семейството е избито до крак. Но това не обяснява защо Кети е убита и захвърлена в гористата местност, а не в къщата...

Вероятно, за да се заподозре някой местен като Росен...за да се насочи вниманието в погрешна посока и че някой е имал специално отношение към нея. Не ми се вярва изобщо да е убийство от ревност, пък кой в какво е сгафил друго - не знам.

# 1 220

Не...имат приятели, чиито "приятели" са само момичета с предизвикателни селфита от различни държави...

Ей, някои бгмами сте много прости. Без извинение.

# 1 221
То може всичко да има, ама някак тази история не стои красиво.
На  мен тези хич не ми звучат като обикновено семейство, освен ако не смятаме за обикновено  лИбовни връзки с криминални елементи.
Ми тя лИбовта е сляпа, няма граници. Никой не ходи със залепено свидетелство за съдимост, на оная работа. Нали прокламира за свобода на вдигане на краците.

# 1 222
По данни на НСИ, в последните 8 години, всяка година са осъждани между 30 и 40 хил.души; мисля, но не съм сигурна, че цифрата включва и адм.дела. И така да е,  и колкото и да са рц-тата,  очевидно статистически  не е чак толкова невероятно да имаш контакт с осъждано лице. Друг е въпросът, че обичайно няма как да го знаеш.

# 1 223
  • На топло
Някъде в коментарите в Блиц срещнах мнение, че Георги е видял някой от изчезналите от БГ лица от ъндърграунда и затова семейството е избито до крак. Но това не обяснява защо Кети е убита и захвърлена в гористата местност, а не в къщата...
Някъде в коментарите.....защо занимаваш темата с глупави мнения?Ходи си ги коментирай в Блиц.
Търкалям се от смях.
Къде без БГ ъндърграунда? 😂😂😂

# 1 224
  • София

Мой близък, над 40 годишен има главно такива приятели във фрйсбук.Защото му харесват. С проституция не се занимава категорично, но може и да му се иска Grinning

# 1 225
Как така кучето е умряло по гръб с вдигнати крака? То да не е замръзнало в тази поза след разстрела? Това е пълна глупост. То може да е положено така след като се е вкочанило, след не знам си колко време. И ако няма изтекла кръв под трупа му, говори, че не е убито там. Това пък ако не са разбрали на местопрестъплението.... Дали е убито на двора и е преместено или е убито в къщата? Как то не е усетило чужд човек влизащ в къщата, та даже да е било на втория етаж? При това немска овчарка и пазач? Най-вероятно е убито на двора, за да не предупреди стопаните или комшиите...

# 1 226
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Може. Истината е, че направих три случайни клика...и попаднах на снимки, от които си извадих извод... Наистина не е о.к. да се рови човек... Но мисля, че случая не е като на твоя познат
...

# 1 227
По данни на НСИ, в последните 8 години, всяка година са осъждани между 30 и 40 хил.души; мисля, но не съм сигурна, че цифрата включва и адм.дела. И така да е,  и колкото и да са рц-тата,  очевидно статистически  не чак толкова невероятно да имаш контакт с осъждано лице. Друг е въпросът, че обичайно няма как да го знаеш.

Ама то и като те осъдят на издръжка, глоба или преместване на оградата пак си осъждан. Много ти е скучно и си правиш майтап с хорските трагедии ли или се държиш сериозно, ръсейки толкова чутовна глупост?

# 1 228

Аз разгледах профилите и не видях нещо съмнително, но видях, че Георги е със статус обвързан, а досега не се споменава нещо такова.

# 1 229

Разбира се, моето твърдение, че всички познаваме осъдени е гавра, а подмятанията, че когато имаш отношения с такива, е напълно нормално да те разстрелят, е съвсем в рамките на добрия вкус.

Общи условия

Активация на акаунт