Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 810
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 425
Странни хипотези срещам тук,че Росен е удобната жертва ,а иначе са ликвидирани от албанската мафия или рептилите .Росен е с перфектнтият профил-извън закона,престъпник,твърди се че е имал сексуална връзка с Кети или най-малкото са работели заедно.Според мен ,по някаква причина  са се видели рано през деня .Може и по тъмно,ако Кети е използвала версията ,че ще разхожда кучето.Тръгнала е с кучето и джипа.Не знам дали забелязахте,но джипът не е паркиран на бързо ,а съвсем грижовно ,макар и в гората ..Според мен Кети е отишла да се обяснява за края на връзката .Има такива писания във фейсбук.Само,че не е очаквала,че той ще реагира така
 драматично.В този момент ,той си е носел пистолета -или с тая цел или като маниак,защото си ходи все въоръжен 'и бягащ от закона,но готов да го използва/.Кети е била смъртно уплашена ,за това е побягнала и е застреляна в гръб. Ако е мислел,че семейството може да го свърже с нея е тръгнал да заливача следи или да отмъщава..Но и да не е било така ,той е тръгнал с много патрони,подготвен може би да трепе наред.Как ги е изтрепал всички?Ми,като видиш психопат с пистолет,много афектиран ,какво правиш?Свиваш перките и се молиш да се размине.Според мен ,не е имало някакви обяснения със съпруга,заради това,че е бил много афектиран.А и двамата може да са били много почерпени за празника.Децата и кучето са били изненадани горе или да са били преди това отпратени .Ако е било в по-късните часове,може и да са си легнали горе и едва на края да са разбрали ,че е много напечено.Момчето е простреляно в гениталиите ,може да е бил сгащен гол .Бягали са ,щом са намерени в различни стаи.Кучето може поначало да е било с тях на горния етаж и като е чуло трясъците и покутевицата да си е подвило опашката.
Каквото и да си говорим,полицията хвърли голям ресурс ,грешки няма начин да няма.Това не е да си четеш криминале на дивана ,завит с родопско одеало и ако нямаш търпение,да си отвориш на последните две страници и да видиш кой е убиецът.Шокът и за полицията е грамаден и явно,че в гората не им е лесно да го хванат.Проблемът за него е ,че е гладен и е студено,освен това ,в половина гора няма листа за криене.Лощото е,че може да влезе в някоя къща за храна и тогава става зле.

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 16:29 от liola

# 1 426
Черно-бялата снимка беше евтин способ да се получи ефект (и успяха): официално издирван, а да изкарват снимка като от вестник и както някой вече писа, уж той си държал снимки във въпросната вила (укрива се, но си слага снимки в чужда собственост).

Това, че е имало снимки в къщата от къде тръгна?

Представям си само как един 50 годишен мъж (престъпник, криещ се от закона; без семейство, без деца) отива във фотото и казва "Моля, изкарайте ми няколко снимки. Да си ги сложа в хола, в чуждата къща, за да си внеса малко уют".
Да бяха казали, че са намерили телефона му със селфита съм съгласна...

# 1 427
Нали не знаеха, коя е къщата?! Значи още предния ден са могли да разберат.

Майката не знаела коя е къщата, не децата.
Да, но след като е могла да намери деца, които го познават, предния ден още е щяла да разбере и коя е къщата.
Става дума за шест души и то точно на празници се чуват най-често с познати и приятели, за да си честитят, а в случая се разбира след ден и половина или повече (поемното лице каза на 02.01. следобяд).

На брифинга не си спомням, дали са казали за снимките му.

# 1 428
# 1 429
  • София

Въобще не звучи логично. 20-годишен хлапак може и да носи пистолет, но толкова патрони да има, не ми се вярва.  Второ, на следващия ден през деня кой би рискувал да се върне там, съседите са щели да ги видят и да чуят, че се чупи стъкло.  

Впрочем някои медии съобщиха, че са го открили мъртъв:
https://www.novini.bg/news/463021-%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE … %D0%B8%D0%BB.html
Според мен всеки на негово място щеше да се самоубие, като види, че не може да избяга.

# 1 430
  • Варна
Нали не знаеха, коя е къщата?! Значи още предния ден са могли да разберат.

Майката не знаела коя е къщата, не децата.
Да, но след като е могла да намери деца, които го познават, предния ден още е щяла да разбере и коя е къщата.
Става дума за шест души и то точно на празници се чуват най-често с познати и приятели, за да си честитят, а в случая се разбира след ден и половина или повече (поемното лице каза на 02.01. следобяд).

Съмняваш се в майката на Боби ли? Thinking
Естествено, че е била притеснена, може би не е искала да го излага ако го потърси лично. Може би е била по-спокойна, че Нанси също не се обажда, значи са заедно.

# 1 431
Неговият бивш съкилийник също се е изказал по темата. Той твърди, че мотивът най-вероятно е пари. Не ревност, не любов. И споменава думата труп. Намерен ли е вече убит, самоубит...

# 1 432
  • тук и там
Не разбирам какво чудно има че държи снимки във вилата.Почти всички имаме снимки за документи ,които държим във къщи. Той не е имал лична карта, може да е мислил за фалшива такава.Може даже да има такава вече и това до голяма степен би обяснило телефона,интернета и т.н.

# 1 433
  • Вече в моята си приказка...
Линк към блогът на един микробиолог, който разсъждава и разобличава информацията, че Росен е заподозрян след намерено негово ДНК. Не е ново предположение, много от вас се съмняваха във вината на Росен, включвам и себе си. Смятам, че Росен не е убиецът и  убийството не е от страст, ревност или друга емоция на влюбен мъж!

http://6nine.net/2018/01/05/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B8%D1%8 … 0%B7%D0%B2%D0%B0/

# 1 434

Въобще не звучи логично. 20-годишен хлапак може и да носи пистолет, но толкова патрони да има, не ми се вярва.  Второ, на следващия ден през деня кой би рискувал да се върне там, съседите са щели да ги видят и да чуят, че се чупи стъкло. 

А версията с Росен Ангелов да не би да е по-логична?!  Sunglasses Бащата може да е имал и 100 патрона вкъщи и два пълнителя - в това няма нищо чудно.

# 1 435
  • София
Майката на Боби каза, че го е търсила, но не е знаела в коя къща, викала им е имената и е влизала в някакви дворове да провери. Каза, че като гледа репортажа сега, е била две-три къщи по-надолу от търсената.

El Mariachi, за мен Росен е много по-възможният извършител, отколкото група мъже да ходи по светло да чисти. А мотиви за действията на Росен може да има много, съмнява ме да е точно от любов, по-скоро си мисля, че може да са разбрали, че е издирван и да са го заплашили, че ще го издадат. Но и предвид изнасилванията, които е извършвал, може и да е имал патологично отношение и към Кети.

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 16:40 от Niya-

# 1 436
Сега чета, че е намерен с изстрел в главата във вила край София.

# 1 437
За мен версията извадена, че Росен е убиец е невярна- нямам своя версия , но това не е убийство от любов. Много пробиви има изнесентото като информация. Ако този коментар по медиите е верен случая напомня много на сестрите Белнейнски

# 1 438
  • София
Може да е била вече на работа(на 2-и) и да не може да се измъкне.Среща сутринта или звъни по някое време на съседка и моли съседски деца ако знаят къде живее Нанси да отидат да потърсят Боби и да му кажат да звънне/да се прибере.
Ако младежът често е спял у Нанси или е ходил по купони, майка му надали ще вдигне на крак цялата полиция.Тревожела се е, но не е очаквала такова нещо.

# 1 439

Общи условия

Активация на акаунт