Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 683
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Ямбол
Прочетох ги. Това ли имаш предвид:
"Не се разбра как Росен е влязъл в къщата"
А аз не разбрах:
- Има ли го въобще този Росен. Появи се само в изказвания на разследващите/разказващите/ органи и от там нататък хора, които не са го виждали започнаха да му създават автобиография.

- И да имало е такъв реален субект преди време, сега само "някакви" хора с наврят пред тях микрофон започват да "си спомнят" за него и услужливо да му дописват биографията, подтиквани от услужливи журналистически въпроси.
Никъде другаде не прочетох за нещо свързано оплитане на говорещите началници, нито пък цитираното. Значи няма да кажеш, а само си поредната с конспирация.

# 1 621
Е, не го казах аз, а Цацаров...
Ама казвате вие, че така уж заблуждавали... Ок...

# 1 622
  • Ямбол
Имаш ли цялото изказване на Цацаров, а не само статията, Ледена?

# 1 623
Често органите разпространяват умишлено погрешни версии и информация. Целта е объркване на престъпника и това, за което пише НСЧ - при такива сериозни убийства винаги се появяват разни луди, които искат да си присвоят престъплението и само губят времето на разследващите. Пресейват се от действителни извършители точно по такива "подробности", с 1-2 въпроса можеш да разбереш, че лъжат, защото инфото им е само от медиите.

# 1 624
Да видиш 1 куршум при наличие на 10...при първоначалния оглед вътре в къщата...... . 👏 много многоточие
Не са видели 1, не искаха да дават точната информация. Причини много, включително има разни луди, които ходят да се предават и твърдят, че са те, ако им кажеш точно какво си намерил не можеш да ги хванеш лъжат ли.
Та те пускаха журналисти да се ровят и обикалят навсякъде. Удобно е да твърдят, че е дезинформация, но ако беше така всичко щеше да остане "следствена тайна", а не да се рови в хладилника.

Лиляна, аз слушах интервюто с Цацаров, много добре помня, че спомена по един куршум (от което веднага заключих, че са професионалисти и продължавам да го мисля; не че има някакво значение).
По същия начин премълчаха за това, че първо са били удушени и само от поемното лице чух за куршума в слепоочието.
Всъщност, до такава степен всичко е като по учебник (най-често подобни маргинали са изкупителна жертва), че дори избраха час за откриване на самоубилия се, който да е удобен за медийното отразяване.

# 1 625
https://www.youtube.com/watch?v=rVL3JP8GUQw
ето тук е първоначалната версия с думите на Цацаров

# 1 626
Та те пускаха журналисти да се ровят и обикалят навсякъде. Удобно е да твърдят, че е дезинформация, ако беше така всичко щеше да остане "следствена тайна".
Пускаха ги колкото трябваше. Никой не успя да снима жертвите и местопрестъплението.

# 1 627
От 50 страници питам, защо убиеца ще се заблуди, ако изкарат измислена версия за начина на убиване - удушени, с 1 куршум и т.н. Той мн добре знае как е действал и знае, че се будалкат.

Убиеца, ако е Росен, не е ли по- вероятно да се заблуди от "работим по линия бизнес взаимоотношения на Неделчо"?
И Росен да си седи на топло спокоен вкъщи.

Приемете, че съм тъпа и ми го обяснете като на такава.

# 1 628
Никога , никога не бих приела Главен прокурор на държава, с изключителни правомощия и власт , да ме заблуждава от екран при толкова тежко престъпление. Всеки друг- пресцентър , секретар на МВР - може. Но Главният прокурор- не ! Това ме омърсява.

# 1 629
От 50 страници питам, защо убиеца ще се заблуди, ако изкарат измислена версия за начина на убиване - удушени, с 1 куршум и т.н. Той мн добре знае как е действал и знае, че се будалкат.

Ами обади се на Цацаров и го питай. От кого я очакваш тази информация и обяснения? Можем само да предполагаме.  Rolling Eyes

Според теб за какво му е на Цацаров да казва "с един куршум"?

# 1 630
Та те пускаха журналисти да се ровят и обикалят навсякъде. Удобно е да твърдят, че е дезинформация, ако беше така всичко щеше да остане "следствена тайна".
Пускаха ги колкото трябваше. Никой не успя да снима жертвите и местопрестъплението.
Не говориш сериозно, нали?! Правиш ли разлика между дезинформация и етика?!

# 1 631
  • Ямбол
Да, Цацаров казва - "по първоначални данни".

# 1 632
qrye, и предположения приемам.

# 1 633

Ами обади се на Цацаров и го питай. От кого я очакваш тази информация и обяснения? Можем само да предполагаме.  Rolling Eyes

Според теб за какво му е на Цацаров да казва "с един куршум"?
Първите интервюта са най-точни всъщност, в тях нямаше още оформена "стратегия" и някои неща бяха изпуснати.

# 1 634
То не е нужно някой да хваща дикиш на някощ бг-мама. По-умни глави като Ботьо Ботев (който се интересува, знае кой е) са го казали. Обикновено хора с такъв психопрофил нямат нужда и не замазват това, което са извършили. Те действат брутално, самоуверено, нагло и жестоко.

Човекът също е коментирал, че в системата съществува ахилесова пета по отношение именно на издирването. И че там се ангажират нискоквалифицирани кадри, които явно нямат капацитета за търсене, намиране и фиксиране на проблема или проблемния човек. Та дори и чичо Росен да е сгазил лука, няма как вече да разберем какво и защо го е провокирало. просто защото, първо, не е прибран, когато е трябвало, второ – когато е открит, може би просто е гръмнат от някой полеви полицай, който се е насрал от страх повече и от бг-мама.

Общи условия

Активация на акаунт