Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 622
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 635
  • В офиса
Човек, за когото животът не е ценност, който е интелигентен и с огромно самочувствие, който няма какво да губи и сигурно е мразел полицаите и в червата, да се самоубие кротко, вместо да гръмне колкото може и тогава да си тегли куршума... Ми, няма начин. С този свидетел пък съвсем омазаха нещата. Нашият чиляк вместо да бяга докато не са разкрили убийството, спокойно си пие биричка и си лафи със свидетеля...
Не разбирам сигурно на някои бг мами полицията им плаща, щото за без пари аз не бих се излагала така. Тях ги поздравявам с В. Маринов.

# 1 636
Жив ли е той,жив ли е,или не?Няма средно положение.

# 1 637
Първите интервюта са най-точни всъщност, в тях нямаше още оформена "стратегия" и някои неща бяха изпуснати.

Няма никаква логика в това първите интервюта да са най-точни, защото тогава не е имало нито аутопсии, нито заключения, нито нищо. Картинката се допълва с времето, отначало има объркване и хаос.

...второ – когато е открит, може би просто е гръмнат от някой полеви полицай, който се е насрал от страх повече и от бг-мама.

Това няма как да е така. Самоубийството веднага си проличава - разстояние, ъгъл, обгаряне на рана, барутни отлагания по ръката. За какво му е на полицай да прикрива гръмването със самоубийство, като може да каже - изскочи ми с оръжие, застрелях го - и да стане герой?

# 1 638
  • около Варна
Ако набеденият е убиецът, то не можем да търсим нормална логика в действията му, защото явно е психопат. Никой нормален човек не убива ей така невинни хора. Освен това 90 процента от информацията по случая сме я чули от медиите, които не са най- достоверният източник.

# 1 639
Да бе, някой ще му позволи все едно. Има си шефове за тая работа.Те решават кой герой, кой цървул.
Това не е от знаение, да приемем, че убиецът се е самоубил наистина. Пак остават много неизвестни.
Начи, онзи дето твърди, че Росен бил в състояние да убие толкоз хора иначе няма проблем, че този човек е работил рамо до рамо с него. Ми по тази логика и той е герой.

# 1 640
Не виждам причина полицията да бърза да намери изкупителна жертва, че да приключва случая.

# 1 641
Всички сме наясно, че полицията ни е далеч от перфектна и аз самата често съм ги критикувала. Но сега като чета някои мнения тук си мисля, че напълно си го заслужаваме. Да го бяха оставили тоя Росен да изнасилва децата ни и да убива. Ей така, да има зрелища и материал за болните фантазии всички на "разбирачи".

# 1 642
Как си представяте затворник, педофил, беглец, убиец на 6 човека и куче, преминал през какво ли не да оцелее до сега, да си тегли куршума току така? Самоубийството е за слабаци, с лабилна психика, а тоя не го представят за такъв. И вижте самоубива се със заглушител. От кого се притеснява да не го чуят? Нали умира, какво му пука вече?
Той не е помислил като убива хората какво го чака, сега седнал да мисли за затвори и т.н. Стига толкова смешки...
А ако наистина Росен не е убиеца, а онзи изрод е още на свобода? Защо полицията има интерес да лъже в случая?

# 1 643
Всички сме наясно, че полицията ни е далеч от перфектна и аз самата често съм ги критикувала. Но сега като чета някои мнения тук си мисля, че напълно си го заслужаваме. Да го бяха оставили тоя Росен да изнасилва децата ни и да убива. Ей така, да има зрелища и материал за болните фантазии всички на "разбирачи".

Ами те точно това са направили и правили 8-9 години.
И по традиция отново не хванаха престъпника, а той сам се очисти.

# 1 644

Че те са го оставили, чакаха го 9 години да изтрепе цяла къща и да се гръмне САМ!!!

# 1 645
Самоубийството не е за слабаци. Изисква се голяма доза смелост да натиснеш спусъка. Няма нищо неочаквано в случая - този човек вече няма причини да желае да продължи да живее.

# 1 646
Как си представяте затворник, педофил, беглец, убиец на 6 човека и куче, преминал през какво ли не да оцелее до сега, да си тегли куршума току така? Самоубийството е за слабаци, с лабилна психика, а тоя не го представят за такъв. И вижте самоубива се със заглушител. От кого се притеснява да не го чуят? Нали умира, какво му пука вече?
Той не е помислил като убива хората какво го чака, сега седнал да мисли за затвори и т.н. Стига толкова смешки...

Абсолютно!
Щях да повярвам , ако го бяха застреляли докато бяга, но самоубийството не пасва на профила

# 1 647
Смешно е да се мисли ,че е лесно сам да сложиш край на живота си.

# 1 648
А вие какво си представяте, че е логично да направи предполагаемият убиец? Да чуем подходящ финал от „специалистите”...

# 1 649
Самоубийството не е за слабаци. Изисква се голяма доза смелост да натиснеш спусъка. Няма нищо неочаквано в случая - този човек вече няма причини да желае да продължи да живее.
Значи до сега е живял само за да изтрепе семейството на Кети, така ли? Горкия...

Общи условия

Активация на акаунт