Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 683
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 740
Ходил горкия насам натам в опит да избяга, въпреки че е имал  почти 4 дни преди да почнат изобщо да го издирват, но се е върнал стратегически на 500 м от първата вила, за са улесни полицията да го намери умрял? И за всеки случай е бил пеша 20 км да уведоми работодателя си , да не вземе да се притесни нещо, нищо че вече може да са открили телата и съответно връзката му с Кети? Този човек наистина е супермен!

# 1 741
Казаха, че Е УБИЕЦА БЕЗ СЪМНЕНИЕ, цитирам по памет. Мисля, че и думата ВИНОВЕН падна няколко пъти.
Да, казаха, че уликите сочат 100% към него. За привлечен като обвиняем съм напълно сигурна, че го казаха, за другото не знам.

Друго се замислих. Все пак е имал социални контакти, не е бил пълен отшелник. В стандартния случай щеше да празнува с някоя групичка самотни пияници. Все пак е нова година, не делничен ден, т.е. щеше да има сигурно алиби. Ако не беше виновен щеше да се предаде, какъвто и да е бил, едва ли не му се е живеело хич...

# 1 742
Казаха, че Е УБИЕЦА БЕЗ СЪМНЕНИЕ, цитирам по памет. Мисля, че и думата ВИНОВЕН падна няколко пъти.
Да, казаха, че уликите сочат 100% към него. За привлечен като обвиняем съм напълно сигурна, че го казаха, за другото не знам.

Друго се замислих. Все пак е имал социални контакти, не е бил пълен отшелник. В стандартния случай щеше да празнува с някоя групичка самотни пияници. Все пак е нова година, не делничен ден, т.е. щеше да има сигурно алиби. Ако не беше виновен щеше да се предаде, какъвто и да е бил, едва ли не му се е живеело хич...
Сериозно?! Ще отиде в полицията и ще им каже: "вие ме търсите от години, продължавайте да го правите, минах само да ви кажа, че не съм ги убил аз, празнувахме с едни други авери тогава, те могат да потвърдят и чао".

# 1 743
Според мен е много житейски нелогично Кети да е въртяла любов в това село / квартал/ , с някакъв субект, при положение , че живее с майка си и дъщеря си с мъж и сина му. То там май всички се познават- вижда се кой накъде и кога ходи , с кого говори , как се държи.
Много мнения в темата изчетох , че било възможно. Вероятно е възможно.
На мен изобщо не ми се вярва.
То сега ще излезе , че цяло село е знаело. Там сигурно всеки разговаря с всеки. Потенциални любовници ли са ?
И да- чия е вилата ?
И има ли още данни за прегазения на 1.01. от влака, човек ?

# 1 744
Те по селата хич не си изневеряват, че е житейски нелогично. Само в големите градове...

Нищо чудно да е знаело цялото село, щом шефът ги е засичал из центъра. Обикновено подобни афери не остават дълго тайна.

# 1 745
Те по селата хич не си изневеряват, че е житейски нелогично. Само в големите градове...

Нищо чудно да е знаело цялото село, щом шефът ги е засичал из центъра. Обикновено подобни афери не остават дълго тайна.
Ами били са нова двойка , улегнали , с неуспешни бракове , с големи деца. С обща къща и кола.
Ох , не знам. Не ми се иска да е така . Може би.

# 1 746
Това, че всички останали са избити, за да се прикрие самоличността на убиецът е просто една хипотеза. Защо да не предположим, че ги е застрелял защото ги е приемал за пречка за любовта му към Кети. Може да е бил разярен, че тя е предпочела семейството си пред него.
Ако наистина са открили във вилата му окървавени дрехи и са установили че кръвта е на убитите, то нормално да го обявят за убиецът. Отделно ако са установили, че е стреляно само с едно оръжие, то значи няма съучастник.
Между другото видях, че Неделчо е харесал снимка на своя позната в 18:44 ч. на 31.12. Явно тогава все още нищо не се е случвало в къщата. Едва ли ако е бил притеснен ще стои във Фейсбук.

Според мене, тези които са го самоубили в съседната вила, малко преди да дойде полицията, е напълно възможно да са подхвърлили и окървавени дрехи, особено ако преди това е било планирано той да е изкупителната жертва и да го изкарат него винвен. Имали са възможност да вземат негови дрехи още на 1ви докато е ходил до работодателя си/а може и по-рано/, да ги "обработят", да ги подхвърлят, да го изведат и убият със заглушител. Ако наистина е дело на професионални убийци, мисля, че не би било никакъв проблем това за тях.

# 1 747
  • густо майна Филибето
И си пазил окървавените дрехи, сигурно е мислел да ги пере, защото не е евтино да си купиш нови. Но е бил зает с ходенето пеш 20км.

# 1 748
Живееше му се на Росен, но кой го пита.
От самото начало на аферата съм провокирана от лицето му. Чак днес ми просветна на кого ми прилича. Доста материали прочетох за асиметрията на лицата и характерите.
На стария аватар на НСЧ ми мяза Росен, с две лица, женското и мъжкото начало. Стига сте се дърлили.

# 1 749
  • Ямбол
Явно не всичко се е знаело, щом майката на Боби не е знаела коя е къщата на Нанси.
А още преди да намерят Кети, всички решиха, че е напълно възможно тя да е виновната и я издирваха като виновна, но не полицаите а заблуденото фейсбук общество, клюкарите, които всичко знаят, проучили са я, че движи с тъмни индивиди и я обявиха за общофейсбукско издирване.

# 1 750
От самото начало на аферата съм провокирана от лицето му. Чак днес ми просветна на кого ми прилича. Доста материали прочетох за асиметрията на лицата и характерите.
На стария аватар на НСЧ ми мяза Росен, с две лица, женското и мъжкото начало. Стига сте се дърлили.
Аз попитах преди, при официално издирвано лице с присъди, те намериха някаква вестникарски тип черно-бяла снимка?! Казаха, че при различна дегизировка лицето му много се променяло, това е важен факт, как всъщност е изглеждал той?

# 1 751
И си пазил окървавените дрехи, сигурно е мислел да ги пере, защото не е евтино да си купиш нови. Но е бил зает с ходенето пеш 20км.

Най-логично е било да ги зарови някъде, а не да ги държи там, където пребивава. Напълно вероятно е да са подхвърлени.

# 1 752
  • Street of Dreams
Чела съм, че когато дясното око е по-малко, това говори за неразбирателство с външния свят. Когато е лявото - със себе си.

# 1 753
Според мен е много житейски нелогично Кети да е въртяла любов в това село / квартал/ , с някакъв субект..
Нелогични връзки винаги са възможни. Примери милиони.

Но и други връзки са възможни. Баба ми също има "любовник". Има мъж, който вика за цепене на дърва, пренасяне на дърва, чистене на сняг, прекопаване на градината. Естествено си плаща за това. И не само тя, а още много бабички от нейното село. Няколко "неуспели мъже в живота"(но не престъпници) с това се издържат.

Като нищо да се познават по подобна линия. Нови са в града, голяма къща, двор - трябвало им е хамалска помощ. Нали и полицията каза, че Кети го "подпомагала".

# 1 754
  • There I was on a July morning
Според мене, тези които са го самоубили в съседната вила, малко преди да дойде полицията, е напълно възможно да са подхвърлили и окървавени дрехи, особено ако преди това е било планирано той да е изкупителната жертва и да го изкарат него винвен. Имали са възможност да вземат негови дрехи още на 1ви докато е ходил до работодателя си/а може и по-рано/, да ги "обработят", да ги подхвърлят, да го изведат и убият със заглушител. Ако наистина е дело на професионални убийци, мисля, че не би било никакъв проблем това за тях.
Сериозно? Извели са го в съседната вила под носа на полицията, без той да се съпротивлява и да вика? И защо е трябвало да го извеждат, а не са го убили на място?

Общи условия

Активация на акаунт