Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 622
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 755
Според мене, тези които са го самоубили в съседната вила, малко преди да дойде полицията, е напълно възможно да са подхвърлили и окървавени дрехи, особено ако преди това е било планирано той да е изкупителната жертва и да го изкарат него винвен. Имали са възможност да вземат негови дрехи още на 1ви докато е ходил до работодателя си/а може и по-рано/, да ги "обработят", да ги подхвърлят, да го изведат и убият със заглушител. Ако наистина е дело на професионални убийци, мисля, че не би било никакъв проблем това за тях.
Сериозно? Извели са го в съседната вила под носа на полицията, без той да се съпротивлява и да вика? И защо е трябвало да го извеждат, а не са го убили на място?

За да заблудят полицията, че е тръгнал да бяга. И за да намери полицията окървавените дрехи, които са подхвърлили. Защо мислиш, че ако той беше решил сам да се самоубива, би тръгнал да го извършва в друга вила и то със заглушител?

# 1 756
Пародия...  Да не си помислите, че има мафия в БГ...
Как никой не каза защо като е бил в Легиона въобще се е върнал тук... Там плащат големи пари, взима самоличност и почва нов живот... За да живее нелегално тук в някакво изгнило село и да ходи 20км всеки ден на работа за жълти стотинки.. .

# 1 757
Сериозно?! Ще отиде в полицията и ще им каже: "вие ме търсите от години, продължавайте да го правите, минах само да ви кажа, че не съм ги убил аз, празнувахме с едни други авери тогава, те могат да потвърдят и чао".
Абсолютно сериозно. Ако е бил на друго място със свидетели нямаше да се прости с живота.
В такива случаи самите тези, които са били с него щяха да идат да го кажат. Става дума за нещо много сериозно, не за 5 свити лева. Ако е бил с някого той не би мълчал.

Пародия...  Да не си помислите, че има мафия в БГ...
Как никой не каза защо като е бил в Легиона въобще се е върнал тук... Там плащат големи пари, взима самоличност и почва нов живот... За да живее нелегално тук в някакво изгнило село и да ходи 20км всеки ден на работа за жълти стотинки.. .
Изпиват и профукват всичко такива хора. Даже е по-скоро правило, че остават без стотинка.

Не разбрах само как са затворили устата на десетки полицаи, следователи и т.н.? И на близките, разбира се, нали се сещате, че тези хора имат близки, които малко или много имат свои подозрения.  
Отказвам се, то е все едно да оборя световните конспирации...

# 1 758
Пародия...  Да не си помислите, че има мафия в БГ...

Аз мисля, че не е бил в никакъв легион и само се е хвалил, за да си подхранва егото. И не мисля, че е бил добър стрелец. Може да е бил гадняр, крадец, педофил, но не мисля, че е убил тези хора. Просто логично не ми се връзват нещата.

# 1 759
Защо мислиш, че ако той беше решил сам да се самоубива, би тръгнал да го извършва в друга вила и то със заглушител?
Защото се е усетил, че има хора които знаят, че живее в онази вила и ще отведат полицията право там. И защото е мислел, че може да избяга.Явно впоследствие е разбрал, че измъкване няма и е предпочел да приключи със себе си.

# 1 760
  • There I was on a July morning
За да заблудят полицията, че е тръгнал да бяга. И за да намери полицията окървавените дрехи, които са подхвърлили. Защо мислиш, че ако той беше решил сам да се самоубива, би тръгнал да го извършва в друга вила и то със заглушител?
Опитал се е да избяга, но е видял, че няма да стане и се е самоубил. Не мисля, че при масираната полицейска акция, който и да е мафиот ще се разхожда с окървавени дрехи под ръка и ще "самоубива" някого.

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 01:23 от Скубиду

# 1 761
В никакъв легион не е бил, това са легендите на Цацаров че уж бил професионален убиец.

# 1 762
Защо мислиш, че ако той беше решил сам да се самоубива, би тръгнал да го извършва в друга вила и то със заглушител?
Защото се е усетил, че има хора които знаят, че живее в онази вила и ще отведат полицията право там. И защото е мислел, че може да избяга.Явно впоследствие е разбрал, че измъкване няма и е предпочел да приключи със себе си.

Ако беше тръгнал действително да бяга, нямаше да се спре на 500 метра от местообитанието си. Той е бил бивш затворник, човек врял и кипял, уж интелигентен, няма как да не се сети, че ще претърсят първо цялото село. Щеше да избяга към гората и да търси начин да се спасява. По-скоро не е очаквал изобщо да го търсят за убийство, но други са знаели, че го търсят, дошли са и са го ликвидирали и са си прикрили следите. Той си е приготвял ядене, за да яде.

# 1 763
В никакъв легион не е бил, това са легендите на Цацаров че уж бил професионален убиец.

Е, кога е бил в този легион като е бил в затвора и после се е крил пак да не влезе в затвора? Така лесно ли се влиза в Легиона, според теб?

# 1 764
Продължавам да недоумявам- как при самоубил се, полицията не знае с какво се е самоубил Grinning Пищакът се е телепортирал или е някакъв особен вид динозавър?
важното е, че го знаят по дрехите

# 1 765
  • София
А този работодател кога проговори? Сега като го откриха самоубил се Росен ли?

# 1 766
Ако някой е искал да натопи Росен е напълно възможно да го направи.. Окървавени дрехи защо някой ще държи в къщата? Обикновено се заравят или изгарят... Кръв от жертвите има, кръв от Росен защо им е необходима.. Просто вземат негови дрехи, мажат кръв от жертвите и ги оставят в къщата на Росен. Полицията ги открива и го обвинява- лесно и удобно. Но мен ми направи впечатление друго. Те съобщиха, че по днк от следа са разпознали Росен като убиец. А четох, че нашата полиция не пази банки с днк даже на лежали в затвора. Само отпечатъци.. Та как тогава го съобщават това и  то официално? Че и днк пробите бяха готови за 2 дни... От къде взеха днк на Росен, не бяха намерили все още вилата където се е криел? Това го попита в едно интервю бивша клечка от разузнаването...

# 1 767
  • Ямбол
А този работодател кога проговори? Сега като го откриха самоубил се Росен ли?
На журналистите - сега. На полицаите, преди това.

# 1 768
  • Варна
Не разбрах само как са затворили устата на десетки полицаи, следователи и т.н.? И на близките, разбира се, нали се сещате, че тези хора имат близки, които малко или много имат свои подозрения.  
Отказвам се, то е все едно да оборя световните конспирации...

В случая не вярвам, но по принцип..
Полицаите са под пагон, достатъчно е да се издаде заповед.

# 1 769

Дрехите могат да бъдат подхвърлени в която и да е от двете вили, и там да бъде "самоубит", а как са ги "обработили" с негова кръв, ако той е невинен съвсем не ми стана ясно, ама карай, щом си вярваш.
[/quote]

Защо да им е кръв на Росен? Да не е бил ранен при убийствата? Те от къде знаят, че има и негова кръв? Или кучето го е ухапало преди да го гръмне?

Общи условия

Активация на акаунт