Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 539
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 950
Е, не...голяма излагация - журналистът на Бит каза, че къщата, в която е открит е на 3 мин.пеша от къщата където се е бил самонастанил.
Добре, че не е е хукнал да се крие по далеч, сигурно месеци щяха да висят там.

# 1 951
А оня танк за какво го закараха там?
За да видим колко сериозна е операцията по търсенето на обвинения ли  Mr. Green

# 1 952
на 3 мин. че да може по-лесно да го занесат

# 1 953
Ем да бе,то тия 3 мин. пешеходно разстояние са били в тооооолкова трудно проходима местност,че чудно как Росен е отишъл Thinking

# 1 954
Скрит текст:
Някаква жена по Нова с много блага усмивка коментира, че бил винаги любезен
Симпатичен, с брада "като на художник" и винаги изпран.

Най-големия цирк, който очаквам е , след време да кажат, че не е бил нито педофил, нито е одил у затворо, че е бил с приятели по време на убийството и не е познавал жертвите.

П.П.: И че не е се е казвал Росен.
Всъщност, аз не иронизирам. Не мога да го направя на фона на тези големи трагедии и погубени животи.
Нищо чудно да е бил такъв, както го описват съседите му и тези, които са го засичали.
От самото начало изказах съмнения относно съшитата с бели конци версия и докато за този случай успяха набързо да намерят изкупителна жертва, без да се свенят да говорят за ДНК експертизи, относно убийството от днес ще трябва да замълчат.
Това се нарича "двоен аршин" пред нещастието на бедния маргинал, който вероятно се е забъркал с някой, с който не е трябвало и убийството на богат бизнесмен.

И най-слабите психолози знаят, че убийства от страст не се развиват по този начин и най-малко, извършителите им не отлагат във времето собственото си самоубийство (ако приемем приказката за топлата храна и активния до към 4-5.01. профил във ФБ); те не отиват да унищожат цял род и после да ходят на срещи с работодатели и прочие...

Ние, също обикновените хора, няма да научим истината, но най-лошото е, че тези, чиито заплати плащаме, считат и че нямаме право на това. А подобна скалъпена история е и реална заплаха за всеки, че човешкият живот е толкова обезценен, че може да се окаже брънка в система от машинации и игри.

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 20:41 от Tsugumi

# 1 955
  • Sofia
Отчайващо е какви версии и теории на конспирацията се развиха в тази тема! Или наистина пишещите са изтрещели и имат проблем, на който трябва да обърнат внимание, или се забавляват с малоумните си теории!

# 1 956
Досега всичките му познати казаха, че не са могли да го познаят на тази снимка.
Откъде са я изкопали? Нали е имало негови снимки във вилата, защо ни я пробутаха само тази, и още една, на която пък лицето му почти не се вижда.
За мен убиецът не е мъртъв и не е задържан. Най-лошото е, че усещам безкрайна несправедливост и безпомощност, и не виждам никаква светлина в тунела.

# 1 957
Направи ли ви впечатление, че по новините когато дадоха репортаж от постройката където са намерили Росен, стаята беше със запечатана врата? Защо при другите улики не беше така и журналисти обикаляха навред? А тук пълна тайна...

# 1 958
То така трябва да бъде.
Какво беше това тъпкане и разхождане в предната къща един господ и полицейските началници знаят.

# 1 959
Отчайващо е какви версии и теории на конспирацията се развиха в тази тема! Или наистина пишещите са изтрещели и имат проблем, на който трябва да обърнат внимание, или се забавляват с малоумните си теории!

Аз имам пет версии.

1. Сбъркали са си професията. Неосъществената детска мечта на всеки от тях е да се занимава със сложни и заплетени крими загадки.
2. Четат много кримки (съмнителна версия, предвид нелогичните им съждения)
3. Гледат много трилъри (най-вероятната версия).
4. Мразят държавата и всички институции.
5. Забравят да си пият хапчетата

# 1 960
  • Sofia
Откъде са я изкопали? Нали е имало негови снимки във вилата, защо ни я пробутаха само тази, и още една, на която пък лицето му почти не се вижда.
За мен убиецът не е мъртъв и не е задържан. Най-лошото е, че усещам безкрайна несправедливост и безпомощност, и не виждам никаква светлина в тунела.
Тревожи се и внимавай! Ще усещаш безпомощност, докато не видиш "светлината в тунела" и не помислиш логично къде може пък да е тоя убиец.

# 1 961
Тревожи се и внимавай! Ще усещаш безпомощност, докато не видиш "светлината в тунела" и не помислиш логично къде може пък да е тоя убиец.

А ти можеш да раздаваш съвети на някой, който ти ги е поискал. Мен лично мнението ти /и съветите ти/ слабо ме интересуват.

# 1 962
Дали е ходил на 1ви при Драгомир?

Малко странно е точно на 1ви да ходи до работата си.

# 1 963
  • Sofia

Аз имам пет версии.

1. Сбъркали са си професията. Неосъществената детска мечта на всеки от тях е да се занимава със сложни и заплетени крими загадки.
2. Четат много кримки (съмнителна версия, предвид нелогичните им съждения)
3. Гледат много трилъри (най-вероятната версия).
4. Мразят държавата и всички институции.
5. Забравят да си пият хапчетата
Толкова синтезирано и вярно не можех да го изразя! /След едно-две питиета и четене на тази тема/

# 1 964
Добре де, момичета, подигравайте се, но не можете да отречете, че има сериозни дупки в официалната версия. Защо ги изтребва всичките, след като вече е убил Кети? Защо се опитва да си зачисти следите, след като ще се самоубива? Защо ако иска да се измъкне не бяга, когато му е времето? Защо седи онлайн и следи търсенето, вместо да се измъкне? Защо взема телефона на Кети, а не се оттървава от него? Защо ще се вижда със шефа си? Защо е педофил, пък е влюбен в Кети...как бил заплашвал Неделчо няма да коментирам. Неделчо е с над 10 години по-млад, много як, висок, има страст към оръжията и изглежда наистина мъжкар...как ще търпи той да го заплашва Росен? Да не би наистина да го е набил и унижил пред Кети, нали и това се споменаваше?

Общи условия

Активация на акаунт