Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 458
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 175
Никой не демонстрира пари от наркотици? Хайде стига, бе! На Луната ли живееш?

Гато, права си естествено, но говорим за кокошкарски истории (ако ги е имало). Това повод ли е за такова кърваво отмъщение?

# 2 176
Марин Марковски сигурно се е изял от яд, че няма да защитава Росен. Rolling Eyes

Никой няма да демонстрира, че има купища пари от наркотици например.. Нали тогава полицията ще го погне, от къде толкова пари има?

Колкото данъчните са погнали ало-циганите в палатите им.

# 2 177
Чета ви и си мисля как някои от вас си представят хора, замесени с престъпна дейност и мафия? Никой няма да си лепне ЕТикет на челото, че е от мафията...Никой няма да демонстрира, че има купища пари от наркотици например.. Нали тогава полицията ще го погне, от къде толкова пари има?
Та стига с това материално положение на убитите? Бедни били, за да са от мафията... Абе вие нармални ли сте? Просто ви се чудя...
Наркодилъри и наркобосове по региони се знаят и от полицията, и от журналистите, и от бг-майките дори. Живеят си прекрасно и си харчат парите без да ги е еня.
Нищо общо с конкретния случай.

# 2 178
айде да идва утре да видим неопровержимите доказателства.

# 2 179
  • тук и там
 Със шесторно убийство ,включително деца -полицията няма как да не те погне!Мисля си че престъпна организация  по-скоро  не би искала да привлича вниманието на цялата полиция и общество върху себе си .

# 2 180
"Смъртта на обвиняемия за 6-те убийства реши проблема на МВР"
Пред съда няма да бъде изправен обвиняем, затова разследващите могат да не доказват нищо:

http://www.segabg.com/article.php?id=888268

# 2 181
айде да идва утре да видим неопровержимите доказателства.
Ще ги опровергаете, не се съмнявам  LaughingPeace

За несъответствието топла храна на 4-ти и самоубийство на 3-ти - второто е уж по думи на висш офицер, според медия, не официална информация.

# 2 182
Е, не са толкоз прости, утре версията ще е друга. Версията за топъл радиатор и изплъзване под носа им едва ли ще я променят.

# 2 183
Никой не демонстрира пари от наркотици? Хайде стига, бе! На Луната ли живееш?

Гато, права си естествено, но говорим за кокошкарски истории (ако ги е имало). Това повод ли е за такова кърваво отмъщение?
Ами явно съм на Луната или ти се правиш на луда? Не ми говори за големите и всеизвестни нарко босове.. всички ги знаем, но тях никой не ги закача, нали? Говорим за "мулетата", които и 2гр да намерят в тях и майка им жална... Или ти не четеш статистика и не си чувала за тези "дребни играчи"?

# 2 184
"ившият съкилийник на Ангелов Марин Ташков обяви, по "България он еър", че Ангелов не бил способен да извърши шест убийства. Ангелов никога не е бил в Чуждестранния легион, нито пък е бил агресивен. "Изобщо не е човекът, който е описан. Да, той е един човек с много силно произнесено его, човек, който счита, че светът се върти около него. Но това, което се разправя, всичките тези истории, че той бил в чуждестранния легион, че бил обучен човек, извинявайте, това изобщо не отговаря на истината", заяви Ташков. Той допълни, че разследващите изкарали Ангелов като Рамбо, а той бил човек на години, без подготовка. "Този човек никога не е бил професионално трениран. И в цялата тази версия, ако ми разрешите, има - не пробойни, има направо огромни пропуски", заяви той. "

Зам. главният прокурор Борислав Сарафов твърди, че разследващите са знаели кой е извършителят по-малко от 24 часа след като са били уведомени за престъплението, т.е. още на 3 януари през деня. Едва 48 часа по-късно обаче те стигат до вилата, в която се криеше Ангелов. Кметът на Луково разказа, че когато полицаите нахлули в къщата, там имало приготвена храна и включен компютър. Тоест той спокойно си е следял новините минути по-рано.

Ето, че кметът бил казал, че имало топла храна и прочее на 4ти вечерта.

# 2 185
Lady, не е. Хипотеза, доколкото може без спекулации за семейството - нещо се сбъгва, и познат, за който е работила Кети, я вика спешно да се разберат. Семейството знае за проблема, но никой не очаква чак такова развитие. Жената отива, не се разбират, сплашват я, тя избухва и тръгва да бяга, и някой я застрелва. Даже не е нужно да са искали да я убият. Обаче, ако е било за вещ или информация, как ще оставят най-близките и живи, като знаят с кого и защо е излязла? Децата никой не е очаквал да са вкъщи.
Пак казвам, същото като официалото, просто вместо самотен, объркан маргинал, който сега излезе, че се е самоубил само от угризения, защото още не са го търсили на 3ти, няколко по-подготвени и с по-добър мотив.

# 2 186
Toва, че Кети е чистела къщи има ли го като официална информация?

Имам причини да мисля, че никога не е влизала като чистачка в някоя къща, но ако си споделя защо мисля така, ще трябва да изслушам/изчета пак една камара нападателни постове.

# 2 187
https://www.mvr.bg/press/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0 … D1%8F%D1%82%D0%B0

Аз само да обърна внимание, че официално е самоубит с няколко куршума. - "Назначена е балистична експертиза на гилзИТЕ от мястото, където е намерено тялото на издирвания. "

# 2 188
Toва, че Кети е чистела къщи има ли го като официална информация?

Имам причини да мисля, че никога не е влизала като чистачка в някоя къща, но ако си споделя защо мисля така, ще трябва да изслушам/изчета пак една камара нападателни постове.

Шефът на Росен каза, че имала фирма за чистене. Може да е имала работници

# 2 189
Това за гилзите е ясно.

Гато, за пръв път да прочета нещо, което звучи логично.

Общи условия

Активация на акаунт