Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 287
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Аз останах доста назад с информацията. Моля кажете къде са давали изказванията на МВР . Сигурно сте коментирали ,но прочетох само последните 5 6 страници.

https://www.facebook.com/btvnews/
целият брифинг е тук, около час е

много много благодаря!

Аз също благодаря.

# 2 536

2. Защо, аджеба, са убити всички в къщата?
/Знаели са за връзката й с Росен за мен не причина. Дъщеря й, майка й, мъжът й и завареният й син е доста странно да са знаели за тази връзка. Но дори да е така, очевидно има и други хора, които са знаели./

Най-вероятно Неделчо и останалите от семейството са знаели, че работят заедно /чистят къщи/. Росен знае, че намерят ли Кети мъртва, полицията ще издирва всички от нейното обкръжение. След убийството на Кети, Росен е сигурен, че останалите от семейството ще насочат полицията към него като евентуален извършител и затова решава да ги ликвидира. Любовната връзка излиза постфактум след убийствата от чатовете и разговори, както и от колегата с гаража, според МВР.

# 2 537

един от бисерите беше 'питайте мобилния оператор кой му е дал картата' (може би не цитирам правилно, но смисълът е това)
И това от прокурор
Да не сме гледали различен брифинг? Отговори, че това е добра идея за журналистическо разследване. И наистина е така.

Не , това не е работа на журналистите, а на държавата. Защото много вероятно е около тоя човек да има закачена цяла група, която кой знае кога ще се разсърди на някой друг, че не дава достъп до къщите из селата....

# 2 538
Кети е убита между 17 и 19 или 19.30 часа на 31.12, така разбрах аз. Останалите между 23 и 0.05
И това 00:05 как го изчислиха, че ми е много интересно  newsm78

Пишеше, че майката на Боби го е търсила по телефона малко след полунощ и някой ѝ затварял. Предполага се, че тогава вече са били мъртви.
И аз звънях на брат ми на НГ по това време и докато имаше сигнал свободно, след това, вероятно поради натоварена линия, сигналът даваше заето. Мисля, че така се получава и когато някой ти откаже повикването.
Та как майката на Боби е разбрала, че някой ѝ отказва повикването, а не е сигнал поради претоварена линия?

И Росен си е изтрил хронологията от неговия телефон, но любезно е оставил телефона на Кети, за да помогне на разследващите.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 17:50 от Алиска

# 2 539
  • София
На тия хорица версията им издиша със всяка изминала минута..
На мен пък всичко ми прозвуча логично и аргументирано.

И на мен. Не разбирам какво повече иска съмняващата се част от публиката, но то и аргументите взеха да ѝ посвършват, освен общия рефрен "не им вярвам", който, между другото, не е аргумент. 

# 2 540
човека поне прилежно е оставил доказателства: съмнителен сайт, чатове. па и се "самоуби". case closed. повишение на заплатите и по-ранно пенсиониране!

# 2 541
Логично ли е да изтриеш историята на разговорите си преди да се самоубиеш?

# 2 542
Логично е, ама не е аргумент...

# 2 543
Да, и на мен почна да ми звучи логично как една чистачка поддържа Х5ца пък и дори да е струвала 5 бона. И как се плаща кредит от 100 000 хил. и т.н.
Както предполагах - никаква любов няма. Само бизнес интереси между Кети, Неделчо, Росен и още много други.

# 2 544
Да не забравяме, че са чели брутална кореспонденция между Росен и Кети. Може да е отправял заплахи, може да са коментирали предишни негови кражби и намерения за нови. 100 процента е извършвал обири преди това, едва ли сефте му е хрумнало. По-страшното е, че и други хора може да е убивал.

# 2 545
  • София

Да. Много самоубийци унищожават кореспонденцията си, снимки, лични вещи и т.н., и то без да са убили шестима души преди това. Някои раздават притежанията си, някои ги изхвърлят. А някои пък нищо подобно не правят. Има всякакви случаи, няма общовалидни правила.

# 2 546
На мен пък всичко ми прозвуча логично и аргументирано.

И на мен. Не разбирам какво повече иска съмняващата се част от публиката, но то и аргументите взеха да ѝ посвършват, освен общия рефрен "не им вярвам", който, между другото, не е аргумент.  

На мен почти всичко ми беше логично още преди два дни, след днешния брифинг съвсем.

И да е трил и да не трил разговори - от една разпечатка от мобилния оператор всичко се разбира постфактум. Росен сигурно си е мислил, че като изтрие разговорите и хоп - те изчезват завинаги...

# 2 547
По-страшното е, че и други хора може да е убивал.
тц. по-страшното е че има престъпна организация и още много обири следователно хора, за които ние учтиво няма да питаме МВР-то. като им дойде времето и те ще се окажат самоубили се.

# 2 548
По-страшното е, че и други хора може да е убивал.
тц. по-страшното е че има престъпна организация и още много обири следователно хора, за които ние учтиво няма да питаме МВР-то. като им дойде времето и те ще се окажат самоубили се.

Или просто са използвали седмицата преднина да се изнижат зад граница...

# 2 549
. По-страшното е, че и други хора може да е убивал.

именно, голям кошмар. аз почвам да се безпокоя за своя дом и безопасността на своите близки заради този кошмарен случай. по-добре да беше любовна история и прочее неща, които не е касаят...

Общи условия

Активация на акаунт