Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 261
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 2 655
  • София
Това е . Мъртви хора. Кой е виновен, кой стрелял аз не разбрах.
Да почиват в мир.

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 09:20 от Shatzi

# 2 656
Защо по дрехите на Росен е имало само кръв на Кети и на Неделчо? А от другите трупове?

# 2 657
Защо по дрехите на Росен е имало само кръв на Кети и на Неделчо? А от другите трупове?

Май бяха казали че и синът се е съпротивлявал, има логика да има и негова...

# 2 658
Разберете - дали на скандал, или с тон за непораснали дечица, няма как да накарате човек да спре да пита. Това е личен избор - дали и кога ти идва в повече и приемаш еди-коя си версия за финална.
 Съжалявам, но " няма как да знаем какво е станало", "няма как да знаем какво мисли", и "питайте кучетата", на мен не ми стига. Дреме ми, че са били прости журналистите и са ги изнервили. Много чувствителен народ, бе, ей - кой убива, кой пръска хумор, се от нерви!

Тях явно ги е местил друг, но сега ще скочат да ти кажат колко е съвсем очевидно,  че едните са цапали, а другите - не.

# 2 659
Не са казвали нищо за кучето, но вероятно се е изплашило от изстрелите по Кети, избягаро е и се е прибрало в къщата. По снимките се вижда, че е домашно е се е гледало вътре. Предполагам, че вътре е убито.

От какви изстрели да се е изплашило? Нали оръжието е било със заглушител...

# 2 660
  • София
Не си ли е пазил заглушителя само за самоубийството в тилилейските гори  Mr. Green

# 2 661
То и без да ги мести би трябвало да има кръв, а и кръвта да не е само по дънките.
Да кажем имал е връхна дреха, която е изхвърлил за разлика от дънките.

Само, че въпреки обещанията никакви подробности не бяха изнесени и журналистите  не ги питаха.
За мен тази пресконференция беше тотален провал, въпреки че давам предимство на версията на разследващите, т.е. приемам, че Росен е убиеца.

Само ми се струва или наистина от пресконференцията останах с впечатление, че не знаят къде точно е убита Кети, а предполагат че е някъде на мястото където си разхожда кучето?

# 2 662
Пак се чува пукот, а кучетата се страхуват много. Имам куче и знам. Но дори не знам дали Кети е убита с оръжие със заглушител? Това мисля аз, не съм го чела никъде.
Мисля, че знаят на кое място е убита, защото казаха, че тялото е престояло няколко часа преди да се върне с колата.

# 2 663
  • София
Може и да не знаят точно къде е. Мисля, че това дали тялото е престояло на друго място (в друга поза) се познава по оттичането на кръвта. Т.е. това може да се прецени и без да се знае точно къде се е намирало.

# 2 664
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не съм гледала брифинга,но прочетох всяко едно мнение в темата,която следя от първата публикация.
Аз съм объркана,толкова много сценарии и никой не звучи напълно правдоподобен.

Лунна пътека постави доста логични въпроси на една от последните стр,въпроси,които и мен вълнуват.
Последно имали ли са или са нямали интимни отношения Росен и Кети??
Уж голяма любов,уж страст,уж само за нея говорил и изведнъж .... мотив: недадени ключове и кодове.
Цялото семейство знаело за тях..ама наистина,жената си кръшка с месния селски бек и за всеки от семейството това е нормално.Сигурно и Неделчо е излизал от къщата,когато Росен е посещавал Кети...да не им пречи на секса..То освободеност и толератност - ок,но в този случай,това го няма и по филмите.

И аз да попитам,кой нормален крадец ще иска ключове от чистачката,след като може спокойно да разбие прозорец и да влезе(както се разбра,това го умее много добре).И нали при евентуален обир,първо ще стигнат до чистачката,при което и моментално до Росен..

Шефа още на 1-ви е знаел за трагедията,а жертвите са намерени на 2-ри..Е,това не го ли прави съучастник?И вместо да раздава интервюта по тв-то,защо не е подведен под отговорност?

# 2 665
От брифинга - "Росен убил всички свидетели, защото искал да заличи всички следи водещи към него.След смъртта на Кети именно семейството й е заинтересовано от разследване..."
1. Росен не е убил всички свидетели, работодателя му точно го издава. Защо Росен не е убил най-важния свидетел?
2. От какво разследване се е страхувал Росен? Той вече е осъден и е издирван... Освен това ако е смятал да се самоубива какво значение ще има за него едно разследване... Ако не е смятал да се самоубива, защо не е избягал?

Нов цитат : "Кети е убита след 19,30 в района около къщата...Тялото на Кети е изхвърлено след това...Росен е превозил тялото на Кети с джипа...Роднините на Кети са я търсили ..."

Тук не става ясно кога Кети е излязла и като е убита около къщата им, къде Росен е скрил тялото й докато извършва другите убийства? Или тялото е лежало там някъде си на улицата? Как и къде са я търсили, по телефона, по улиците? Ако са обикаляли да я търсят как са се прибрали точно преди Росен да отиде и той в къщата? Времето между двете убийства е много кратко... Надали може да разхождаш куче часове наред... И защо Росен просто не е изчакал Кети да се прибере и да ги изтрепе всичките в къщата, ами му трябва да взема джип, да мъкне тялото и да го хвърля по тъмно в кладенец.. Ако е да заблуди полицията, защо е оставил джипа близо до кладенеца?

# 2 666
И не е проблем, че не е намерено мястото на убийството?
Да ви кажа, доказателствата за официалната версия спокойно можеше да бъдат тълкувани и така: Кети е убила семейството, защото е искала да е с Росен, срещнала се е с него, признала му е, той и е отказал ужасен, тя се самоубива от мъка, прегръща я за последно, отива до къщата, премества ги, за да провери дали има някой жив, взима пистолета и се самоубива, когато осъзнава от каква ужасна трагедия е част.
Да ме прощава и, майната му, на който господ позволява такива трагедии, обаче едни 3 часа разминаване между смъртта на Кети и семейството, дето нали не можело да се определят с точност като минело време, са единственото, което пречи грозните неща, които написах да паснат. Още ли ви е все едно дали има доказателства, или и аз съм болен мозък, и майната му, че е по-лесно?

# 2 667
бе здраве да е. кой повервал, повервал. от нас толко'. Laughing

# 2 668
Мисля, че знаят на кое място е убита, защото казаха, че тялото е престояло няколко часа преди да се върне с колата.
Те са длъжни да знаят това място, ако повдигат версията. Иначе са само фантазии, на които трябва да вярваме или не (по друга потребителка).
Това, че тялото е престояло няколко часа не означава, че знаят мястото, а само че (би трябвало да) знаят хронологията на събитията.

А има ли доказателства, че въпросните дънки са негови? Все пак, става дума за несъществуваща де юре вила, в която очевидно може да се влезе не особено трудно (въпреки съобщението за онлайн видео наблюдение) и в която, се предполага, да има вещи на собственика, както и на други лица (подобни на Росен, които също да се се укривали там отделно или заедно с него).
Кити била убита някъде до къщата (без да е уточнено, къде и без някой да я е открил там). Според мен, упорито се опитват да отдалечат убийството й от мястото на откриване на трупа, което е по-вероятно да е на местопрестъплението на нейното убийство.
А мястото около кладенеца и около местонахождението на колата, мисля, е ключово. Защо трупът й е скрит там, а колата е оставена наблизо? Защо свидетелите имат избирателна памет?
И най-вече, срещата на Росен с работодателя му. За мен тя е знакова, че Росен не е знаел за всички убийства или че не е предполагал, колко близко е до това да бъде заподозрян, защото е познавал (знаел нещо за) самите убийци и е бил по-скоро уверен, че уликите може да насочат към тях.
Може и да е имал уверение, че няма да му се случи нищо, че е "гарантирана" безопасността му и следователно, може да остане във вилата, където и преди е живял. А е бил използван за изкупителна жертва още от самото начало.

А тефтерчето? За него експертизите, защо не са така експедитивни и бързи?!

Лунна пътека, той може да не е планирал да я убие, а това да е следствие на други събития. Може пък и да е бил използван като подставено лице, т.е. други да са планирали това, но да са използвали него (например, за среща с нея). Следователно, последващите убийства не са първоначално планирани от него.

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 22:19 от Tsugumi

# 2 669
Те така смятат , че обществото ще се успокои
Има хора , които вярват в работата на институциите.
А има и друга група, които предпочитат да вярват , защото това е своеобразен инстинкт за самосъхранение.
Но в този случай нищо не си е на мястото и точно разследващите съдействаха за версиите , теориите и всичко останало.
Ако не беше се пъчил Цацаров , ако Сарафов не беше говорил за днк преди да открият Росен , ако само излизаха официално , за да кажат , че се работи усилено и отговорно по случая, щеше да е друго.
То аз взех да се радвам , че допуснаха журналистите с тях. Рони показа топла стая и топла печка- Сарафов днес беше изумен.
Кой ли е по-запознат със случая- обществото , или сричащите разследващи.
И къде е бил трупът на Кети толкова часове ? Изобщо , никаква последователност , нито мотива , нито нищо стана ясно.
Най- тревожното е , ако истински поръчители и извършители вилнеят сега някъде , а за нас случаят е приключен.

Общи условия

Активация на акаунт