Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 968
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 3 120
Лиляана, а когата преди малко Organza преиначи думите от брифинг-а това не го засече така ли ? Или ти засичаш избирателно ? А аз споменах 3 лъжи, ти защо не коментираш и не "засечеш" и другите 2 тогава ???Продължавам да твърдя че Сарафов лъже.

# 3 121
Нали не мислиш, че някой може да каже какво се е случило с точност във времето и в действията, било то експерт? Направени са възстановки и беше изнесена информация. До колкото си спомням и твоят цитат не беше точен..

Последна редакция: сб, 13 яну 2018, 00:18 от Organza

# 3 122
Никога няма да повярвам на официалната версия, а ако тя беше вярна би било толкова лесно да се докаже...
Най малкото в къщата в Нови Искър, при положение че Росен е бил поне 45 минути (по тяхни данни) , и уж е искал да прикрие следи даже е бърсал кръв с кофата и парцала.Най малкото при местенето на труповете трябваше да има я отпечатък я негово ДНК,ако беше чак такъв професионалист да почисти всичко , защо не си изхвърли панталона с кръв или директно да го запали ? А въобще кое е най силното доказателство за едно убийство - оръжите с което е извършено.Откъде накъде , човек който събира гилзите и гледа да не остави следи, няма да се оттъреве от ОСНОВНОТО доказателство - а именно пистолета.Спокойно можеше да го скрие в някоя дупка или пропаст в Балкана , и чиста работа.После и да го хванат мн трудно ще го докажат че е той.

# 3 123
 Росен - Мозъка - Рамбо,  на 1-ви пие бира с "работодателя си", след това 2 дни се мотае в района - ай стига де! Ама на мен ми омръзна да им пиша оср@ните несмилици.

# 3 124
Какво толкова се чудите за дънките. Не е имал други дрехи, вероятно ги е почистил и прибрал, мислейки си, че е заличил следите. Или са изглеждали без кръв, но изследвани с уред и проби резултатите са показали друго.

а ти можеш ли да ми посочиш едно убийство заради РЕВНОСТ, в което са избити и баби, деца, и гаджета на децата (напълно непознати).
Писах, че според мен има емоционален фактор, а не бизнес интереси. Дали е ревност или нещо друго, това не знам дали ще се разбере, но смятам, че в основата е личен мотив.
В такива случаи се избива който има лошия късмет да е на конкретното място, без оглед дете ли е, дори собствени, баби, гаджета и т.н., в смисъл не само този, заради когото е драмата, а до крак.
Примери колкото искаш.

П.П.
Никога няма да повярвам на...
А аз никога няма да повярвам как около такива случаи "случайно" се регистрират нови хора и пишат само в конкретна тема съвсем тенденциозно, и нещо повторено 100 пъти започва да изглежда истина...

# 3 125
  • Ямбол
Росен - Мозъка - Рамбо,  на 1-ви пие бира с "работодателя си", след това 2 дни се мотае в района - ай стига де! Ама на мен ми омръзна да им пиша оср@ните несмилици.
И това го знаеш откъде? От интервюто ли? На което може да каже каквото си иска, а може и някои неща да не ги каже.

...

П.П.
Никога няма да повярвам на...
А аз никога няма да повярвам как около такива случаи "случайно" се регистрират нови хора и пишат само в конкретна тема съвсем тенденциозно, и нещо повторено 100 пъти започва да изглежда истина...
Точно така. Патеката се скъса да го повтаря, сега някакъв новорегистриран със същите думи го повтаря.

# 3 126
"Какво толкова се чудите за дънките. Не е имал други дрехи, вероятно ги е почистил и прибрал, мислейки си, че е заличил следите. Или са изглеждали без кръв, но изследвани с уред и проби резултатите са показали друго."
E тва вече е смешно, според брифинг (тук цитирам обичното оттеб МВР)  Росен винаги е ходел с раница и е имал дрехи в раницата.И не е имал други дрехи ??? Само един чифт панталони , леле повярвах ти.И интересно как ти самата спекулираш безочливо с абсурдни доводи, само и само да подкрепиш "хвърковата си теза" обаче, ако някой друг изложи друга много по вероятна хипотеза това са "глупости", "конспирации" и т.н . Тц тц, добре че има такива хора, то и за това цялата държава е на такъв хал

# 3 127
  • Ямбол
А каква е твоята теза?

# 3 128
  • Sofia
Официалната версия никога няма да удовлетвори любителите на конспиративните, тегави, психопатски и инспирирани от собственото им увредено съзнание теории! Всякакви разследвания, експертизи, събиране на доказателства, полицейски глупотевини са несъществени! Те си имат версии и трябва да ги изложат.

# 3 129
и каква точно е официалната версия ? Отделно какво точно доказва наличието на днк на 2 (две ) от жертвите върху панталона.Ако са били няколко човека а той е помагал при преместването на телата тогава пак би могло да има ДНК по него (интересно защо няма от другите жертви), но това отново не е доказателтсво че той е убиецът.

# 3 130
Кметът поне едно социално погребение да организира на Росен, защото май ще заема място в претъпканите хладилни камери на "Съдебна медицина". 

Хм, нали имаше брат...

# 3 131
Няколко са били. И си прехвърляли пистолета, защото не могли да съберат пари за втори. И са децата и кучето, защото не искали да си играят с тях.

E тва вече е смешно, според брифинг (тук цитирам обичното оттеб МВР)  Росен винаги е ходел с раница и е имал дрехи в раницата.И не е имал други дрехи ??? Само един чифт панталони , леле повярвах ти.И интересно как ти самата спекулираш безочливо с абсурдни доводи, само и само да подкрепиш "хвърковата си теза" обаче, ако някой друг изложи друга много по вероятна хипотеза това са "глупости", "конспирации" и т.н . Тц тц, добре че има такива хора, то и за това цялата държава е на такъв хал
Именно, едни на него, и едни резервни, облякъл е чистите и е имал само още едни, които е почистил или е мислил да ги почисти, за да има резервни.

А доводите ми явно не са толкова безумни щом съвпадат с мнението на разследващите. За момента техните изявления са ми пъти по-логични от подхвърлянията на хора, жадни за внимание и сеир, които нито са видели доказателствата, нито нищо от разследването.

Пак ще напомня, че става дума за огромен екип, не са двама полицая, които могат да си измислят удобна история. Сред всички тези хора има всякакви, никой няма да пренебрегне съмненията си. И за разлика от всички тук, те са учили за тази работа и разполагат с всички улики и свидетели.
Просто е смешно да се правите на детективи.

# 3 132
Кметът поне едно социално погребение да организира на Росен, защото май ще заема място в претъпканите хладилни камери на "Съдебна медицина".  

Хм, нали имаше брат...
Не само брат, и сестра има май. Имат си работа хората.

# 3 133
  • Ямбол
и каква точно е официалната версия ? Отделно какво точно доказва наличието на днк на 2 (две ) от жертвите върху панталона.Ако са били няколко човека а той е помагал при преместването на телата тогава пак би могло да има ДНК по него (интересно защо няма от другите жертви), но това отново не е доказателтсво че той е убиецът.
Защо по дрехите на Росен е имало само кръв на Кети и на Неделчо? А от другите трупове?

Ще доживеем ли да разберем каква е тезата ти? Или ще я споделиш в някой от следващите си акаунти?

# 3 134
По спомен работодателят беше казал, че не са в добри отношения.

Общи условия

Активация на акаунт