Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 784
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 3 330
Ха, интересно... значи или е имал лични документи през 2013 или е бил ограбен (и в двете никак не се съмнявам)

# 3 331
Какво имаш предвид?

# 3 332
Мнение 2277 в тази тема, линк към статия, публикувано постановление
Има ЕГН,  да, роден е на 24.04.1961г.

По въпросното Постановление, адресът му е в "Надежда", Кети също беше живяла там и в началото пишеха, че са се познавали от 10 години.

# 3 333
В интервюто на Сарафов по напред в темата от 24 часа е преобличане във вилата в Луково.
Днес в интервюто на гл.комисар - пак натъртено на преобличането, в помещението и със свидетел, който го е видял.

Само, че версията за отиване до София и обратно до НИ въобще не ми се струва реална, освен ако някой го е возил и този някой е свидетеля.

# 3 334
Това от мнение 2277 не е като да прилича на съдебните решения в интернет, а снимки на страници от дело, направени най-вероятно от деловодителка. В общи линии отвратително, но нищо ново.

# 3 335
 Така е, не го написах като отговор на теб, бях казала на потребителка по назад, че съм виждала документ с данните му, и отговорът ми се засече с твоето включване.

# 3 336
Да, разбрах, но за целите на разговора поясних.☺

# 3 337
В интервюто на Сарафов по напред в темата от 24 часа е преобличане във вилата в Луково.
Днес в интервюто на гл.комисар - пак натъртено на преобличането, в помещението и със свидетел, който го е видял.

Само, че версията за отиване до София и обратно до НИ въобще не ми се струва реална, освен ако някой го е возил и този някой е свидетеля.

Защо заключихте, че се е преобличал в гаража в София между убийствата? Пак гледах брифинга и Сарафов каза, че е иззета раницата от гаража. Изобщо не споменава преобличане. Което не значи, че се е преобличал там във въпросната нощ.Маринов го споменава, но казва, че се е прибрал и преоблякал във вилата в Луково.
В интервюто пред 24ч. Сарафов казва, че дрехите,напоени с кръв са намерени в дома на РА(вилата в Луково,предполагам), заедно с гилзи. Не е споменавал за преобличане.

# 3 338
Няма да въртя пак записи, по спомен - Маринов каза помещението, което е обитавал + свидетел.
Второто на вилата в Луково няма как да има, освен ако с Росен не е  живял  още някой.

Да продължа и приключа, защо не може да има свидетел за вилата.
Може и да е имало празнуващи НГ в долните вили, но те едва ли са видели Росен, тази вила е отдалечена и прозорците са и облепени, т.е. дори светнат прозорец не се вижда.

Последна редакция: нд, 14 яну 2018, 23:34 от flambe

# 3 339
т.е смяташ, че се е преобличал пред него? Наистина казва, че има св.показания и факти, но не смятам,че конкретизира точно с този свидетел и изобщо, че някой го е видял в момента на преобличане. Освен ако не се е преобличал в гората и по някаква чиста случайност го е мярнал някой. Все пак са разпитани над 20 свидетеля, може съвсем друг човек да го е видял.

# 3 340
  • густо майна Филибето
Няма как, още в 18:00 е тъмно.
А не може ли да е отишъл в гаража с БМВ-то? Може и патрони да е имал там, все пак е по- сигурно място от вилата.

# 3 341
Не смятам, че се преобличал пред него.
Смятам, по начина, по който днес гл.секретар го разказа, че този свидетел го е видял на 31 и му е направило впечатление, че се е преоблякъл.
Пример - карал го е с кола, бил е пред помещението и видял смяната на дрехи  и т.н.

На вилата в Луково това е невъзможно, освен ако в къщата не е имало някой или не го е чакал в тъмницата на 31 в гората да се върне. Абсурдно.

Пак повтарям - това там са невероятни джандеми. Гора, баири и точно отдолу нагоре нямаш видимост, т.е. дори да е имало празнуващи във вилите, дори той да е направил грешката да мине покрай някоя вила с хора в този момент(там е прието непознати да се спират и поздравяват) едва ли се е върнал по същия път и на тях би им направило впечатление, че се е преоблякъл.
Случайна среща още по-малко е вероятна, все пак е 31 след 19 часа.

# 3 342
Цитирам " След като той е извършил убийството на Кети, се е върнал там, където е обитавал помещението.Това е скрепено със св.показания и факти. Преоблякал се и след това е планирал.."
Не смятам, че е имал предвид гаража.

# 3 343
Боли ме глава и не ми се спори повече.
Вилата в Луково и свидетел е абсурд.
Освен ако не е тръгнал през прекия път по билото, а е намерил някой да го закара през дефилето.
Пак е малко вероятно.

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 00:14 от flambe

# 3 344
Не споря. Не твърдя също, че във вилата го е видял някой. Просто не мисля, че е ходил до гаража и не мисля,че Маринов е казал това.

Общи условия

Активация на акаунт