С огромен копнеж чакаме февруарски бебевалеж!

• 56 184
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ама на листовката пише че точно и от един прием и то на термин пак може да предизвика проблем в бебенцето. Такова сериозно предупреждение не съм виждала на никое друго лекарство. Ок съм и с антибиотиците и другите неща. Но просто се чудя дали плюсовете и минусите от приема в случая са изчислени правилно.

# 76
Kothi нищо не ти пречи да се допиташ до компетентното мнение и на някой друг лекар Simple Smile Момичета помогнете ми в избора на козметика като марка. Само това ми остана като покупки и ФИНАЛ :d Вие на бг козметика ли заложихте или на медицинска ? Наистина ми е много трудно ....

# 77
Да. Просто в болницата е по трудно да взема и друго лекарско мнение. Освен от моята. А и лежа по цял ден тук и мога да пиша а да ви досаждам тук с моите тревоги най-лесно:).
За козметика аз бих взела mustella или hipp . Но и аз не съм стигнала до там все още.

# 78
Едно от малкото неща, които са ми вече налични е козметиката. Избрах Мустела, за сега ползвам крема против стрии и съм доволна. Другите продукти ми ги препоръчаха. Аз вчера влязох в магазин за бебешки дрехи и установих, че идея си нямам какви дрехи да купя и по колко. Например в размер 50/56 колко бодита, колко ританки, панталончета, блузи да имам налични. Зачудих се върху ританки може ли да се облече панталонче,  че много рапарски дизайн ми се видяха. И се разсмях на себе си.😀

# 79
Козметиката, на която се спряхме и купихме са всички продукти на серията  на Jhonson&Jhonson Bed Time /лилави на цвят/. Мирише превъзходно! За мен само казах какво ми трябва и аптекарката ми даде, не съм обръщала внимание на марка.

# 80
Акушерка ми е казвала че Джонсън'с е най-тъпканото с химикали и вредни неща...

# 81
  • София
Акушерка ми е казвала че Джонсън'с е най-тъпканото с химикали и вредни неща...

Точно тази марка е козметиката, която в никакъв случай не бих взела. Подкрепям мнението на assija_s, много се изписа за Джонсън и колко е вредна всъщност козметиката им, пълна с химикали и какво ли още не...

# 82
Козметиката, на която се спряхме и купихме са всички продукти на серията  на Jhonson&Jhonson Bed Time /лилави на цвят/. Мирише превъзходно! За мен само казах какво ми трябва и аптекарката ми даде, не съм обръщала внимание на марка.

Подкрепям за Джонсън. Даже май ги бяха съдили тези измикяри. Никога не бих взела. Свекърва ми ми е казвала, че едно време е било най доброто, но сега като чета. Най- добре вземете медицинска козметика по скъпа е, но да ви е мирна главата.

# 83
  • Down Under
И аз съм твърдо против Джонсън. Така се изринах точно от това олио лилавата серия, едвам се оправих. Приятелка ми беше пратили статия, направено е проучване и се оказва, че са пълни с боклуци.

# 84
Аз съм взела мустела,бочко и здраве като козметика и чисто пресовано кокосово масло,ще видя кое ще му действа най добре,както с памперсите,ще чакам сам да си покаже,не държа на марка или да е скъпо,важното е кожата му да го приема добре.
Багаж за болницата съм си нагласила за тук,ако се наложи или стане нещо преди 15 януари когато се прибираме в Пловдив.Иначе за там само лична карта и лак и документите от аг ми казаха,всичко друго и за мен и за него го осигуряват.

# 85
...Аз вчера влязох в магазин за бебешки дрехи и установих, че идея си нямам какви дрехи да купя и по колко. Например в размер 50/56 колко бодита, колко ританки, панталончета, блузи да имам налични.
За бройките и аз не бях сигурна. Използвах този примерен списък за ориентир, като някои неща ги пропуснах по моя преценка, други добавих . Ако от нещо имам нужда ще купя  повече бройки.

http://bebe1.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%B7%D0%B … D0%B4%D0%BD%D0%BE

# 86
Аз много се чудих дали да взема медицинска козметика или някоя от често срещаните и в крайна сметка реших да видя как ще потръгне с Хип. Това за начало, междувременно ще питам педиатърката, ще видя как му понася и колко всъщност суха му е кожата и ако се наложи ще взема медицинска, тамън ще се консултирам с лекарката по въпроса коя е подходяща.

# 87
Аз поръчах от щатите био бадемово и авокодова масла. Отделно имам за дупе няколко кремчета - здраве, бочко, мустела, бепантен, судокрем. За измиваве имам на мустела и бочко.

# 88
  • София
Здравейте, по-другата седмица ще има лекция за Кърменето с Ася Демирева професионален консултант по кърмене, ако някой се интересува, аз ходих на няколко лекции в началото на бременността и останах доволна, сега пак ще отида да си припомня  Simple Smile

# 89
  • у нас
Аз днес бях на преглед.  Бебето е 2800. Нямам разкритие. Голямо бебе ми се вижда, а сега влязох в 9я. Все пак има го момента че вече измерванията не са най точни.
Козметиката на Джонстън и аз не я харесвам. Взела съм а дерма и мустела. Напипах някаква промоция и те така или иначе се върват и ще се изразходват.
За браковете.....Аз имам предложение от доста години и може би пропуснахме момента. От ученици сме заедно и вече 18.5 години. Имаме дъщеря на 7 и половина и чакаме момченцето ни да се появи. Току ме хващат някви мисли да отидем да подпишем, но като че ли надделява като порасне малкия и да се подпишем в присъствието на децата.

Общи условия

Активация на акаунт