С огромен копнеж чакаме февруарски бебевалеж!

• 56 193
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Almond eyes, Какво стана с микробиологията?

# 121
  • Пловдив
Следващия път ще го коментирам с аг-то, дано да е колкото се може по-късно и бебка си стои мирно в коремчето до последно.

# 122
Almond eyes, Какво стана с микробиологията?
Нищо, чакам си да ми излезе останалата част от нея, но явно ще я качат в понеделник, не съм им запозната с на Цибалаб процедурите, за първи път там оставям. Та като излезе ще се консултирам с док, надявам се само левкоцитите да са нещо завишени, поне разни бактерии, гъби да няма, че досега всичко ок и накрая в последния месец, не ми се ще...

# 123
  • София
Аз дадох мб в четвъртък и не е готова, но имам някакъв проблем аз с Цибалаб в Щерев, ще ги убивам.
Новогодишната игра наистина е брутално досадна, но май продължава до утре и край, слава Богу!!!
Памперси взехме една единична интро двойки от дм-ските, babylove. Това само докато е мъничка, а като наддаде започваме с многократни.
Аз с нервите съм добре, но със съня съм го закъсала. Събуждам се след два три часа сън и се ококорвам, така изкарвам по три четири часа само във въртене и подместване, след което записвам и къртя до 11.... А главата ми е на менгеме съответно Sad
Да не говорим че ме петна някакво разтройство, не много силно, но тегаво, от няколко дни...

# 124
Пиши като излязат,зачудих се какви са тези неща. Дано всичко да е наред Flowers Hibiscus

# 125
Аз съм дебилно спокойно за всичко. Като нещо си изохкам, мъжа ми само пита "да не раждаш" Simple Smile На два пъти ми се случи да се разплача от нерви, което никога не ми се е случвало, но се стегнах бързо.
Не работя от началото на юли месец, но вече от седенето в къщи ме боли всичко. Започнах да се изморявам лесно. Дори се чудя дали днес да не почистим основно из къщи, докато все още мога, на почивки разбира се. Само се чудя терасите има ли смисъл да се чистят.

# 126
  • София
Аз исках да попитам дали сте си избрали педиатър? Ще му звъните ли сега януари или направо като родите?
Аз още началото на декември говорих с педиатъра. Според мен е хубаво да се провери предварително даден лекар дали приема нови деца и ако не да се търси друг. Моя позната тръгнаха да търсят след изписването и от няма накъде се записаха при една от която не са доволни, защото тази която искаха не ги прие.

# 127

Да не говорим че ме петна някакво разтройство, не много силно, но тегаво, от няколко дни...
Ох, да ти кажа бих се радвала, това нали се води един от признаците за раждане...организма сам се прочиства Joy

РаЧе_ЗаЩиПаЧе, благодаря, значи и аз ще взема да му звънна идната седмица.

# 128
Да, особено в София на някои места е голям проблем, на една позната й отказаха 5 педиатъра. И то по-добрите обикновено отказват, понеже са претоварени...

# 129
Моето разхлабване (по често ходене,не разстройство),което ме беше стрестнало се оказа странична реакция от феро фолгамата която почнах заради ниското желязо и хемоглобин.В петък съм на преглед,ще видим дали ще го сменям.
Педиатър си намерихме миналия месец,отказа ни и отидох при друга лекарка,тя се съгласи,препоръчаха ни я,уговорката е да звъннем след изсписването и да се уговорим кога да дойде за първия преглед в къщи.
С нервите уж съм добре,натъжават ме внезапно разни неща,но бързо се разсейвам и забравям,гледам да не се товаря.Спя си доста,но вече под 5 ставания на нощ не падам,чак сутрин се унасям за 2 3 часа,общо взето доста накъсано спя.Всеки ден по час два с почивките се разхождам,я по задачи,на кафе или просто в парка,гледам да не се залежавам,но и да не се преуморявам.Къщната работа още си я върша,просто чистенето разредих до веднъж в седмицата основно и през другите дни прах и замитам при нужда.

# 130
  • София
Мен ако нещо може да ме побърка е прахта вкъщи. Такава съм си, че нон-стоп чистя нещо, не си представям като дойде бебето как ще се оправям... Категорично няма да имам време да чистя по същия начин, както досега. Само като грейне слънце и видя каква прах има навсякъде ми става зле...а това, че сме на приземен етаж ме убива, с всяко влизане се вкарват страхотни боклуци

# 131
dream16 ме подсеща за водата, ако се наложи да се дава вода примерно за приготвяне на АМ, специална бебешка вода ли смятате да взимате или някоя марка обикновена изворна/трапезна, която да се превари?
Моя скоро родила позната каза че нейната педиатърка напълно е забранила използването на изворна/ минерална вода. Казала е да дава и прави АМ с чешмяна преварена вода.
Тъй като в кауфланд има промоция на памперс мокри кърпички, та се възползвах взех и намалена 1 стек бебешка вода на bebelan. Да има все пак. Ако педиатъра каже и тя не е ок, ще я изпием ние .
Върху кутията на АМ пише че се прави с преварена чешмяна вода.

# 132
Вие какво сложихте/ ще сложите в к-т за изписване?

# 133
Боди дълъг ръкав, ританки, блузка, шапка, лигавник, чорапки, ръкавички, космонавт и порт бебе Simple Smile

# 134
Боди дълъг ръкав, ританки, блузка, шапка, лигавник, чорапки, ръкавички, космонавт и порт бебе Simple Smile
С порт бебе няма ли да е проблем в колата,че май няма как да се защипе с колана,или отделно си имате столче-кош за кола?
Защото мен точно това ме вълнува в момента,тъй като не мога да харесам количка(исках с нея да върви кош-седалка за кола) а кош-седалката  ще ми трябва веднага ,защото ще раждам в друг град и няма как май междуградско да пътуваме без седалката  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт