Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 770
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Аз си мисля как би изглеждал Иван Юруков в сериала.  Като визия ми допада, изглежда добре. Харесвам го и като актьор. Гледала съм го в три филма (Столичани в повече, Дъвка за балончета и Забранена любов). В последния го видях за първи път, там играеше ролята на гей и никак не ми хареса като цяло, изглеждаше ми малко неприятен. Но след като го гледах в "Столичани в повече" си промених мнението за него, стана ми симпатичен. В "Дъвка за балончета" пък ми затвърди мнението. С Теодора Духовникова изглеждаха доста приятно като двойка, двамата си отиват. А защо не и нея да не видим и те да са новата двойка в болницата. Grinning Тя е доста красива и талантлива актриса и бих се радвала да я гледам.

# 91

Обаче гледайте какъв двоен стандарт - Калин е на 47 и о,ужас, къде й е акъла, но пък дано да се обичат с...47-годишния Вергов, щото са тоолкова сладки заедно Grinning

И аз върху това се замислих. Обаче между двамата просто няма база за сравнение. Вергов е съвсем друго нещо и бих си затворила очите, че е на 47 години Grinning, ако се хване с Диана, за което се съмнявам. А на Калин даже му давам повече от 47. Поне на мен ми изглежда по-възрастен и честно казано колкото и да е красив душевно, външно с нищо не ме привлича като жена, не ми е особено приятен, като се има предвид и славата му. Иначе като човек не знам какъв е и не мога да давам оценка.

# 92
За Иван Юруков съм съгласна - и аз много го харесвам, спомням си, че започнах да гледам Столичаните основно заради него, гледала съм го и е театъра, там е страхотен. В Забранена любов не си го спомням Grinning 
Теодора Духовникова също е идея, но едва ли - тя ше умаства в другия сериал на Милошев - Дяволското гърло

# 93
За Иван Юруков съм съгласна - и аз много го харесвам, спомням си, че започнах да гледам Столичаните основно заради него, гледала съм го и е театъра, там е страхотен. В Забранена любов не си го спомням Grinning 
Теодора Духовникова също е идея, но едва ли - тя ше умаства в другия сериал на Милошев - Дяволското гърло

Да, тя играе там.Иначе от "Дъвка за балончета" останах с много добри впечатления от нея и ми се искаше да я гледам пак, че кой знае кога ще пуснат "Дяволското гърло".

# 94
Иван Юруков не мога да си го представя като лекар с тежест като Банков или Захариев за някой главен герой. Могат само да го включат към групата на Врабчев-Владов-Пенев, но тя е вече толкова голяма, че няма нужда от допълване.

# 95
Току що си пуснах  Иван Юруков в търсачката и ми излязоха снимки , които не са ми много приятни ...Не съм го гледала в нещо друго , защото много не гледам БГ продукции, но след вдигнатата летва от Вергов ,  ще  е доста трудно да го надскочат . Аз и Вергов не харесвах , но ми влезе под кожата , особено с това Дианче  Heart Eyes
Ще е жалко  ако сега , след като тя стана популярна от сериала , разни жълти новинари и се нахвърлят заради  бивши несполучливи експерименти  като онова кърканде  Crossing Arms

# 96
И според мен е много трудно да го заместят. Той сякаш промени облика на сериала и му даде нов живот. Даже си мисля, че ще ми е странно, ако си пусна миналите сезони и той не е там. Смятайте колко ми е харесал в тази роля. Grinning Все се чудя кой ще може да го замени не само като директор, но и до Зорница, обаче Вергов беше такова точно попадение, че мозъка ми е зациклил и не се сещам за друг. Да вземат този сезон вместо директора да е мъж, да бъде жена. В тази роля си представям актрисата Диана Любенова. В "Забранена любов" го играеше шефка и мисля, че й отива. Самата актриса има строго излъчване, но и същевременно с това е симпатична.  Нещо като женски вариант на Банков ми е и мисля, че ще й пасне тази роля. Не знам обаче дали се снима вече, май се изявява повече като водеща.

# 97
Искам да направя две изявления. Първо, Господ здраве да дава на тези, които сппоменаха Революция Z. Не съм го гледала досега, пуснах си го и Вергов ми гали окото много приятно Heart Eyes
Второ, гледах го как се целува с Диляна Попова (която намирам за изключително красива) и....ами да ме прощавате, че актрисата няма значение, обаче с Диана бяха динамит, а тука...хм, повече ме досмешава, отколкото да ме впечатляват.

Яница, аз се каня да гледам трети сезон от сума ти време, но не мога да се накарам да го изгледам, защото пускам епизода, виждам, че ги няма тия двамата и....си преговарям някой епизод от четвърти сезон Grinning

# 98
На мен пък Т.Духовникова симпатична ми е и толкоз,не мога да разбера какво е това прехласване по нея,като актриса също не ми е уаууу.Не говоря за тук в темата,чела съм отзиви за нея.
А Юруков така ми стана симпатичен от Столичаните,иначе като мъж не ме впечатлява особено,но като актьор доста ми харесва.
Една желязна лейди за директор би била Силвия Лулчева.Тази жена освен ,че е най-прекрасният глас в ефира е и удивителна  актриса.

# 99
Искам да направя две изявления. Първо, Господ здраве да дава на тези, които сппоменаха Революция Z. Не съм го гледала досега, пуснах си го и Вергов ми гали окото много приятно Heart Eyes
Второ, гледах го как се целува с Диляна Попова (която намирам за изключително красива) и....ами да ме прощавате, че актрисата няма значение, обаче с Диана бяха динамит, а тука...хм, повече ме досмешава, отколкото да ме впечатляват.

Яница, аз се каня да гледам трети сезон от сума ти време, но не мога да се накарам да го изгледам, защото пускам епизода, виждам, че ги няма тия двамата и....си преговарям някой епизод от четвърти сезон Grinning

И аз се каня да си го пусна пак, колкото да си запълня времето. Пък и има и смешни моменти, особено с Мазов и Хинова (те май тогава тръгнаха да се случват нещата между тях). Обаче като се сетя, че Банков и Зорница ги няма и вместо това ще гледам стария Генадиев се отказвам нещо. Grinning Ще ме хване носталгията и пак ще си пускам последния сезон (не, че сега не го правя де Grin)

# 100

Една желязна лейди за директор би била Силвия Лулчева.Тази жена освен ,че е най-прекрасният глас в ефира е и удивителна  актриса.

Точно и аз за нея си мислех. Би изглеждала добре. А и на мен ми е приятна като излъчване и като актриса е доста добра. Сега се сетих и за Ваня Цветкова. Играеше в "Седем часа разлика". На нея също много би й подхождала ролята на директор.

# 101
Искам Cимеон Лютаков като директор и малко съжалявам, че го вкараха в сериала като пациент. И Диана имаше друга роля в първи сезон, но тогава не беше известна и не беше толкова запомнящо се появяването й. Вероятно много хора дори не са и разбрали. До нея не си го представям, но кого ли можем да си представим след Банков.

# 102
Fairy там е много готин и казва,че тази роля най-много се доближава до неговата същност Simple Smile
На мен ми е останала в съзнанието другата актриса(мисля,че е съпругата на Стенли),с нея имаше тръпка.
Трябва пак да погледна кадрите с Диляна(най-красивата жена Heart).Но тогава и с нея го спрягаха медиите,в Стъклен дом пък с Радина,абе все е в устите на хората Grinning

# 103
Силвия Лулчева и аз я харесвам, но след  Столичаните свързам образа й с комедийни истории и няма да седи добре като директор лично за мен.
Диана Любенова би се вписала по-добре, но наистина май вече не се снима.

Но все още мисля, че ако Вергов няма да участва, то нов директор ще бъде избран от досегашните актьори, а не ново лице, защото това вече го видяхме.  

Ние тук си бъбрим, но щом снимките започват тези дни, значи вече е ясно кой ще участва и кой не, има сценарий и т.н отдавна, не вярвам тези неща да се правят от днес за утре. За да включат нови герои, то участието им би трябвало да е предварително планирано, да си съобразят ангажиментите за доста време напред.
Дори и да променят след това нещата в процеса на снимки, едва ли ще е драстично.  

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 19:27 от Ванилия"

# 104
Силвия Лулчева не ми е никак приятна по спомен от Столичаните. Всичко зависи от сценария в каква посока искат да го развият. Ако търсят желязна дисциплина и сериозни конфликти на личното с професионалното по-добър избор от проф. Гочева не виждам. Ако търсят някоя да се намеси между Галя и Петър избора е голям. За мъж директор заместник след Банков не се наемам да търся.

Общи условия

Активация на акаунт