Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 55 163
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • тук, на мястото си

.......................хора които в речника си задължително вкарват доза сарказъм и цинизъм..като че прикриват някаква болка в себе си..

Точно образа на Мазов - подиграва, присмива се, а когато види майка си направо под килима скрит. Шут, който мечтае за любов. Моньо Монев се справи чудесно. Този сезон ми липсваха бисерите и закачките му, развалиха нещо в образа му.

# 166
Veracruz, това за Калин беше само опит за отклоняване на разговора от доссдното обсъждане на личния живот на Вергов. Ценя много играта на Димо, а горната шега ми хрумна като гледах снимката - прегърнал в мъка картонения Вергов на преден план, а неговия картонен образ е далеч отзад.

Fairy с тези безкрайни гледания на старите серии се превръща в Уикипедия - попитай я за епизод 12 сцена 134 и започва да разказва с най-големи подробности Grinning

По-точната представа за Мазов може да се добие само от цялостно проследяване на развитието на образа му през всички сезони. През този го вкараха в сюжет който не му позволява да се шегува на воля. Преразказване на неговия образ за мен е невъзможно. Просто трябва да се види.

# 167
Хахахах, yahoo, има нещо такова. "Проблемът" е, че нова плей ми е на приложение на телефона и епизодите са ми на една ръка разстояние, мога да си ги преговарям по всяко време Smile

Признавам обаче, че епизодите от 17-ти до 23-ти са ми пълна мъгла, защото там нямаше ни Банков, ни Огнянова, а се разразяваше голямата драма с Романова и Калин и ми е досадно да ги гледам повторно.

Амбър, винаги зад сарказма и иронията се крие ранима душа. На мен затова ми харесва Мазов, защото когато ранимата душа е под повърхността, винаги е по-интересно, отколкото когато се сблъскаш директно с този тип. А и на фона на общия драматизъм, той е като глътка свеж въздух. Освен това е честен и не се прикрива с излишно лицемерие, което също ми харесва.
Като казахме Мазов, се замислих, че за личността на Деси Бакърджиева нищо не казахме. Аз и нея я намирам за хубавка, ама някак с нищо не може да ме грабне, една такава ми е, като да има десетки като нея.
Аз от откъслечните гледания на трети сезон си спомням един епизод ,в който Мазов за пореден път докарваше Хинова до лудост в стаята за почивка и накрая свършиха разсъблечени и наобичали се Satisfied

# 168
Взех билети за Class, нямам търпение Simple Smile

# 169

Супер, надявам се да ти хареса!!!
Сега се замислих, че покрай тия филми/сериали ако не друго, то поне им се увеличава посещаемостта в театъра. Не говоря за Class де, тя си е доста хитова и има интерес, но виж, за другите...

# 170

После непременно да споделиш впечатленията си, аз лично вместо теб се вълнувам, че ще я гледаш тази постановка Relaxed

# 171

После непременно да споделиш впечатленията си, аз лично вместо теб се вълнувам, че ще я гледаш тази постановка Relaxed

Fairy, ти не каза ли, че си я гледала?

# 172
Гледала съм я, аз затова се вълнувам вместо Вера, щото знам, че ще ѝ бъде готино Heart
Освен това, залата е малка и е доста интимно преживяване, в смисъл, че можеш да се насладиш максимално на играта, а те и двамата бяха много добри Simple Smile

# 173
  • Кърджали
Мислих си че само аз си гледам по милион път сериите от сериала.

# 174

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ
 Как беееееееееееееееееее?!?!?!?!
Лудите сме много!

# 175

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ
 Как беееееееееееееееееее?!?!?!?!
Лудите сме много!

+1 !!!

# 176
  • Варна
За вас, дами https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/otkradnat-zhivot-zapochva … t-po-nova-1552130

bouquet

Доста лукав ход от страна на Нова - кого да избереш: Вергов или този, който подарява караНфил Laughing

# 177
Стана ми странно как са набутали Стоян Алексиев и т.н. и се загледах в датата на статията - 2016 Smiley

# 178
За вас, дами https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/otkradnat-zhivot-zapochva … t-po-nova-1552130

bouquet

Доста лукав ход от страна на Нова - кого да избереш: Вергов или този, който подарява караНфил Laughing

Оххх, не ни стряскай, новината е от 2016та!
Хахахаха, изпревариха ме Simple Smile Да, и аз заради проектанта се зачудих Sweat Smile

# 179
Ако трябва да избирам между Калин и Банков, избора ми пада на Калин. Бори се за любовта си, доказва я. Банков какво направи... едно нищо.

Общи условия

Активация на акаунт