Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 794
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Ако бях срещнал само снимката без името едва ли щях да я позная. Може да е влезнала вече в ролята на съкрушена от мъка.

# 541
И според мен е от ъгъла на снимане, а може и да е грим.
Владов хич не е зле тук, още мааааалко да намали брадата и ще е чуден!

# 542
Ефект от селфи камерата е, според мен.
Владов май го е снимал Пенев, съдейки по коментарите Laughing

# 543
Снимката на Диана, май е от ъгъла, за това изглежда да е по-слаба.....е поне тя ни показва, че работи за разлика от други хора Smile за които сме много любопитни какво правят в момента Joy
А на мен Владов ми е адски смешен с тази прическа Joy

# 544
Снимката на Диана, май от ъгъла, за това изглежда да е по-слаба.....е поне тя ни показва, че работи за разлика от други хора Smile за които сме много любопитни какво правят в момента Joy
Какво правят някои хора? Ходят на ски, ходят на езда, шляят се общо взето Joy

# 545
Снимката на Диана, май от ъгъла, за това изглежда да е по-слаба.....е поне тя ни показва, че работи за разлика от други хора Smile за които сме много любопитни какво правят в момента Joy
Какво правят някои хора? Ходят на ски, ходят на езда, шляят се общо взето Joy

Събират сили за средата на новия сезон...Wink Grinning

# 546
Точно това влязох и аз да кажа, Яница Grinning
Оставете човека на мира!
Учи си текста за втората половина на сезона Joy

# 547
Оставете човека на мира!

Ами да! Трябва хубаво да си научи текста и да изпипа сцените в които ще се обяснява в любов на Огнянова, за да си я върне обратно. Joy

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 20:02 от yanitsa.s

# 548
Оставете човека на мира!
Значиииииииииииии, няма ли селфи със сценария, не вАжи!
Ей, днес стоях и си мислех как като нищо ще стоим и ще гледаме цяяяял сезон с надеждата да се появи и ще вдигаме рейтинга. Накрая в последния епизод, в последната сцена ще почука на вратата на кабинета на Зорница и пак чакай няколко месеца.... дано не съм права и му се порадваме по-рано Blush

# 549
Оставете човека на мира!
Ей, днес стоях и си мислех как като нищо ще стоим и ще гледаме цяяяял сезон с надеждата да се появи и ще вдигаме рейтинга. Накрая в последния епизод, в последната сцена ще почука на вратата на кабинета на Зорница и пак чакай няколко месеца.... дано не съм права и му се порадваме по-рано Blush

Да вкарат пак онази червенокосата мацка, че нали тя е по качването на сценария. Току виж се появила някоя снимка пак. Joy

# 550
Не им ли трябват пациенти някой от нас да се внедри и да разучи клюките? Laughing

# 551
Оставете човека на мира!

Току виж това, че сега не казват дали ще се върне или не е тактика, за да им гледаме сезона и да им правим рейтинг в очакване във всеки един епизод да се върне. И ние да си чакаме, пък той така и да не се появи и ето сезона свършил, а рейтинга висок. Grinning Grinning

# 552
Е то това ще си е много долно от тяхна страна Joy да си останем само с чакането, но не го изключвам.
Ако успеят да ни покажат добри истории през по-голяма част от времето, ще го прежаля Вергов и да го няма.
През февруари очаквам да ни дават жокери, а и промо също.
Под какъв ли надслов ще е новият сезон? Сигурно пак ще има чуденка какво значи   Joy

Последна редакция: ср, 10 яну 2018, 20:28 от maichetoo0o

# 553
Току виж това, че сега не казват дали ще се върне или не е тактика, за да им гледаме сезона и да им правим рейтинг в очакване във всеки един епизод да се върне. И ние да си чакаме, пък той така и да не се появи и ето сезона свършил, а рейтинга висок. Grinning Grinning
Hе му ли видя името... Naughty Naughty Naughty
Hа Диана го имаше още преди да се появи. Hаскоро преглеждах стари теми и дори тук сте обсъждали дали не е останало още от първи сезон Laughing

# 554
Ако ми е безинтересна историята, няма сила, която да ме накара да гледам в очакване да се появи, по-скоро бих пропуснала целия сезон, така че да ме спят на това ухо Grinning
От друга страна, ако ми е интересно, и без него ще си гледам, просто вероятно ще мрънкам малко повече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт