Откраднат живот - Тема 28 - В очакване на сезон 5

• 54 789
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Току виж това, че сега не казват дали ще се върне или не е тактика, за да им гледаме сезона и да им правим рейтинг в очакване във всеки един епизод да се върне. И ние да си чакаме, пък той така и да не се появи и ето сезона свършил, а рейтинга висок. Grinning Grinning
Hе му ли видя името... Naughty Naughty Naughty
Hа Диана го имаше още преди да се появи. Hаскоро преглеждах стари теми и дори тук сте обсъждали дали не е останало още от първи сезон Laughing

Аз не мисля, че изобщо го е имало в първи сезон. Ролята й беше епизодична и не толкова важна. Сега като погледнах на един от епизодите в 3-ти сезон го нямаше.

# 556
По-добре сценария да е изненада. Не ми се иска от сега още да знам нито кои са новите актьори нито какво са замислили с тях. А и не искам вече подвеждащи промота на целия сезон още когато сценария съвсем не е окончателен за да ги мисля после цял сезон онези картонени фигури. Нека насочат всичките си усилия да го направят да ни е достатъчно интересно за да си е заслужавало чакането. Дотогава ще пробвам да изгледам други пропуснати филми.

# 557
Ако ми е безинтересна историята, няма сила, която да ме накара да гледам в очакване да се появи, по-скоро бих пропуснала целия сезон, така че да ме спят на това ухо Grinning
От друга страна, ако ми е интересно, и без него ще си гледам, просто вероятно ще мрънкам малко повече Grinning
Нали има Нова Плей, като се появи, гледаш там Grinning

# 558
Лелеее следя и Диана, и Луиза в инстаграм и преди в бързината съм харесала снимка на Луиза, сега отварям от тук линка да видя и Диана и шах..... същата снимка JoyJoy

# 559
Аз съм решила да не гледам филма до появяването на Вергов. Ако се появи - ще гледам началото в Нова плей. Не мисля, че е коректно поддържането на рейтинг чрез мълчание за участието на някои артисти. Но се надявам да стане ясно до началото на сезона. Все ще изтече отнякъде информация. Пък и Вергов, докога ще мълчи, той има симпатизанти, фенове, публика - наречи го както искаш. И спрямо тях не е коректно.

# 560
Аз съм решила да не гледам филма до появяването на Вергов. Ако се появи - ще гледам началото в Нова плей. Не мисля, че е коректно поддържането на рейтинг чрез мълчание за участието на някои артисти. Но се надявам да стане ясно до началото на сезона. Все ще изтече отнякъде информация. Пък и Вергов, докога ще мълчи, той има симпатизанти, фенове, публика - наречи го както искаш. И спрямо тях не е коректно.
Сещам се, че в края на сезона го говорихме това - в чуждите сериали винаги казват още по време на сезон ако някой актьор си тръгва, съобщават и за новите дооооста преди началото на сезона. Тук нашите мълчат, все едно е държавна тайна.
Вергов мълчи, защото сигурно има таква договорка с продуцентите, от тях трябва да дойде информацията според мен, не от него.
А той, ако можем да вярваме на инстаграм, все още активно си почива пред една камина - но не видях сценарий, само уиски и кутия от пица JoyJoy

# 561
  • София
Не знам дали се е коментирало, но Вергов участва в новия филм " Посоки", където играе, забележете : лекар, отиващ да работи в чужбина, дали не беше и Германия даже.  Laughing

# 562
Не знам дали се е коментирало, но Вергов участва в новия филм " Посоки", където играе, забележете : лекар, отиващ да работи в чужбина, дали не беше и Германия даже.  Laughing
хаххахаххахаххах, аааааа, не мога!
Това сигурно е историята на младия Банков Joy

# 563
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=H0YO6uhjhlk

В Германия отива, да, само че е сърдечен хирург.  Laughing

# 564
Така си говорите,че си почива Simple Smile 2017 освен в сериала,играе в театъра,във "Възвишение"-съвсем за малко,но пак ангажимент,сниман е филма "Посоки" и накрая участие в чужда продукция "Premier vacances".Почина си 2-3 дни и това беше Grinning

# 565
Нещо много тъжен ми изглежда нашия човек...Grinning

# 566
  • Кърджали
Яница, нищо не излиза

# 567

Хм, странно. На мен ми е наред всичко.

# 568
  • Кърджали
А, сега ми го показа.
Само да каже къде е, отивам да го утешавам

# 569
Аз го виждам. Изобщо не изглежда тъжен, живот си живее маймуната, докато другите бъхтат на снимачната площадка Rage Smiley

Общи условия

Активация на акаунт